Single reizen, voor singles die niet alleen willen reizen

Op deze pagina vind je een compleet aanbod single reizen. Voor singles die niet alleen willen reizen. Deze zogenaamde groepsreizen voor singles, bieden het beste van 2 werelden, alleen reizen hoeft niet want je reist met een groep andere singles en je hebt tegelijkertijd de mogelijkheid de reis een eigen invulling te geven. Samen reizen, gezamenlijke activiteiten en toch je eigen ding doen. Daar is waar het met bij single reizen voor groepen om draait. Je hebt vele soorten single reizen, gegroepeerd naar leeftijdsgroep en naar type single reis.


Last minute single reis

Op zoek naar last minute single groepsreizen? Op onze website lastminute vakantiedeals vind je altijd het meest aanbod last minute single groepsreizen. Zowel binnen als buiten Europa. Met soms een beschikbaarheid in Nederland, Spanje, Griekenland, IJsland of Portugal. Voor singles die graag met gelijkgestemden op groepsreis gaan. Vind hier jouw last minute single reis.


Sawadee Single reizen

Bij wie kan je een single groepsreis boeken?

Er zijn diverse reisorganisaties waar je single reizen kunt boeken. Zelfs een single zeilvakantie. Wij werken samen met onder andere TUI single reizen, Natuurlijk Reizen, Sawadee, Shoestring en Crusj. De laatste organiseert ook groepsreizen jongvolwassenen. Ook Sawadee organiseert jongvolwassenen en jongeren groepsreizen. Zo organiseert Sawadee bijvoorbeeld een groepsreis Marokko voor jongeren en jongvolwassenen 22 tot 35 jaar. En je kunt bijvoorbeeld ook een groepsreis Portugal als single reis boeken.


snorkelen koraal

Vele soorten single reizen

Je hebt bijvoorbeeld singles die van actieve single reizen houden ( bergbeklimmen, kanoën, wandelen, fietsen, roeien outdoor activiteiten bijvoorbeeld ) en je hebt alleen gaanden die van een rustige ontspannen single reis houden, bijvoorbeeld een strandvakantie, wellness vakantie of georganiseerde citytrip. Wat al deze single reizen gemeen hebben, is dat alleen reizen en alleen vakantie vieren niet hoeft. Single reizen zijn gezellig en je ontmoet er zeker gelijkgestemden. Hieronder meer informatie en de gegevens van gespecialiseerde single reisorganisaties. Je hoeft alleen nog maar een leuke single reis te boeken!!

Je vindt alle informatie over single reizen op de website singlereizen-online.nl


Organisaties met een groot aanbod single reizen

Er zijn meer dan 10 reisorganisaties gespecialiseerd in single reizen, ook voor alleenstaande ouders. Hieronder een aantal voorbeelden van reisorganisaties met een groot en gevarieerd aanbod en voor alle leeftijden. Een aantal reisorganisaties richten zich voor 100 % op single reizen, bij andere organisaties zijn ze gericht op singles en niet singles. Aan jou de keuze waar je je het prettigst bij voelt. Alleen reizen hoeft dus echt niet. Je boekt je single reis online.


Mambo Reizen, voor singles van 17-39 jaar

Avontuurlijk ingestelde singles van 17-39 jaar die niet alleen willen reizen en toch een leuke, actieve vakantie willen boeken, hebben in Mambo Reizen een reisorganisatie waar ze wat mee kunnen. Mambo is gespecialiseerd in groepsreizen singles met vele bestemmingen binnen en buiten Europa. Wat dacht je van een avontuurlijke vakantie in IJsland, Oostenrijk, Kroatië of Italië?  Of verder weg Thailand, Sri Lanka of China?

uitkijken over nationaal park

Stap het avontuur in, samen met Mambo en ander singles en ontdek dat samen reizen toch veel leuker kan zijn dan alleen.  Ook voor je wintersport single reizen of je vriendinnenweekend. En ook voor culturele en avontuurlijke rondreizen.


Weekendje weg

Je wilt er, naast die leuke single reizen, ook vast wel eens een weekendje tussen uit. En dan is alleen reizen wellicht een optie. Tegenwoordig kan je voor heel weinig geld een weekendje of citytrip boeken en voor een klein bedrag een hotel boeken. De beste deals op het gebied van leuke en goedkope hotels, vind je bij hoteldeals.nl.  Je boekt daar al een leuk hotel voor minder dan 50 euro per nacht.

Ook leuk voor een goedkoop weekendje weg met een vriendin of vriend.
Tip: Weekendje weg naar New York? Vind hier goedkope citytrips New York

Vancouver brug

Single reizen worden ook wel alleenstaande reizen genoemd

Mensen die single zijn, noemen we ook wel “alleenstaand”. Vandaar dat single reizen ook wel alleenstaande reizen worden genoemd. Feitelijk is er geen verschil tussen singlereizen en alleenstaande reizen. Het is slechts een kwestie van naam.