Mannenweekend

Tips voor een leuk mannenweekend.

Als je met je vrienden oude herinneringen wilt ophalen, is er niet leuker dan het organiseren van een mannenweekend. Dat is een weekend waarbij je er met je vrienden op uit gaat en samen leuke dingen doet. Enkele suggesties hierbij zijn vissen,  mountainbiken, rotsklimmen of kanovaren. Maar een niet actief mannenweekend kan ook heel leuk zijn. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis vriendengroep in Maastricht, Amsterdam of Utrecht en zet met je vrienden lekker de bloemetjes buiten. Eens per jaar een weekend vieren met je vrienden, moet kunnen. Zelfs als je getrouwd bent en een gezin hebt met oudere kinderen.

Bier, lekkere hapjes en genieten.

Als je eens in de zoveel jaar met je vrienden op pad gaat, mag het best wat kosten. Het is dan ook best wel een goed idee om een vakantiehuis met bar en biertap te huren en het bier rijkelijk te laten vloeien. Natuurlijk moet het wel gezellig blijven en niet uit de hand lopen. Toch een pilsje , hapje en drankje hoort er tijdens zo een mannenweekend gewoon bij.

Wanneer je mannenweekend plannen?

Als je met 2 of 3 vrienden erop uit gaat, hoef je niet lang vooraf zo een weekend te plannen.  Anders wordt het als je een mannen weekend plant met 5, 6, 7 of meer vrienden. In het laatste geval wordt aangeraden dit minimaal een maand vooraf te organiseren. dat is zeker van toepassing bij een weekendje Amsterdam, Maastricht of andere grote plaats in Nederland. Het valt namelijk niet mee een vakantiehuis voor een vriendengroep in een grote stad met uitgaansmogelijkheden te boeken.