Waar kan je een last minute groepsreis boeken in 2024?

Een last minute groepsreis 2024 is tot wel 30 % goedkoper. Een groepsreis last minute boeken? Hier vind je de laatste aanbiedingen en last minutes. Voor last minute groepsreizen binnen en buiten Europa. Ook groepsrondreizen in Azië, Midden- en Zuid-Amerika, Noord- en Zuidpool of Oceanië. Of je nu een goedkope groepsreis van 8 dagen binnen Europa boeken of een verre groepsrondreis 15 of 22 dagen met bestemming Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, China of Nepal. Alle last minutes voor groepen vind je hier.

ANWB rond reizen banner
De thans beschikbare last minute groepsreizen vind je hier. Ook van Djoser, Sawadee, TUI, Shoestring, Koning Aap en andere groepsreis en rondreis specialisten. Met een specifiek last minute single groepsreizen aanbod.

Vind aanbiedingen voor je last minute groepsreis.

Als je een echt goedkope en tevens last minute groepsreis wilt boeken, check dan de last minute aanbiedingen van de groepsreis specialisten hieronder. Ook voor een last minute wandelgroepsreis, fietsvakantie of citytrip voor singles.


Je groepsreis last minute binnen Europa boeken?

Over bijvoorbeeld 14 dagen deelnemen aan een last minute groepsrondreis Europa? Voor bijvoorbeeld 7, 8 of 15 dagen? Boek jouw favoriete groepsrondreis binnen Europa en vertrek al over 14 dagen. Eerder of later kan natuurlijk ook.
Favoriete landen met relatief veel last minute aanbod zijn Griekenland, Portugal, IJsland, Noorwegen, Finland en Spanje.
Een goedkope groepsreis Italië boeken kan ook soms op last minute basis.


Last minute groepsreizen Azië

Indien beschikbaar kan je een last minute groepsrondreis Azië boeken. Niet met een vertrekdatum op hele korte termijn, want je moet waarschijnlijk en visum aanvragen en inentingen regelen.

Favoriete landen voor een groepsrondreis Azië zijn bijvoorbeeld Bali, Nepal, China, Indonesië en Japan. Maar je kunt ook gaan voor een avontuur in bijvoorbeeld Malediven, Tibet of Mongolië. Het is net wat er last minute beschikbaar is en past bij jouw budget, voorkeur en beschikbare vakantieperiode.


Last minute groepsreizen Oceanië

Onder deze groepsrondreizen voor avonturiers vallen de groepsreizen Australië en Nieuw-Zeeland. In de regel worden dit type verre groepsrondreizen relatief lang voor vertrek geboekt, maar soms kan je een groepsrondreis Nieuw-Zeeland of Australië last minute boeken. Je hebt ook hier rekening te houden met aanvragen van een visum en andere randzaken.


Midden- en Zuid-Amerika groepsreizen

Een last minute groepsreis Midden- en Zuid-Amerika is ook niet verkeerd. Wat denk je van een last minute groepsrondreis Belize, Chili, Honduras of Suriname? Een last minute Colombia, Argentinië of Patagonië boeken, is ook een spannende en avontuurlijke optie. Zeker als je een last minute reis voor bijvoorbeeld 15, 22 of 23 dagen boekt.


Last minute groepsrondreis Midden-Oosten?

Altijd al gedroomd van een groepsreis Jordanië, Oman, Israël of Marokko? Indien beschikbaar, kan je een last minute groepsreis Midden-Oosten boeken. Indien beschikbaar, ook een last minute groepsreis Egypte.


Groepsreizen Noord- en Zuidpool

Indien je iets heel bijzonders en avontuurlijks zoekt. Heel af en toe komt er een last minute groepsrondreis Noordpool, Groenland, Antarctica of Spitsbergen vrij. Normaal gesproken worden dit type groepsreizen langer van tevoren geboekt.

wintersport vrienden lol in de sneeuw tijdens lastminute groepsreizen

Last minute Noord-Amerika boeken?

Last minute groepsreizen met bestemming Canada, Verenigde Staten en Alaska vallen binnen de categorie groepsrondreizen Noord-Amerika. Deze rondreizen voor groepen hebben vaak een langere duur. Kijk nu of er een last minute Noord-Amerika beschikbaar is.


