Groot aanbod jongeren groepsreizen 2024

Jongerenreizen en jongeren groepsreizen zijn reizen voor jongeren en jongvolwassenen. Deze actieve groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen worden met name aangeboden door Sawadee, Mambo en Shoestring. Hieronder ook single reizen jongeren en jongvolwassenen. Uit de praktijk blijkt dat zo een 60 % van de deelnemers aan deze jongeren groepsreizen single is.

Mambo jongerenreizen banner

Voor welke leeftijdsgroepen?

  • MAMBO richt zicht op jongeren en jongvolwassenen reizen 18 tot 35 jaar. De grootste groep is tussen de 20 en 29 jaar.
  • Shoestring richt zich eveneens op jongeren reizen 18 tot 35 jaar. Maar ook in de categorie 36 tot 40 jaar en 41-45 jaar is er een ruim aanbod.Mambo groepsreizen jongeren en jongvolwassenen

Bij Mambo kan je een jongeren reis of jongvolwassenen groepsreis boeken als je tussen de 18 en 35 jaar bent. Met uitloop naar ongeveer 38 jaar. Avontuurlijke jongeren reizen met bestemmingen zoals Ierland, Italië, Kroatië, Griekenland, Slovenië en andere spannende reizen vol met activiteiten. Maar ook avontuurlijke groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen binnen Azië, Zuid-Amerika en Afrika. Wat dacht je van deelname aan een actieve jongeren reis Thailand, Bali, Zuid-Afrika, Marokko of Costa Rica! Spannende avonturen beleven met leeftijdsgenoten.


Surfen op reis

Shoestring groepsreizen jongeren en jongvolwassenen

Ook Shoestring heeft een groot aanbod avontuurlijke groepsreizen jongvolwassenen en jongeren. En ook aan deze reizen 18 tot en met 35 jarigen doen veel vrijgezellen mee. Vandaar dat deze reizen ook als “semi single reizen jongeren worden aangeduid. Deze single reizen staan open voor deelnemers 18 tot en met 45 jaar. Shoestring heeft deze reizen verdeeld in de leeftijdsgroepen 20 – 25 jaar, 26-30 jaar, 31 – 35 jaar, 36-40 jaar en 41-45 jaar. Bestemmingen zijn onder andere Kroatië, Cyprus, Sri Lanka, Indonesië, Noorwegen, Marokko, Japan, Bulgarije, Nepal en Vietnam.

Voorbeelden van reizen voor jongeren en jongvolwassenen

Reisorganisaties die actieve jongeren reizen organiseren zijn:  Sawadee. ( jongeren 16-25 jaar)
Daarnaast vind je ook hier leuke jongeren vakanties, maar dan meer gericht op feesten en uitgaan.

Actieve jongeren reizen voor jongeren en jongvolwassenen tot 35 jaar: Mambo en Sawadee


snorkelen koraal

Jongerenreizen naar verre bestemmingen:  Sawadee


Goedkope jongerenreizen zomervakantie:  Sunweb

Goedkope jongeren reizen waarbij feesten en uitgaan centraal staat: Gogo.


wintersport vrienden lol in de sneeuw

Overzicht beste jongeren reizen en vakanties

Unieke jongeren reizen en vakanties.

Op zoek naar een jongeren groepsreis of vakantie?  Hier vind je een compleet aanbod jongerenreizen en groepsvakanties jongeren. Ook voor groepsreizen twintigers en dertigers.

Jongeren reizen en vakanties voor de zomer vakantie, kerstvakantie als voor je wintersport vakantie.

De meeste groepsreizen jongeren beginnen bij een deelname vanaf 16 jaar. Soms is de minimale leeftijd voor deelname 20 jaar.  Je kunt kiezen voor actieve jongerenreizen 16 tot 35 jaar, bijvoorbeeld mountainbiken, zeilen, jeugdkampen, zomerkampen, wintersport reizen jongeren, wandelreizen en veel meer. Per reisorganisatie hieronder staat vermeld welk type jongeren vakanties en reizen ze organiseren.
Je boekt iedere groepsreis online, ook als je op zoek bent naar een actieve groepsreis twintigers.

Hier vind je ons aanbod jongeren wintersportreizen en snowcamps!


