Yoga, wellness en ayurveda reizen

Yoga of wellness groepsreis?
Als je aan lichaam en geest wilt werken, is een yoga, wellness of ayurveda vakantie of groepsreis wellicht iets voor jou. Op deze pagina vind je informatie over organisaties waar je dergelijke individuele reizen en groepsreizen kunt boeken. Je kunt hier ook een detox vakantie boeken.

mediteren op vakantie

Op deze pagina vind je ook informatie over yoga, wellness en ayurvedareizen voor singles. Je vindt hier honderden yoga en wellness reizen. Ook voor een yoga of wellness weekend in Nederland. Met een speciaal aanbod yoga- en wellness groepsreizen voor singles.

puurenkuur yoga banner

Huisjes met sauna

Nu het even wat moeilijker is een groepsreis te boeken, is het zaak naar andere vakantie opties te kijken. Je kunt bijvoorbeeld denken aan het huren van een huisje met sauna. Daarbij heb je de keuze uit huisjes met infrarood sauna of Finse sauna.  Je kunt een huisje met sauna Nederland huren of gaan voor een wellness huisje in België.

spadreams yoga banner

Boek hier jehuisje met sauna in Nederland.

Vind hier een huisje met privé sauna België.

ontspannen op vakantie

Puur en Kuur

Puur en Kuur is één van de grootste reisorganisaties op het gebied van yoga weekends, wellness groepsreizen, yoga vakanties, Ayurveda reizen, anti-stress reizen en veel meer.. Populaire bestemmingen voor met name de yoga weekend, groepsreizen en wellness reizen zijn Spanje, Thailand, Turkije, Portugal, Egypte, Duitsland, India, Sri Lanka en Malta. Maar ook in Nederland worden er zeer regelmatig wellness en yoga reizen georganiseerd. Deze reizen zijn ook zeer geschikt alssinglereizen.

puurenkuur single wellness banner

Bij Puur en Kuur kan je kiezen voor een bescheiden reis maar ook voo een super luxe wellness vakantie met spa, schoonheidsbehandelingen, massage en veel meer. Er zijn ook wellness programma’s voor mannen. Daarnaast zijn er fitness programma’s, thalasso kuur reizen, ayurveda, mindfulness en detox reizen. Je kunt bij Puur en Kuur iedere reis of groepsreis samenstellen hoe jij wilt, maatwerk noemen ze dat. Verdiep je eens in de mogelijkheden die Puur en Kuur je biedt en ontdek dat een weldadige ontspanning héél dichtbij is. Zie ook het speciale programma single reizen en groepsreizen van Puur en Kuur, o.a. de fantastische yogareizen. Ook voor een fantastisch yoga weekend.

wellness behandeling

SpaDreams, wellness, yoga en actieve reizen

SpaDreams is in veel opzichten vergelijkbaar wat Puur en Kuur te bieden heeft, er zijn echter ook verschillen. Zo is SpaDreams ook gespecialiseerd in beautyreizen en fitness vakanties, is men actief in meer dan 50 landen, worden er ook actieve vakanties en wandelvakanties aangeboden en ligt het accent ook op gezonde voeding. Maar ook bij SpaDreams kan je een yoga weekend, ayurveda vakantie, groepsreis of langere vakantie boeken, ook voor singles. Je kunt detoxen aan zee, meedoen aan een ayurveda reis, meedoen aan een sap of ontslakkingskuur en veel meer.. Het programma is te uitgebreid om hier te omschrijven maar je vindt er een compleet wellness en gezondheidsprogramma, ook kuurreizen en actieve vakanties. Met meer dan 3500 wellness en gezondheidsreizen in meer dan 50 landen, is er gegarandeerd een reis of groepsreis bij die op jouw lijf geschreven is.
De reizen van Spa Dreams zijn geschikt voor mannen en vrouwen en alle leeftijdscategorieën.

