Overzicht beste jongeren reizen en vakanties


Wintersport Algemeen


Unieke jongeren reizen en vakanties.

Op zoek naar een jongeren groepreis of vakantie?  Hier vind je een compleet aanbod jongerenreizen en groepsvakanties jongeren.  Ook voor groepsreizen twintigers en dertigers.

Jongeren reizen en vakanties voor de zomer vakantie, kerstvakantie als voor je wintersport vakantie.  De meeste groepsreizen jongeren beginnen bij een deelname vanaf 16 jaar. Soms is de minimale leeftijd voor deelname 20 jaar.  Je kunt kiezen voor actieve jongerenreizen 16 tot 35 jaar, bijvoorbeeld mountainbiken, zeilen, jeugdkampen, zomerkampen, wintersport reizen jongeren, wandelreizen en veel meer. Per reisorganisatie hieronder staat vermeld welk type jongeren vakanties en reizen ze organiseren.
Je boekt iedere groepsreis online, ook als je op zoek bent naar een actieve groepsreis twintigers.

Hier vind je ons aanbod jongeren wintersportreizen en snowcamps!

Simi Reizen, actieve jongerenreizen


Jeugdreizen en jongerenkampen

Alles over jongerenreizen.

Simi Reizen is gespecialiseerd in jongerenreizen en actieve groepsreizen voor jongeren in de leeftijd van 16 tot 25  tot 36 jaar. Daarnaast heeft Simi Reizen een zeer aantrekkelijk programma jongeren vakanties voor groepen voor jongeren vanaf 25 jaar. Je kunt hier dus ook een groepseis twintigers boeken.
Het gaat hier om groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen voor de leeftijdsgroep 25 tot 35 jaar.  Het gaat dan met name om actieve groepsreizen en outdoor vakanties voor jongeren. Hieronder een aantal links met informatie over jongeren groepsreizen van Simi.

Simi Reizen heeft ook nog een aanbod single reizen voor jongeren. De reizen en groepsreizen  van Simi worden door veel jongeren geboekt. Alle jongerenreizen van Simi zijn betaalbaar, aantrekkelijk en tot in de puntjes verzorgd. Hieronder vind je onder andere informatie over de actieve jongeren reizen en vakanties van Simi Reizen naar Frankrijk, Kroatië, Noorwegen en vele andere landen binnen Europa.  Ook wandel vakanties voor jongeren.


Jongeren reizen Simi voor jongeren van 15 tot 17 jaar

Simi Reizen, jongeren vakanties 17 tot 23 jaar

Simi Actieve Reizen,  jongerenreizen en vakanties voor jongeren en jongvolwassen van 23 tot 35 jaar.


Wintervakanties LaplandSimi jongeren vakanties Frankrijk, voor jongeren reizen in de leeftijd van 15-17 jaar, 18 tot 23 en 23 tot 35 jaar. Actieve outdoorvakanties en surfreizen voor jongeren.

Activiteiten jongeren vakanties Frankrijk:

Surfen
Raften
Canyoning
Klettersteig / via ferrata
Hydrospeed
Downhill mountainbiken
Wandeltochten
Wildwaterkajakken

Jongeren reizen en vakanties naar Canada en Amerika

Jongeren vakanties mogelijkheden Kroatië Simi Reizen
Mambo jongeren groepsreizen en rondreizen


banner-singlevakanties-250x

Avontuurlijke jongeren groepsreis of rondreis?

Mambo  is gespecialiseerd in jongerenreizen,  groepsreizen en rondreizen.

Men richt zich met name op actieve en avontuurlijke groepsreizen voor jongeren van 18 tot 40 jaar. Deze groepsreizen voor twintigers of dertigers onderscheiden zich door het avontuurlijk karaker en de bijzondere reisbestemmingen. Ook voor een wintersport groepsreis jongeren.
Of je nu een groepsreis met jongeren wilt boeken naar Zuid-Afrika, China, Cuba of Thailand of het dichter bij huis zoekt, bijvoorbeeld Noorwegen, Spanje, Italië of Kroatië, Mambo heeft een groot en gevarieerd aanbod groepsreizen voor jongeren. Hierbij kan je ook kiezen uit bijvoorbeeld een zeil- en surfvakantie, een wintersport jongeren vakantie, rondreis of strandvakantie.