Jongerenreizen die leuk, avontuurlijk en leerzaam zijn

Op zoek naar een avontuurlijke jongerenreis?

Op deze pagina vind je de leukste jongeren reizen!
Jongerenreizen voor jongeren vanaf 17 jaar. Ook bijzondere én goedkope jongerenreizen. Bijvoorbeeld de jongeren groepsreizen van Mambo jongerenreizen en Vinea, jeugd- en jongeren vakanties..
Niet alleen jongerenreizen en groepsreizen voor jongeren maar ook individuele reizen.

Jongerenreizen voor jongeren en jongvolwassenen van 13-35 jaar

Voor de beste en goedkoopste jongeren reizen bekijk je het aanbod van Vinea jongeren reizen, Mambo, Sawadee Reizen, No Sun en andere jongeren reisorganisatie. Ook voor een jongerenreis met paarden of ponykamp zijn er mogelijkheden.


Ook voor een jongeren zeilvakantie, zomerkamp, fietsvakantie, wandelvakantie, surfvakantie of strandvakantie jongeren. Dit is het meest complete en actuele overzicht jongerenreizen, jongeren vakanties en jongeren groepsreizen van dit moment. Boek nu je jongerenreis 2024. Ga surfen, wandelen, een vakantie op het strand vieren of een jongeren outdoor vakantie vieren. Veel aanbiedingen, o.a. actieve jongerenreizen in Nederland, Kroatië, Frankrijk, Portugal, Ierland en de  Verenigde Staten.  Ook voor een actieve jongeren reis in de Ardennen.

Jongerenreizen voor jongeren en jongvolwassenen van 13 tot 35 jaar.

Jongeren reizen Bulgarije

Bulgarije, Sunny Beach, voor de leukste jongeren reizen. Voor jongeren die willen feesten vanaf 16 jaar. Als je van lekker weer, uitgaan, zon, brede stranden, discotheken en gezelligheid houdt is een jongeren vakantie Sunny Beach Bulgarije iets voor jou.
Je vindt er alles wat een jongeren reis super leuk maakt en kunt er duizenden jongeren van over de hele wereld boeken. Er zijn 3 reisorganisaties met een breed aanbod jongeren reizen Sunny Beach Bulgarije.


varen met vrienden

Sawadee jongeren reizen, voor actieve jongeren 24 tot 35 jaar

Sawadee, avontuurlijke groepsreizen jongeren 24 tot 35.

Als je avontuurlijk bent aangelegd en tussen de 24 en 35 jaar bent, is een jongerenreis van Sawadee Reizen absoluut iets voor jou. Wat dacht je van een jongeren groepsreis met bestemmingen als Canada, Thailand, China, Cuba of Marokko??  Of dichter bij huis?  Zoals een actieve vakantie in Portugal of Griekenland?


Sawadee verzorgt fantastische jongeren reizen, of je nu wilt eilandhoppen, bergbeklimmen, nieuwe culturen wilt ontdekken of een andere actieve en culturele vakantie wilt beleven, Sawadee biedt de meest fantastische jongeren reizen aan. Je reist in kleine groepen van maximaal 14 personen en vult voor een gedeelte met de groep zelf de reis in.  Backpacken is zo super leuk. Jongeren groepsreizen die spannend en ontspannend zijn.

Kijk nu snel naar het unieke aanbod jongeren groepsreizen van Sawadee en boek vandaag nog de leukste vakantie van je leven.

Bergwandelen tijdens jongerenvakantie

Bergwandelvakanties, de ultieme en spannendste jongeren reizen. Lijkt het je niet ontzettend leuk om tijdens je vakantie met andere jongeren te bergwandelen?  Bergwandelen kan tijdens de zomer én winter.  De NKBV organiseert de leukste bergvakantie reizen maar ook sportklimmen, canyoning, klettersteigen, freeriden en ijsklimmen.  Allemaal bijzonder leuke jongeren activiteiten, ook zeer geschikt voor een bergwandel vakantie jongvolwassenen.


Flowtrack surfvakanties jongeren

Flowtrack, de leukste surfvakanties en bikevakanties voor jongeren.