Spadreams wellness vakantie banner

Puur en Kuur Wellness

Bij Puur en Kuur vind je de mooiste wellness reizen. Boek bijvoorbeeld een wellness reis bij Puur en Kuur en verblijf in een hotel met wellness faciliteiten. Je kunt bij Puur en Kuur ook een wellness weekend boeken.  Ook een lang wellness weekend, van vrijdag tot en met maandag.

tijd voor jezelf single reis

Yoga en wellness reizen voor singles

Yoga single groepsreis boeken?
Er zijn een aantal reisorganisaties welke zich hebben gespecialiseerd in yoga- en wellnessreizen. Hierbij is er in de programma’s veel plek ingeruimd voor singles. Met name de wellness en yoga reisorganisatie Puur en Kuur heeft een groot en gevarieerd aanbod single yoga en welness reizen en weekenden.
Ook voor een yoga vakantie in Azië. Deze zijn uitermate geschikt voor singles van alle leeftijden. Je kunt bij Puur en Kuur een single groepsreis boeken in Nederland maar ook elders in Europa.

puurenkuur single wellness banner

Ook de wellness and health travel specialist SpaDreams heeft zich gespecialiseerd in yoga, wellness en health vakanties voor singles. Ook zij hebben een uniek aanbod yoga reizen, spa reizen, wellness reizen, ayurveda reizen voor singles. Via de banners hieronder kan je het actuele wellness en yoga aanbod van Puur en Kuur en Spa Dreams zien. Veel plezier bij het zoeken van de perfecte single yoga/wellness groepsreis! Ook voor een yoga of wellness weekendje weg met andere singles.

Yoga single groepsreizen en rondreizen Puur en Kuur

puurenkuur yoga banner

Vriendinnenweekend met yoga en wellness

Vriendinnenweekenden en wellness zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook in combinatie met ayurveda, massage, lichaamsverzorging en yoga. Als je wilt weten wat er allemaal voor mogelijkheden zijn met een vriendinnenweekend, bezoek dan eens de website www.vriendinnen-weekend.com
Daar vind je veel ideeën en tips inzake een leuk vriendinnenweekend alsmede vele aanbiedingen op het gebied van yoga, wellness, stedentrips en leuke en goedkope hotels met wellness.

vakantie vriendinnen

Yoga weekend in badhotel Domburg aan zee.

Wie op zoek is naar een yoga weekend in Nederland, van zee en wellness houdt, moet zeker eens naar de mogelijkheden kijken om een yoga weekend in badhotel Domburg aan zee te boeken. Domburg ligt in Zeeland en badhotel Domburg ligt op slechts 250 meter van de zee en strand. Een unieke plaats voor het houden van een spiritueel weekend, retraite, yoga weekend of meditatie weekend. Niet alleen de ligging aan zee maakt badhotel Domburg bijzonder, de meer dan 100 ruime kamers met eigen douche en toilet, het grote binnenzwembad, sauna en vele wellness faciliteiten, maken dit hotel ook bijzonder voor groepen.
Wie een yoga weekend in badhotel Domburg aan zee wil boeken, bekijkt deze informatie.

Je kunt ook een yoga weekend in Zeeland boeken in Renesse, Burgh Haamstede en nog een aantal andere plaatsen. Verder kan je in vele tientallen plaatsen in Nederland terecht voor een yoga weekend, meditatieweekend of spiritueel weekend.

spadreams yoga banner

Yoga retreat

Je kunt in badhotel Domburg aan zee of in een ander Puur en Kuur locatie ook een yoga retreat volgen. Bij een yoga retreat ligt de aandacht op de yoga, zelfreflectie, rust en ruimte voor jezelf. Een yoga retreat wordt vaak op een unieke locatie gehouden, bijvoorbeeld aan zee en er wordt tijdens het yoga retreat meestal vegetarisch gegeten. Doel van een yoga retreat is om dichter bij jezelf te komen, lekker uit te rusten en nieuwe energie op te doen. Bij een yoga retreat is er veel persoonlijke aandacht en zijn de groepen niet te groot.
Veel mensen die in Azië een yoga retreat willen boeken, kiezen voor Thailand, Sri Lanka of India.
Hier vind je alles over yoga retreats Thailand.

Spadreams wellness vakantie banner