Daarnaast is Mambo gespecialiseerd in single reizen, ook weer voor de jongeren groep tot 40 jaar. Via het forum van Mambo kan je op zoek gaan naar toekomstige reisgenoten. Kortom, ben je op zoek naar een leuke jongerenreis zoals een groepsreis en heb je zin in avontuur en nieuwe vrienden?  Bekijk dan het actuele Mambo jongeren reis programma. Voor alle jongeren die van een fantastische rondreis en groepsreis willen genieten. Bestemmingen van de jongeren rondreizen en groepsreizen van Mambo zijn onder andere Costa Rica, Thailand, Zuid-Afrika, Oostenrijk en vele andere bestemmingen in Azië, Amerika, Europa en andere continenten. Het aanbod jongerenreizen van Mambo is zeker uniek te noemen.

Of je nu een jongeren strandvakantie, surfvakantie, outdoor vakantie of wintersport vakantie wilt boeken, bij Mambo zit je goed.  Ook voor een rondreis naar bijvoorbeeld Cuba.

Kijk nu welke jongerenreizen en jongerenvakanties Mambo aanbiedt en maak gebruik van één van de aanbiedingen of last minute jongeren reizen.

PS, onderaan deze pagina vind je een overzicht van het aanbod jongeren wintersport reizen!


Jongerenreizen die leuk, avontuurlijk en leerzaam zijn
Op zoek naar een avontuurlijke jongerenreis?

Op deze pagina vind je de leukste jongeren reizen!
Jongerenreizen voor jongeren vanaf 7 jaar. Ook bijzondere én goedkope jongerenreizen. Bijvoorbeeld de jongeren groepsreizen van Simi jongerenreizen en Vinea, jeugd- en jongeren vakanties..
Niet alleen jongerenreizen en groepsreizen voor jongeren maar ook indviduele reizen.

Jongerenreizen voor jongeren en jongvolwassenen van 13-39 jaar.

Voor de beste en goedkoopste jongeren reizen bekijk je het aanbod van Simi Reizen, Vinea jongeren reizen, Mambo, Gogo, Sawadee Reizen, Dynamic Holland of andere jongeren reisorganisatie. Ook voor een jongerenreis met paarden of ponykamp zijn er mogelijkheden.  

Ook voor een jongeren zeilvakantie, zomerkamp, fietsvakantie, wandelvakantie, surfvakantie of strandvakantie jongeren. Dit is het meest complete en actuele overzicht jongerenreizen, jongeren vakanties en jongeren groepsreizen van dit moment. Boek nu je jongerenreis 2017. Ga surfen, wandelen, een vakantie op het strand vieren of een jongeren outdoor vakantie vieren. Veel aanbiedingen, o.a. actieve jongerenreizen in Nederland, Kroatië, Frankrijk, Portugal, Ierland en de  Verenigde Staten.  Ook voor een actieve jongeren reis in de Ardennen.
Jongerenreizen voor jongeren en jongvolwassenen van 13 tot 35 jaar.

Vinea, super leuke jongerenreizen en vakanties, voor jongeren vanaf 7 jaar

Vinea jongerenreizen, zeilkampen en schoolkampen.

Naast Simi Reizen is Vinea één van de bekendste aanbieders van jongerenreizen zoals jongeren zeilkampen, surfkampen, zomerkampen, kano vakanties, outdoor reizen en schoolkampen. Met vele avontuurlijke jongeren reizen in bijvoorbeeld de Ardennen, Nederland, Italië en Zweden. Of je nu deel wilt nemen aan een actieve jongeren survival vakantie, zeilkamp, canoying trektocht, paardrij vakantie of mountainbike vakantie, je vindt bij Vinea ieder type jongeren reis. Ook voor een avontuurlijk zomerkamp in bijvoorbeeld de Ardennen, Zweden, Italië of Nederland.

