De leukste en goedkoopste jongerenvakanties vind je hier

Op zoek naar de leukste jongerenvakantie?
Jongerenvakanties zijn groeps vakanties of individuele vakanties voor jongeren. Bijvoorbeeld voor jongeren van 17, 18, 19, 20, 22 of 24 of 28 jaar. Als je een leuke maar tegelijkertijd goedkope jongerenvakantie zoekt, bijvoorbeeld naar Spanje, Kroatië, Griekenland of Italië zit je op deze website goed. Op deze website vind je het grootste aanbod aan jongerenvakanties, ook voor vriendinnen en vriendengroepen.

Goedkope jongerenvakanties.

We hebben deze goedkope jongerenvakanties onderverdeeld in een aantal categorieën, strandvakanties, actieve vakanties en groepsvakanties. En natuurlijk de wintersportvakanties voor jongeren.  Verder is er een groot aanbod last minute jongerenvakanties. Kijk nu welke jongerenvakantie voor jij en je vrienden  het leukste vinden en boek een vakantie vol plezier. Nieuwe vrienden en veel plezier maken begint hier!


single reis weekend stedentrip

Simi Reizen, grootste aanbod jongerenvakanties 15 tot 35 jaar

Wie jongerenvakanties zegt, zegt Simi Reizen.  Zij zijn de grootste in avontuurlijke jongerenvakanties, surfvakanties, outdoorvakanties, jongeren kampen, schoolkampen, vakanties voor jongvolwassenen en singles. Met een uniek aanbod jongerenvakanties voor jongeren en jongvolwassenen in de leeftijd van 15 tot 35 jaar. Ook voor een vader en zoon(s) vakantie.


Zie hier alle jongerenvakanties leeftijd 15-17 jaar

Jongerenvakantie aanbod 18 tot 22 jaar

vakanties voor jongeren en jongvolwassenen 23-35 jaar.

Met bestemmingen zoals Amerika, Canada, Frankrijk, Kroatië, Ierland, Noorwegen, Servië, Spanje, Slovenië, Griekenland en Zweden. En met als wintervakantie bestemming Lapland.
Kijk nu naar het meest actuele aanbod jongerenvakanties van Simi Reizen. Ook voor een last minute vakantie met andere jongeren.


Wintersport jongeren vakanties

Je hebt jongeren vakanties voor de zomer en de winter.

Als jij een goedkope jongeren vakantie wilt boeken, kijk dan eens naar de jongeren wintersport reizen van Husk. Al onder de 200 euro boek jij je skivakantie of snowcamp met andere jongeren in Oostenrijk of Frankrijk. Ook ideaal als je student ben en een goedkope jongeren reis voor de wintersport zoekt.


single wintersport villavibes

GoFun, de goedkoopste in jongerenvakanties

Een super goedkope jongerenvakantie ( o.a. strandvakantie en feestvakanties) boeken via GoFun.

groepsfoto op het strand

GoFun zegt van zichzelf dat ze de goedkoopste jongeren reisorganisatie zijn. Voor jongeren vanaf 16 jaar. Je kunt bij GoFun binnen Europa super goedkope jongerenvakanties boeken naar Spanje, Portugal, Griekenland, Bulgarije, Italië en Turkije. Buiten Europa kan je een fantastische en toch goedkope vakantie boeken naar Curacao. Je boekt al een week jongerenvakantie bij GoFun vanaf een 300 euro all in. Daarnaast heeft GoFun bijna altijd speciale aanbiedingen en last minutes. Kortom, als je een echt goedkope jongerenvakantie zoekt, moet je bij GoFun zijn. Kijk nu welke goedkope vakantie jij met je vrienden bij GoFun gaat boeken! Deze GoFun jongerenvakanties zijn ook zeer in voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend.