Jongeren vakantie of groepsreis boeken en sportief aangelegd? Flowtrack organiseert al 10 jaar surfkampen en zomervakanties. Hierbij hanteert men 3 leeftijdscategoriën, 13 +, 16 + en 18 +.  Boek bijvoorbeeld een 18 + surfkamp in San Vicente de la Barquera, met daarna een party in de surfbar of een Mimizan surfvakantie. Daarnaast kan je als jongere ook meedoen aan een shortbike vakantie. Natuurlijk met een fantastische groep jongeren zodat jij een ongelooflijk weekend beleeft. Voor een verrassend leuke surfvakantie of bikevakantie ga je nu naar de website van Flowtrack.

Wandelvakantie voor jongeren

Een aantal reisorganisaties, bijvoorbeeld Mambo Reizen, is gespecialiseerd in wandelvakanties voor jongeren en jongvolwassenen.  Deze vakanties zijn voor sportieve jongeren die van avontuur en wandelen houden ideaal. Je kunt meedoen aan een wandelvakantie voor jongeren als je 18 jaar tot maximaal 29 jaar bent. Voor jongvolwassen ( tot 35 jaar ) worden er andere wandelgroepen samengesteld.


Wandelvakanties voor jongeren zijn bedoeld voor jongeren die het gezellig vinden om in groepsverband te wandelen. Je hoeft geen topsporter te zijn om aan deze wandelreizen deel te nemen.  Wel moet je wandelen met een groep leuk vinden en wandelen een favoriete bezigheid van je zijn.

villavibes wandelvakanties banner

Wintersport vakantie jongeren

Ben jij als jongere op zoek naar een super gezellige wintersport vakantie met leeftijdsgenoten? SnowMania organiseert SnowCamps voor jongeren in de leeftijdsgroepen 14 tot en met 17 jaar en van 18 tot 23 jaar. Actieve wintersportreizen voor jongeren met een hoog lach en plezier gehalte.

Omdat de reizen bijna all in zijn en compleet georganiseerd hoef jij je alleen maar bezig te houden met wintersport en je nieuwe vrienden natuurlijk!


wintersport selfie op het terras

Fietsen tijdens jongerenreizen

Jongerenreizen en fietsvakanties. Houd je van fietsen en zou je met een groep andere jongeren een fietsvakantie willen boeken?

Een aantal reisorganisaties op deze pagina organiseren ook fietsvakanties voor jongeren en jongvolwassenen. Je fiets met je nieuwe vrienden naar de meest fantastische locaties en naast fietsen is er volop tijd en aandacht voor elkaar, gezellig eten en drinken en veel meer. Soms krijg je de beschikking over een huurfiets. Of je nu een fietsvakantie Nederland wil boeken of liever gaat fietsen in de Ardennen, Duitsland of Italië. Er zijn veel mogelijkheden een fietsvakantie met een groep te boeken. Met een beperkt aanbod fietsvakanties voor jongeren en jongvolwassen. Ook zijn er specifieke fietsvakanties voor singles.

fietsvakantie singles tijdens jongeren groepsreizen

Kijk bijvoorbeeld eens bij Mambo Reizen welke fietsvakanties voor jongeren ze hebben.
Je kunt bij Mambo meer types actieve jongerenreizen boeken. Ook actieve reizen voor jongvolwassenen.


villavibes fietsvakanties banner

Groepsreis jongeren en goedkope jongerenreizen

Groepsreizen voor jongeren en jongerenreizen zijn zéér populair. Er zijn organisaties die zich gespecialiseerd hebben in groepsreizen voor jongeren. Jongeren van alle leeftijden zijn hier welkom. Deze organisaties vind je op deze pagina. Een groepsreis voor jongeren is bijna alijd avontuurlijk. Met leeftijdsgenoten op jongerenreis of groepsreis gaan is al een avontuur op zich. Je kunt deelnemen aan een groepsreis voor jongeren in Europa, bijvoorbeeld Spanje, Italië, Kroatië of Frankrijk, maar ook bijvoorbeeld in Azië, Midden Amerika, India of Afrika. En als je deel wilt nemen aan een jongeren groepsreis kan je kiezen voor een bepaald thema. Kies bijvoorbeeld voor een wintersportvakantie, strandvakantie, ourdoor, zeilvakantie, wandelvakantie, fietsvakantie, natuurvakantie of actieve vakantie. Het aanbod groepsreizen voor jongeren is groot. Ook voor jongerenreizen in de leeftijd van 15, 16, 20, 25 of 30 jaar. Hier is voor voor jongeren die op vakantie willen als groep of individu, veel toegestaan.  Jongeren zijn op deze goedkope jongerenreizen en  groepsreizen zeer welkom.