De jongeren reizen van Vinea zijn onderverdeeld in bepaalde leeftijdsgroepen waardoor jij altijd deel uit maakt van een jongerenvakantie met jongeren van je eigen leeftijdsgroep. Deze leeftijdsgroepen zijn 7 tot 10 jaar, 10 tot 13 jaar, 13 tot 16 jaar en 16 tot 19 jaar.  Er is dus altijd een jongerenreis die past bij jouw hobby, voorkeur en leeftijdsgroep!  En, ook niet onbelangijk voor de ouders.  Net als bij Simi Reizen is er bij Vinea een uitstekende begeleiding tijdens de reizen en voldoende toezicht!

Gogo jongeren reizen

jongerenreizen 

Gogo is gespecialiseerd in jongerenreizen, festivalreizen, zomerfeesten voor jongeren en groepsreizen voor jongeren. Jongeren vakanties tegen de laagste prijzen. Of je nu als jongeren groep naar Spanje, Italië, Portugal of Turkije wilt, bij Gogo vind je de aantrekkelijkste en goedkoopste jongeren reizen. En je kunt alle jongerenreizen van Gogo kort voor vertrek nog boeken. Ook altijd een aanbod last minutes. Je boekt al een jongeren zomerfeest vakantie bij GoGo vanaf 169,00 euro. Via de link hieronder vind je alle aanbiedingen en jongeren reizen van Gogo. Kijk nu welke goedkope jongeren vakantie van GoGo jij gaat boeken. Of je nu een super goedkope jongeren vakantie zoekt of een zomerkamp, je vindt als jongere of jongvolwassene jouw super vette vakantie hier.  


Bergwandelen tijdens jongerenvakantie
Bergwandelvakanties, de ultieme en spannendste jongeren reizen.

Lijkt het je niet ontzettend leuk om tijdens je vakantie met andere jongeren te bergwandelen?  Bergwandelen kan tijdens de zomer én winter.  De NKBV organiseert de leukste bergvakantie reizen maar ook sportklimmen, canyoning, klettersteigen, freeriden en ijsklimmen.  Allemaal bijzonder leuke jongeren activiteiten, ook zeer geschikt voor een bergwandel vakantie jongvolwassenen.

Sawadee jongeren reizen, voor actieve jongeren 18 tot 26 jaar

Sawadee, avontuurlijke groepsreizen jongeren 18 tot 26.

Als je avontuurlijk bent aangelegd en tussen de 18 en 26 jaar bent, is een jongerenreis van Sawadee Reizen absoluut iets voor jou. Wat dacht je van een jongeren groepsreis met bestemmingen als Canada, Thailand, China, Cuba of Marokko??  Of dichter bij huis?  Zoals een actieve vakantie in Portugal of Griekenland?

Sawadee verzorgt fantastische jongeren reizen, of je nu wilt eilandhoppen, bergbeklimmen, nieuwe culturen wilt ontdekken of een andere actieve en culturele vakantie wilt beleven, Sawadee biedt de meest fantastische jongeren reizen aan. Je reist in kleine groepen van maximaal 14 personen en vult voor een gedeelte met de groep zelf de reis in.  Backpacken is zo super leuk. Jongeren groepsreizen die spannend en ontspannend zijn.
Kijk nu snel naar het unieke aanbod jongeren groepsreizen van Sawadee en boek vandaag nog de leukste vakantie van je leven.Jongeren reizen van Beachmaster
Beachmaster, groot in goedkope en leuke jongeren reizen.

Beachmaster is specialist in jongeren reizen en groepsreizen voor jongeren. Bijvoorbeeld reizen voor jongeren van 18, 19, 20, tot 30 jaar. Populaire bestemmingen voor de jongerenreizen van Beachmaster zijn o.a. Kroatië, Malta, Portugal, Bulgarije, Turkije, Griekenland en Spanje. Beachmaster heeft met name strandvakanties, busvakanties en budget vakanties. Voor een goedkope groepsreis met jongeren moet je bij Beachmaster zijn. Via de link hieronder krijg je een overzicht van alle Beachmaster jongeren vakanties. Je boekt hier de leukste jongeren reizen online.Wandelvakantie voor jongeren

Een aantal reisorganisaties, bijvoorbeeld Simi Reizen, is gespecialiseerd in wandelvakanties voor jongeren en jongvolwassenen.  Deze vakanties zijn voor sportieve jongeren die van avontuur en wandelen houden ideaal. Je kunt meedoen aan een wandelvakantie voor jongeren als je 18 jaar tot maximaal 29 jaar bent. Voor jongvolwassen ( tot 35 jaar ) worden er andere wandelgroepen samengesteld.