GoGo, compleet verzorgde, goedkope jongerenvakanties

GoGo, goedkope jongerenvakanties ( met name strandvakanties en zomerfeesten ) die compleet verzorgd zijn.
Ook GoGo is groot in goedkope, feest jongerenvakanties. Je kunt bij GoGo een super voordelige jongerenvakantie met feestgarantie boeken naar onder andere Ibiza, Mallorca en Costa Brava ( Spanje ) Maar je kunt ook gaan feesten in Griekenland, Portugal, Kroatië, Italië, Turkije of Bulgarije. Als je een goedkope jongerenvakantie bij GoGo boekt, is dat altijd inclusief reis, verblijf en transfer. Een complete reis voor een lage prijs. Je kunt een goedkope jongerenvakantie bij GoGo boeken als je tussen de 16 en 27 jaar bent. Als je met een groep gaat, mogen vrienden vanaf 15 jaar ook mee. De hoofdboeker moet minimaal 16 zijn.


Mambo, avontuurlijke jongeren groepsvakanties vanaf 17 jaar

Ben je minimaal 17 jaar en zou je een verre, avontuurlijke en culturele reis willen maken met een groep? Bijvoorbeeld een jongeren groepsreis of jongeren vakantie naar India, Nepal, Thailand, Zuid-Afrika of Costa Rica? Of een jongeren groepsvakantie in Europa, bijvoorbeeld in Noorwegen, Spanje, Italië of Kroatië? Mambo organiseert avontuurlijke en bijzondere groepsvakanties voor “jongeren” van 18 tot 40 jaar. Ook surfvakanties, strandvakanties en wintersportvakanties voor jongeren. Meestal met avontuurlijke activiteiten. Ook speciale groepsreizen voor singles. Je leert gelijkgestemde reisgenoten beter kennen en maakt kennis met andere culturen, een andere manier van vakantie vieren met oog voor natuur, cultuur, traditie en andere leefwijzes.

single reis strandvakantie

De jongeren groepsvakanties van Mambo Reizen zijn dus meer bestemd voor de serieuze, actieve en avontuurlijke reizigers. Kijk nu binnen het aanbod van Mambo Reizen welke jongeren groepsreizen jou het meeste aanspreken en geniet van een bijzondere vakantie. Mamo heeft ook regelmatig last minute groepsvakanties voor jongern alsmede extra scherpe aanbiedingen.

Voor een goedkope, avontuurlijke jongeren groepsvakantie. Ook voor een  jongeren wintersport vakantie.

crusj single zeilvakanties banner

Flowtrack, ultieme beach en surf jongerenvakanties

Jongeren surfcampen van Flowtrack
Op zoek naar een fantastische surf jongerenvakantie?  Eén waarbij surfen en relaxen voorrop staat?
Flowtrack Summer biedt fantastische zomer jongeren vakantie ( surfcamps )aan waarbij overnacht wordt in verschillende accommodaties, van tenten tot luxe strandchalets. Of je nu met 2 of 3 vrienden een surfvakantie wilt boeken of voor een hele groep. Bij Flowtrack is er voor ieder wat wils, voor zowel kleine als grote vriendengroepen. Tijdens een zeil- of surf jongerenvakantie kom je jongeren uit verschillende landen tegen, voor het maken van nieuwe, internationaal gesettelde, vrienden.


vers fruit op het strand

De surfcamps zijn helemaal beachstyle ingericht om het optimale surfgevoel te geven. Een bamboebar, hangmatten, chill-out tenten met Fatboys, gameconsoles, surfvideo’s en surfmuziek op de achtergrond. Kortom: álles is aanwezig bij Flowtrack om jongeren de beste zomervakantie ooit te laten beleven. Jongerenvakanties voor jongeren van alle leeftijden, of je nu 13, 16, 18, 20 of 27 bent.

Jongeren zeilvakanties van Amorgos

Amorgos organiseert unieke jongeren zeilvakanties. Je kunt onder andere een jongeren zeilvakantie boeken in Turkije, Griekenland, Italië of Kroatië. Deze actieve jongeren zeilvakanties zijn bedoeld voor jongeren die graag, met elkaar,  een avontuurlijke vakantie op het water willen beleven.

varen met vrienden

Zeilervaring is niet nodig. Omdat Amorgos ook een zeilschool is, wordt je wel in de gelegenheid gesteld om zeilen te leren of zeillessen te nemen. Zeilvakanties zijn avontuurlijk, een belevenis en de manier om nieuwe vrienden te maken. De jongeren zeilvakanties van Amorgos zijn betaalbaar en uniek in haar soort. Kijk nu of er nog plekjes vrij zijn voor jouw unieke zeilvakantie voor jongeren.


crusj single zeilvakanties banner

Adventuretickets, de leukste outdoor activiteiten in heel Europa

Adventuretickets, spannende outdoor activiteiten.

