Goedkope wintersportvakanties voor jongeren

Husk, goedkope wintersport voor jongeren. Als je op zoek bent naar een goedkope jongeren wintersportvakantie inclusief skipas, kom je bij Husk jongeren wintersport organisatie uit.

crusj single wintersport banner

Husk heeft meer dan 150 jongeren wintersportvakanties in Oostenrijk en Italië. Of je nu 16, 17, 18, 19, 20, 25,27 of 29 bent, alle jongeren van 16 tot 30 jaar zijn bij Husk voor een wintersportvakantie ( skivakantie )  welkom. En Husk organiseert in deze winterportgebieden de vetste events en feesten. Onder andere samen met BNN, Poederbaas en Skibiza. Boek nu een skivakantie jongeren voor een studentenprijs. Husk heeft gegarandeerd de beste wintersport reizen voor jongeren.


Of je nu student bent, werkt of een jaar sabbatical hebt. Bij Husk boek je als jongere al een wintersportvakantie Frankrijk of Oostenrijk onder de 200 euro. En de aanbiedingen en last minute wintersportvakanties voor jongeren en jongvolwassenen zijn nog goedkoper. Ook voor een wintersportgroepsreis met je vrienden.

wintersport met grote groep

En het is bij Husk ook mogelijk om aan een jongeren wintersport groepsreis deel te nemen. De wintersport groepsreizen van Husk staan bekend om de fijne sfeer, de goede wintersport faciliteiten en de lage prijzen. Wintersport groepsreizen voor jongeren worden georganiseerd vanaf 15 deelnemers. Maar groepen van bijvoorbeeld 20, 25, 50, 100, 200 of 500 deelnemers zijn bij Husk wintersportvakanties ook welkom. Als je zelf met een groep van meer dan 14 personen een wintersport reis wilt organiseren, ben je ook welkom bij Husk. Kortom, als je als jongere, student of werkend, een individuele wintersportvakantie of groepsreis wilt boeken en niet te veel wilt betalen, is Husk jouw favoriete wintersport organisatie. Kijk nu naar het fantastische aanbod jongeren wintersport vakanties van Husk en boek vandaag nog een goedkope jongeren skivakantie in Oostenrijk of Italië.


crusj single wintersport banner

De super leuke wintersport bestemmingen van Husk.

Husk heeft alleen de leukste en beste wintersportgebieden in haar jongeren reisprogramma opgenomen. Denk hierbij aan Lex Deux Alpes, Alpe d’Huez en Val Thorens in Frankrijk en Gerloss, Zell am See, Kaprun en Hinterglemm in Oostenrijk. Dit zijn absolute toplocaties met sneeuwzekerheid en vele mogelijkheden tot apres ski. Deze top wintersport skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk zijn een garantie voor een geweldige wintersport vakantie!!

single wintersport plezier in de sneeuw

Je boekt bij Husk altijd een jongeren skivakantie inclusief skipas

De meeste jongeren die bij Husk een goedkope wintersportvakantie boeken, kiezen voor een actieve skivakantie. Het is goed om te weten dat alle super voordelige jongeren wintersportvakanties van Husk inclusief skipas zijn. Zo blijft je skivakantie in Oostenrijk of Italië echt goedkoop en hoef je tijdens je wintersportvakantie niets anders te betalen dan je natje en je droogje.


Korte wintersportvakantie als jongere boeken

Husk wintersportvakanties biedt onder de naam Shortski korte skivakanties voor jongeren aan die 3, 4 en maximaal ( verlengde Shortski ) 5 a 6 dagen duren. Deze korte skivakanties worden gehouden in de mooiste en gezelligste skigebieden van Frankrijk, te weten Val Thorens, Superdévoluy en Châtel. Als je zo een korte jongeren skivakantie in Frankrijk wel ziet zitten, is het goed om te weten dat de prijzen van deze jeugd skivakanties ook inclusief de benodigde skipassen zijn. Ook hier vertrek je naar je wintersportbestemming per bus en maak je tijdens de busreis al veel plezier met andere jongeren. Heb je er al zin in?  Kijk nu welke opties er nog opens staan.


Boek nu een korte jongeren wintersport vakantie tegen studentenprijs.

wintersport met vrienden

Snowmania, wintersportvakantie jongeren, reizen met veel plezier

Als jongere op zoek naar de perfecte wintersport vakantie?

SnowMania is het topmerk voor wat betreft wintersport reizen en snowcamps voor jongeren. Voor een super goedkope jongeren wintersport vakantie.  Deze wintersport groepsreizen zijn perfect voor jongeren van 14 tot 23 jaar.  Je kunt je inschrijven voor een snowcamp met leeftijdsgenoten van 14 tot en met 17 jaar of voor 18 tot en met 23 jaar.  Gezellige en betaalbare groepsreizen wintersport voor jongeren en jongvolwassenen dus. Zie verder op deze pagina voor  wintersport vakanties zoals snowboard en ski vakanties voor jongvolwassenen tot 35 jaar. Vergelijk de diverse skivakanties voor jongeren en single aanbiedingen.


sunweb wintersport banner

Mambo, Skivakantie, snowboard wintersport vakantie jongeren

Jongere 20 tot 35 jaar en op zoek naar leuke wintersport vakantie?