Hieronder staan de organisaties waar je het beste een groepsreis voor jongeren kunt boeken. Boek bijvoorbeeld een surfvakantie, verre reis, bike vakantie of strandvakantie. Verrassend leuke groepsreizen voor jongeren van alle leeftijden. Het leven is fun.

Alleen op vakantie als je 17, 18 of 19 jaar bent.

Alleen op vakantie gaan als je 17, 18 of 19 bent? Je kunt zelfs alleen op vakantie ( met een jongeren groepsreis gaan ) als je 14, 15 of 16 bent. Dus met je 17, 19 of 19 jaar is dat helemaal geen probleem.

Kijk onder andere bij de jongeren reizen 14, 15 tot en met 19 jaar van Vinea en Mambo Reizen.
Alleen op wintersport vakantie gaan als je 14 of 17 jaar bent, kan ook. Kijk bij de jongeren wintersport reizen van Snowmania bijvoorbeeld.

Zeilvakantie jongeren

Een ander soort vakantie boeken? Een zeilvakantie is zeer geschikt als groepsreis voor jongeren. Amorgos organiseert zeilvakanties voor groepen waaronder voor jongeren en singles. Je kunt er tijdens je vakantie ook zeilen leren. Wat dacht je van een zeilvakantie naar Turkije, Italië, Kroatië of Griekenland?
Via de banner hieronder vind je alle informatie over de bijzondere zeilvakanties van Crusj.


crusj single zeilvakanties banner

Deelnemen aan een zomerkamp

Op zomerkamp als 16 of 17 jarige? Diverse reisorganisaties organiseren zomerkampen. Als je een zomerkamp bij Mambo Reizen wilt boeken,  voor jongeren van 16 of 17 jaar.
Bestemmingen van deze zomerkampen zijn onder andere Kroatië, Frankrijk of Slovenië. Er is altijd een Nederlandse reisleiding.

Je vindt hier meer informatie over de zomerkampen van Mambo Reizen.

Goedkope jongerenreizen Sunweb

Goedkope jongerenreis?  Sunweb! Sunweb, bekend van tv heeft ook een groot aanbod jongerenreizen. Met name de strandvakanties van Sunweb in onder andere Spanje zijn vermaard en niet alleen om de lage prijzen die Sunweb voor haar jongerenreizen naar onder andere Spanje, Italië en Griekenland kan rekenen. En Sunweb heeft altijd een groot aanbod last minute jongerenreizen, ook aan de Spaanse Costa’s en Ibiza. Ga naar de goedkope of last minute jongerenreizen van Sunweb en ontdek dat een leuke jongerenvakantie ook heel goedkoop kan.


sunweb lastminutes banner

Sunweb Jongerenreizen

Goedkope reis voor je zomervakantie boeken?

Jaarlijks gaan meer dan 100.000 jongeren, vanaf 16, 17, 18, 19 jaar met Sunweb op vakantie. Bijvoorbeeld in Ibiza. Of je nu een goedkope zomer jongerenvakantie via Sunweb in Spanje, Portugal, Kroatië, Griekenland of ander zonnig land wilt boeken of een jongeren wintersportvakantie in Oostenrijk, Frankrij of Italië, bij Sunweb hebben jongeren de vakantie van hun leven. Niet alleen goedkope jongerenreizen maar ook avontuurlijke en actieve reizen. En voor diegenen die een goedkope jongeren groepsreis zoeken, bij Sunweb zijn alle jongeren welkom, ook als je 20, 21, 24 of 28 jaar bent. Veel plezier bij één van de jongeren (groeps) reizen van Sunweb.