Wil je een jongerenvakantie boeken en heb je zin in spannende outdoor activiteiten zoals bungeejumpen, kajakken, skydiven, raften, paragliden, hiken of duiken? Je kunt ieder jongerenvakantie nog spannender maken door één of meer outdooractivteiten in je vakantie in te bouwen. Bij Adventure Tickets kan je in vele landen van binnen Europa spannende outdooractiviteiten bestellen.Ideaal voor een spannende jongerenvakantie! Of je nu een jongerenvakantie wilt vieren in Italië, Tsjechië, Kroatië, Duitsland, Frankrijk of gewoon in Nederland, je bestelt de spannendste en leukste outdoor activiteiten online. Voor jongerenvakanties van alle leeftijden.

Skydive in Nederland

Stedentrip Barcelona

Stedentrip Barcelona? Ook voor jongeren is Barcelona een geweldige belevenis. Als je, als jongere,  op zoek bent naar een super goedkope stedentrip Barcelona, het niet zo belangrijk vindt om in een luxe hotel te slapen en wilt genieten van de vele terrasjes, restaurantjes en bezienswaardigheden in Barcelona, is deze pagina met informatie over stedentrips Barcelona zeer de moeite waard. Ook als je één dag naar Barcelona wilt.

single reis weekend stedentrip

Je vindt hier alle informatie over goedkope stedentrips in Barcelona waarvan er een aantal ook geschikt zijn als jongeren vakantie of weekendje weg. Maar ook als je een goedkope jongerenvakantie in bijvoorbeeld Londen wilt boeken, vind je hier super aantrekkelijke aanbiedingen.


TUI groepsreizen jongeren banner

Als jongere met de auto op vakantie?

Jongeren vakantie met de auto?
Met je vrienden  op vakantie??? Zorg voor een autoverzekering en reisverzekering!

Als als jongere zelfstandig om met je vrienden op vakantie wilt en kiest voor een auto vakantie, moet je wel een aanral zaken in ogenschouw nemen.

Eén van de belangrijkste zaken is het regelen van de noodzakelijke verzekeringen. Want zeker in het buitenland kan je het risico niet nemen onverzekerd rond te lopen. Wij adviseren je daarom altijd een goede reisverzekering met buitenland dekking af te sluiten.


Als je met de auto op vakantie gaat en de auto van je vader of moeder leent, zal die meestal goed verzekerd zijn. Ga je echter met vakantie met de eigen auto, dan is een goede autoverzekering een absolute aanrader. Je bent wettelijk verplicht om je auto minimaal tegen wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren.  Maar als je met de auto op vakantie naar het buitenland gaat, adviseren wij je ook om een ongevallen inzittenden en een rechtsbijstands verzekering af te sluiten.

Hier vind je de beste en goedkoopste autoverzekeringen voor jongeren.

gezelschapsspel met vrienden

Maar we hebben nog een aantal  tips voor je:
Geef de achterblijvers in Nederland je reisgegevens, reisroute en eventuele gegevens van je vrienden.  En blijf tijdens je jongeren auto vakantie goed bereikbaar. Dat scheelt veel onrust als er tijdens de reis onverhoopt iets mocht gebeuren.

Zorg voor een routeplanner die is geupdated.  Zo kom je niet voor onverwachte routes te staan en verdwaal je niet.  En tenslotte, neem een creditcard mee, gegevens om je bankpas te laten blokkeren bij calamiteiten, zoek voor je vertrekt overnachtings adressen op en neem voldoende kleding mee.
Zo ga, je ook als jongere, beter voorbereid op vakantie.


villavibes jongeren banner