Mambo Reizen is helemaal gespecialiseerd in waanzinnige leuke ski vakanties voor jongeren. Als jij op zoek bent naar de ultieme snowcamp of snowboard vakantie, bijvoorbeeld in Oostenrijk of Frankrijk, moet je zeker binnen het aanbod jongeren wintersport- en snowboard vakanties van Mambo kijken.

Met relatief goedkope en super actieve jongeren wintersportreizen. Deze compleet verzorgde jongeren wintersport groepsreizen zijn meestal inclusief skipas, vervoer en overnachting. Ook voor een last minute wintersport of snowcamp deal!


single wintersport villavibes

Festivals en feestweken

De jongeren wintersportreizen van Husk zijn veel meer dan een skivakantie of langlaufvakantie. Husk organiseert onder de naam “Events” tijdens de wintersportperiode de vetste festivals en feestweken. Hier worden de beste DJ’s voor ingehuurd. Deze festivals en feestweken worden met name in de Franse Alpen gehouden. Vaak is samenwerking met de beroemde jongeren feest clubs Pacha, Café Mambo en Space. En wie heeft er nog nooit van het Poederbaas Freeride Festival gehoord? Verder organiseert Husk jongerenreizen wintersport samen met BNN de BNN snowtrip en kan je ook feesten op het jongeren festival bij Val Thorens. Zo combineer je een fantastische jongeren skivakantie met de vetste party’s en heel veel plezier.

uitrusten bij chalet

Wintersport vakanties voor singles

Ben je jongere en single en lijkt het je een avontuur om met andere singles op wintersportvakantie te gaan? Er zijn een paar reisorganisaties die helemaal gespecialiseerd zijn in reizen voor singles en de leukste wintersportvakanties aanbieden. Op veel van deze single wintersportvakanties voor singles gaan er jongeren en jongvolwassenen mee, denk aan leeftijdsgenoten in de groep van gemiddeld 22 tot 35 jaar. Ook ideaal voor bijvoorbeeld een wintersport vriendenweekend. Eén van de single reisorganisaties die singlereizen voor wintersporters aanbieden, is Cirkel Reizen.


Je kunt hier een leuke skivakantie boeken naar Italië, Oostenrijk ( o.a. Tirol en Salzburgerland ) en Frankrijk, onder andere Val Thorens. Via de banner kan je kijken welke single wintersportreizen er in de planning staan en je online inschrijven. Als je wilt weten hoe de samenstelling is van een bepaalde groep ( man/vrouw, gemiddelde leeftijd )  neem dan contact op met Cirkel Reizen. Je kunt je dan aansluiten bij een single wintersportvakantie welke aansluit bij jouw eigen leeftijd. Zie hier het complete aanbod wintersport singlereizen.

crusj single wintersport banner

Aanbiedingen en last minute wintersportvakanties jongeren

Zowel Husk als Cirkel Vakanties hebben regelmatig last mnute aanbiedingen als het om wintersportreizen voor jongeren en jongvolwassene gaat. Met extra korting van 10, 20, 30 of 40 %.
Verder vind je het hele jaar door zeer aantrekkelijke last minutes op de websites van Tui en andere aanbieders Zie hieronder welke wintersportvakanties en andere reizen nu in de aanbieding zijn.


Als je op eigen gelegenheid een wintersportvakantie en met vrienden wilt boeken, is dat als jongere natuurlijk ook mogelijk. Kijk eens op onze pagina goedkope vliegtuigtickets met bestemmingen naar onder andere Italië, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

single wintersport villavibes

Wintersport vakantie grote groepen

Bij ons kan je een wintersport accommodatie voor grote groep boeken.

Als je met meer dan 10 mensen een wintersport accommodatie in Oostenrijk, Italië of Frankrijk wilt boeken, zal je merken dat het beschikbare aanbod wintersport groepsaccommodaties gering is, zeker als je een chalet Oostenrijk direct aan de piste zoekt.
Gelukkig zijn er wel mogelijkheden een wintersport accommodatie grote groep te boeken.  Deze vind je op onze website voor grote vakantiehuizen. De meeste wintersport accommodaties worden nier standaard aan jongeren groepen verhuurd. Wil je een groot chalet of appartement huren en maak je deel uit van een jongeren groep, vriendengroep of studenten groep, neem dan contact met op. Wij kijken dan welke
wintersport accommodaties voor grote groepen en aan jongeren en jongvolwassenen verhuurd worden.


Single wintersportreizen