Last minute groepsreis all inclusive boeken?

De kans is groot dat je hier je optimale last minute groepsreis aanbiedingen vindt. Ook als je een last minute all inclusive vakantie zoekt.
Voor een last minute groepsreis voor groepen, single groepsreis of voor een last minute weekendje weg met vrienden.


Last minute weekendje weg Nederland

Weekendje weg Nederland? Ook voor een last minute vakantiehuis in Nederland, bijvoorbeeld een last minute huisje in Noord-Brabant, Zuid-Limburg of Zeeland. Als groep kan je een groot vakantiehuis Nederland huren.


varen met vrienden

Stip Reizen, de goedkoopste in last minute groepsreizen en rondreizen

Sawadee last minute groepsreizen en rondreizen

Djoser, overzicht last minute groepsreizen met hoge korting


wandelweekend singles

Aanbiedingen last minute groepsreizen

Hieronder vind je meer informatie en aanbiedingen voor last minute groepsreizen.  Ook voor last minute jongeren reizen, jong volwassenen en singles. Als je hier je last minute groepsreis niet vindt, vind je deze nergens!


Last minute groepsreizen van Sawadee

Sawadee heeft een zeer gevarieerd aanbod last minute groepsreizen.

Of je nu deel wilt nemen aan een actieve last minute groepsreis, bijvoorbeeld een wandel- of fietsreis, een familierondreis wilt boeken naar Portugal, IJsland of Griekenland of kiest voor een last minute groepsreis naar een verre bestemming, bijvoorbeeld naar Thailand, Antartica, Australië, Midden Amerika, Mexico, Costa Rica of Zuid-Afrika, met honderden bestemmingen is er altijd wel een beschikbare, last minute groepsreis.

wandelen aan de kust

Met een uniek aanbod last minute singlereizen en last minutes groepsreizen voor één ouder gezinnen.  De mogelijkheden lijken bij Sawadee groepsreizen oneindig.

Kijk nu welke last minute groepsreizen en rondreizen en nu bij Sawadee beschikbaar zijn en boek de reis van je leven!


Last minute groepsreis boeken voor jongeren

Ben je een jongere of jongvolwassene en op zoek naar een last minute groepsreis voor jongeren.

Op deze pagina vind je veel aandacht voor groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen. Ook voor een jongeren groepsvakantie buiten Europa. Op groepsreis gaan met leeftijdsgenoten is gezellig en super relaxed. En een last minute groepsreis is ook nog eens goedkoper! Kijk naar het overzicht van jongeren groepsreizen hieronder en ontdek dat er voor relatief weinig geld, veel te genieten valt.


Last minute groepsreizen jongeren algemeen


Groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen zijn ruim vertegenwoordigd.  Een last minute groepsreis voor jongeren is wat moeilijker te vinden omdat de meeste groepsreizen voor jongeren en jongvolwassen snel volgeboekt zijn.  Hieronder een aantal jongeren reisorganisaties waar je mogelijk een last minute jongeren groepsreis kunt boeken.

Mambo Reizen, één van de grootste jongeren reisorganisaties. Hier heb je de grootste kans op een last minute groepsreis geschikt voor jongeren.

TUI groepsreizen jongeren banner

Mambo Jongeren Groepsreizen.

Voor de groep jongeren tussen de 16 en 35 jaar, organiseert Mambo de meest fantastische jongeren groepsreizen. Van een ontspannende strandvakantie in Spanje tot een actieve jongeren reis in Noorwegen, Kroatië, Costa Rica, Cuba, IJsland of Italië. Veel variatie dus en ook voor een actieve jongeren groepsreis kampeervakantie. Omdat Mambo weet dat jongeren het liefst met leeftijdsgenoten op reis gaan, heeft Mambo haar jongeren groepsreizen onderverdeel in verschillende leeftijdsgroepen.

