Jongeren reizen Bulgarije, Sunny Beach.

Bulgarije, Sunny Beach,  misschien wel de leukste jongeren reis bestemming.

Jongeren die van uitgaan en feesten houden kunnen naar Ibiza,  Italië, Kroatië of gewoon Nederland.  Maar voor veel jongeren is Sunny Beach, het Zonnestrand aan de Bulgaarse Riviera de ultieme plek om vakantie te vieren. Of je nu een jongere bent van 16, 18 of 20 jaar of een jongvolwassene van 30 jaar, Sunny Beach is de ideale plek voor feestvierders.  Ook voor het vieren van een examenfeest. Maar wat maakt Sunny Beach dan zo bijzonder?? waarom komen jongeren en jongvolwassenen over de hele wereld naar deze plek voor een jongeren vakantie? Wat maakt een jongeren reis Sunny Beach zo onweerstaanbaar?

Veel uitgaansmogelijkheden in Sunny Beach.

De belangrijkste redenen waarom zo veel jongeren kiezen voor Bulgarije Sunny Beach is dat er honderden uitgaansgelegenheden, bars en cafe’s zijn. Wil je dansen op het strand, dat kan. Lekker wandelen op de Flower Street en aan een muziek bar een drankje drinken en hapje nuttigen?  Tot in de late uurtjes swingen in één van de discotheken en dansgelegenheden in Sunny Beach?  De uitgaansmogelijkheden in Sunny Beach zijn bijna oneindig en bijna alle activiteiten zijn bedoeld voor het plezier van jongeren.  Lachen en plezier maken mag!.

Bijna altijd lekker weer op Sunny Beach.

Het is aan de Zwarte Zee en ook op Sunny Beach bijna altijd lekker weer.  We bedoelen dan het weer in de maanden april tot en met september. Met veel zonnekans en een temperatuur van eind 20 graden is het genieten. In de winter kunnen de temperaturen in Bulgarije laag zijn en kan je er een jongeren wintersport vakantie boeken. Kortom, zowel in de zomer als winter kan je in Bulgarije op vakantie.

Een jongerenreis Sunny Beach is goedkoop.

Als jongere of jongvolwassenen heb je meestal geen duizenden euro’s aan vakantiegeld.  Het is dan ook niet te doen voor de meeste jongeren om een vakantiehuis in Bulgarije te boeken.
Het is dan ook goed om te weten dat een compleet verzorgde jongeren busreis naar Bulgarije + hotel en met name Sunny Beach in Bulgarije  niet duur hoeft te zijn. Bij Beach Masters boek je al een weekje Bulgarije rond de 400 euro.