sunweb lastminutes banner

Jongeren autovakanties

Jongeren autovakanties kunnen goedkoop zijn. Als je geen zin hebt in een georganiseerde jongeren vakantie of jongerenreis, kan een autovakantie een idee zijn.  Bij een autovakantie gan je met de auto op vakantie en boek je bijvoorbeeld een kampeerplaats, op een camping of goedkoop vakantiehuisje. Voor een goedkoop vakantiehuis in Zeeland bezoek je de website vakantiehuis-Zeeland.be

Je bent lekker je eigen baas en je vakantie begint al op het moment dat je de auto instapt.
Een paar vrienden mee, voldoende geld, leuk vakantieplan of gewoon op de bonnevoi weg gaan. Je kunt ook gewoon in Nederland blijven en bijvoorbeeld een vakantiehuis in Renesse( Zeeland )  huren. Renesse is een ideale plek voor een jongerenvakanties.

Als je als jongere een autovakantie wilt boeken, heb je wellicht geen eigen auto. Een auto huren is duur dus misschien kan je een auto van je ouders of vrienden lenen.  Als dat niet mogelijk is of als je liever met een eigen auto op vakantie gaat, tegenwoordig kan je voor een bedrag tussen de 1.000 en 2.000 euro al een knappe auto koken, bijvoorbeeld een opel, ford of Japanse auto.
Het probleem bij jongeren is meestal de hoge premie voor de autoverzekering.

De premie voor autoverzekeringen kan bij jongeren duur uitpakken.
Het is daarom zinvol om de premies van autoverzekeringen goed met elkaar te vergelijken en zo de goedkoopste eruit te pikken!!

vakantie vriendinnen tijdens jongeren groepsreizen


groepsfoto op het strand tijdens jongeren groepsreizen

Meer organisaties die groepsreizen voor jongeren organiseren

Eén van de organisaties die regelmatig groepsreizen voor jongeren in Europa organiseren is Nosun. Bij Nosun kan je deelnemen aan een jongeren groepsreis in onder andere Tsjechië, Noorwegen, Portugal en Zwitserland.  Maar er worden ook jongeren groepsreizen georganiseerd naar Schotland, Spanje, Kroatië en andere landen in Europa. Omdat alle bestemmingen binnen Europa liggen, zijn deze jongeren groepsreizen betaalbaar.

Ervaar jongerenreizen.nl biedt met name groepsreizen aan voor jongeren van 18 jaar tot 30 plus. De bestemmingen liggen in de hele wereld. Het kernwooord van deze jongeren groepsreizen is “genieten”. Met Ervaar jongerenreizen.nl kan je deelnemen aan een groepsreis voor jongeren in onder andere Afrika, Amerika, Australië en Europa.


De reisorganisatie Het Andere Reizen organiseert bijzondere jongeren groepsreizen naar onder andere Nepal. India, Zuid Afrika en Zanzibar. Deze jongeren groepsreizen zijn meestal te combineren met vrijwilligerswerk. Er worden ook jongeren groepsreizen op maat georganiseerd. De groepsreizen bij Het Anderen Reizen zijn toeristisch, cultureel en net wat anders. Je ontdekt en ontmoet veel andere jongeren met dezelfde interesses als jij.

Wil je niet alleen op reis maar deelnemen aan een inspirerende jongeren groepsreis met leeftijdsgenoten in de categorie 18 tot en met 25 jaar en een groepsreis in Europa boeken? Dan is Ymca Jongerenreizen jouw partner. Men organiseert jongerenreizen voor kleine groepen welke begeleid worden door ervaren en betrokken vrijwilligers. Ymca is een wereldwijde organisatie. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een groepsreis voor jongeren met bestemming Israël, Schotland of Hongarije. Zie voor het complete aanbod goepsreizen voor jongeren de website.

Dare2go.nl organiseert individuele reizen en groepsreizen voor jongeren in de leeftijdscategorie 18 tot 30 jaar. Je kunt bij deze betrokken reisorganisatie bijvoorbeeld een jongeren groepsreis boeken naar Afrika, Azië of Latijns Amerika en deelnemen aan een bepaald project in dat land. Zo maak je kennis met een andere cultuur, leer je de taal en leef je een bijdrage aan een land en regio.
Op de website van Dare2go.nl lees je alles over de vele mogelijkheden.


crusj single groepsreizen banner