Als je in de programma’s van deze groepsreizen van Mambo gaat zoeken, kom je ook de last minute jongeren groepsreizen van Mambo tegen

Last minute overzicht groepsreizen

Wie als jongere, alleenstaande, alleengaande of single een last minute groepsreis zoekt, vindt deze zeker op deze website groepsreizen.  Hier vind je alle last minute aanbiedingen met betrekking tot groepsreizen. Onder andere met een last minute aanbod groepsreizen van Stip Reizen, Djoser, Sawadee, SNP, Fox groepsreizen en vele anderen.
Je kunt hierbij zoeken naar een last minute groepsreizen voor jongeren, alleenreizenden, singles of 50 plussers.

singles fietsvakantie, lastminute groepsreizen

Last minute groepsreizen dicht bij huis en ver weg.

Een last minute groepsreis is meestal tot 40 a 50 % goedkoper dan een niet aanbieding. Dat geldt ook voor een last minute citytrip.
Er is wel één ding heel belangrijk.  Als je een last minute groepsreis hebt gezien die je wel zou willen boeken, reageer dan snel. Veel mensen zijn op zoek naar last minute vakantie aanbiedingen en het “scoren” van een last minute groepsreis staat met name in de maanden juni, juli en augustus hoog op de agenda.

Als je een goedkope groepsreis hebt gezien die last minute wordt aangeboden, reageer dan snel en wees niet te kieskeurig met het land waar je de reis wilt boeken. Last minute groepsreizen naar verre bestemmingen zoals China, Nepal, India, Australië, Nieuw Zeeland en Sri Lanka worden in de regel zeer snel geboekt.


single reizen hoger opgeleiden

Last minute groepsreizen voor singles

Groepsreis voor alleenstaanden.

Ben je alleenstaand of alleengaand en wil je een leuke en goedkope groepsreis boeken?  Er is ook een groot aanbod last minute groepsreizen en rondreizen voor singles en alleengaanden. Gezellig met andere alleenstaanden op reis gaan, samen avonturen beleven en veel lachen.  Dat is een beproefd concept voor een geslaagde last minute vakantie. Je kunt een last minute single groepsreis boeken, indien beschikbaar, voor jongeren, 30 tot 45 jarigen, 50 en 55 plussers en senioren.
Kijk nu welke last minute singlereis beschikbaar is en boek snel. Boek bijvoorbeeld een citytrip New York met vlucht en hotel bij een single reis specialist.


Een citytrip New York is de city groepsreis voor singles.

shoestring avontuurlijk banner

Last minute vakantiehuis boeken

Ook last minute vakantiehuizen te huur voor groepen.

Wie zijn eigen groepsreis organiseert, bijvoorbeeld in Frankrijk, kan ook zijn eigen vakantiehuis boeken.
Voor wie een goedkoop vakantiehuis zoekt, kan gaan voor een last minute vakantiehuis.

Last minute wil niet zeggen dat je vandaag boekt en morgen moet vertrekken, last minute kan ook betekenen dat je 2 weken voor vertrek een last minute vakantiehuis voor een groep boekt.


In het voorbeeld van een last minute vakantiehuis Frankrijk,  kan je voor een vakantiehuis in Zuid-Frankrijk kiezen maar ook dichter bij huis blijven en een last minute vakantiehuis in Bretagne of Normandië huren.

Daarnaast kan je ook kijken bij het beschikbare aanbod groepshuizen en groepsverblijven.
Kortom, je kunt je groepsreis ook last minute boeken.

wandelen aan de kust tijdens last minute groepsreis

Last minute vakantiehuis voor groep in Zeeland boeken

Zeeland heeft alles in huis voor een last minute vakantie met een groep.

Als je een last minute vakantie in Zeeland wilt boeken, bijvoorbeeld een groepsvakantie met 8, 10, 12 of 14 personen in Zeeland, vind je daar vele last minute vakantiemogelijkheden en altijd in de buurt van de zee want alle eilanden in Zeeland zijn omgeven door water. Of je nu een 10 persoons vakantiehuis aan de Oosterschelde, Veerse Meer of Noordzee wilt huren, voor groepen tot 20 personen zijn er in Zeeland meestal wel mogelijkheden.


Last minute weekendje weg Nederland met groep

Een last minute weekendje weg in Nederland met een groep gaan.

Als je met een groep een weekendje weg binnen Nederland wilt boeken en dit last minute wilt doen, zijn er bijvoorbeeld op de Veluwe, Twente en Limburg wel mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor een last minute wandelweekend met een vriendengroep.

Je kunt een all in weekend Nederland inclusief overnachting boeken.