Wandelvakanties voor jongeren zijn bedoeld voor jongeren die het gezellig vinden om in groepsverband te wandelen. Je hoeft geen topsporter te zijn om aan deze wandelreizen deel te nemen.  Wel moet je wandelen met een groep leuk vinden en wandelen een favoriete bezigheid van je zijn.

Mambo wintersport


Brunotti Snowcamp
Als je als jongere een wintersport vakantie wilt boeken en je bent tussen de 20 en 35 jaar, is Mambo wellicht ook voor jou de ultieme wintersport reisorganisatie.
Bekijk het super aantrekkelijke aanbod.

Wintersport vakantie jongeren


Ben jij als jongere op zoek naar een super gezellige wintersport vakantie met leeftijdsgenoten? SnowMania organiseert SnowCamps voor jongeren in de leeftijdsgroepen 14 tot en met 17 jaar en van 18 tot 23 jaar. Actieve wintersportreizen voor jongeren met een hoog lach en plezier gehalte.

Omdat de reizen bijn all in zijn en compleet georganiseerd hoef jij je alleen maar bezig te houden met wintersport en je nieuwe vrienden natuurlijk!

Dynamic HollandDynamic Holland is één van de grootste reisorganisaties op het gebied van jongerenreizen. Voor snow en zomersport groepsreizen voor jongeren van 14 tot 23 jaar.
Met een speciaal aanbod voor singles.

Met een uniek aanbod groepsreizen voor jongeren, ook wintersportreizen. Zelfs voor een jongeren groepsreis in Canada of Japan. Ga nu naar de beste deals voor jongeren bij Dynamic Holland.  Ook voor een jongeren singlereis en andere bijzondere groepsreizen. Als je minimaal 14 jaar bent, kun je meedoen aan één van de super koele jongeren groepsreizen van Dynamic Holland.o.a. wintersport voor jongeren.


Fietsvakantie jongeren

Houd je van fietsen en zou je met een groep andere jongeren een fietsvakantie willen boeken?  Een aantal reisorganisaties op deze pagina organiseren ook fietsvakanties voor jongeren en jongvolwassenen. Je fiets net je nieuwe vrienden naar de meest fantastische locaties en naast fietsen is er volop tijd en aandacht voor elkaar, gezellig eten en drinken en veel meer. Soms krijg je de beschikking over een huurfiets.
Kij bijvoorbeeld eens bij Simi Reizen welke fietsvakanties voor jongeren ze hebben.

Groepsreis jongeren en goedkope jongerenreizen


Skydive in Nederland
Groepsreizen voor jongeren en jongerenreizen zijn zéér populair.
Er zijn organisaties die zich gespecialiseerd hebben in groepsreizen voor jongeren. Jongeren van alle leeftijden zijn hier welkom. Deze organisaties vind je op deze pagina. Een groepsreis voor jongeren is bijna alijd avontuurlijk. Met leeftijdsgenoten op jongerenreis of groepsreis gaan is al een avontuur op zich. Je kunt deelnemen aan een groepsreis voor jongeren in Europa, bijvoorbeeld Spanje, Italië, Kroatië of Frankrijk, maar ook bijvoorbeeld in Azië, Midden Amerika, India of Afrika. En als je deel wilt nemen aan een jongeren groepsreis kan je kiezen voor een bepaald thema. Kies bijvoorbeeld voor een wintersportvakantie, strandvakantie, ourdoor, zeilvakantie, wandelvakantie, fietsvakantie, natuurvakantie of actieve vakantie. Het aanbod groepsreizen voor jongeren is groot. Ook voor jongerenreizen in de leeftijd van 15, 16, 20, 25 of 30 jaar. Hier is voor voor jongeren die op vakantie willen als groep of individu, veel toegestaan.  Jongeren zijn op deze goedkope jongerenreizen en  groepsreizen zeer welkom.


Hieronder staan de organisaties waar je het beste een groepsreis voor jongeren kunt boeken. Boek bijvoorbeeld een surfvakantie, verre reis, bike vakantie of strandvakantie. Verrassend leuke groepsreizen voor jongeren van alle leeftijden. Het leven is fun.

Flowtrack surfvakanties jongeren


Flowtrack Summer

Flowtrack, de leukste surfvakanties en bikevakanties voor jongeren.

Jongeren vakantie of groepsreis boeken en sportief aangelegd?
Flowtrack organiseert al 10 jaar surfkampen en zomervakanties. Hierbij hanteert men 3 leeftijdscategoriën, 13 +, 16 + en 18 +.  Boek bijvoorbeeld een 18 + surfkamp in San Vicente de la Barquera, met daarna een party in de surfbar of een Mimizan surfvakantie. Daarnaast kan je als jongere ook meedoen aan een shortbike vakantie. Natuurlijk met een fantastische groep jongeren zodat jij een ongelooflijk weekend beleeft. Voor een verrassend leuke surfvakantie of bikevakantie ga je nu naar de website van Flowtrack.

Beter-uit jongerenvakantie

Ontmoet andere christelijke jongeren en geniet samen van een super vakantie!
Heb jij zin in een te gekke vakantie en wil jij tegelijk andere christelijke jongeren ontmoeten? Zoek een leuke vakantie uit naar een warm land. Ga de sportieve kant op met de actieve reizen. Stap in de voetsporen van Paulus voor meer verdieping, of ga 's avonds met je reisgenoten de stad in. Jij hebt het voor het kiezen! Wat ga je doen? De jongerenreizen zijn voor jongeren tussen de 16 en 30 jaar.

Zeilvakantie jongeren


Zeilvakanties en zeilcursussen

Een ander soort vakantie boeken?

Een zeilvakantie is zeer geschikt als groepsreis voor jongeren. Amorgos organiseert zeilvakanties voor groepen waaronder voor jongeren en singles. Je kunt er tijdens je vakantie ook zeilen leren. Wat dacht je van een zeilvakantie naar Turkije, Italië, Kroatië of Griekenland?
Via de links hieronder vind je alle informatie over de bijzondere zeilvakanties van Amorgos.


Meezeilen Turkije   Meezeilen Griekenland  Zeilvakanties Kroatië

Sunweb Jongerenreizen
Sunweb.

Goedkope reis voor je zomervakantie boeken?

Jaarlijks gaan meer dan 100.000 jongeren, vanaf 16, 17, 18, 19 jaar met Sunweb op vakantie. Bijvoorbeeld in Ibiza. Of je nu een goedkope zomer jongerenvakantie via Sunweb in Spanje, Portugal, Kroatië, Griekenland of ander zonnig land wilt boeken of een jongeren wintersportvakantie in Oostenrijk, Frankrij of Italië, bij Sunweb hebben jongeren de vakantie van hun leven. Niet alleen goedkope jongerenreizen maar ook avontuurlijke en actieve reizen. En voor diegenen die een goedkope jongeren groepsreis zoeken, bij Sunweb zijn alle jongeren welkom, ook als je 20, 21, 24 of 28 jaar bent. Veel plezier bij één van de jongeren (groeps) reizen van Sunweb.

Jongeren autovakanties

Jongeren autovakanties kunnen goedkoop zijn.

Als je geen zin hebt in een georganiseerde jongeren vakantie of jongerenreis, kan een autovakantie een idee zijn.  Bij een autovakantie gan je met de auto op vakantie en boek je bijvoorbeeld een kampeerplaatst op een camping of goedkoop vakantiehuisje.
Je bent lekker je eigeb baas en je vakantie begint al op het moment dat je de auto instapt.
Een paar vrienden mee, voldoende geld, leuk vakantieplan of gewoon op de bonnevoi weg gaan.

Als je als jongere een autovakantie wilt boeken, heb je wellicht geen eigen auto. Een auto huren is duur dus misschien kan je een auto van je ouders of vrienden lenen.  Als dat niet mogelijk is of als je liever met een eigen auto op vakantie gaat, tegenwoordig kan je voor een bedrag tussen de 1.000 en 2.000 euro al een knappe auto koken, bijvoorbeeld een opel, ford of Japanse auto.
Het probleem bij jongeren is meestal de hoge premie voor de autoverzekering.

De premie voor autoverzekeringen kan bij jongeren duur uitpakken.
Het is daarom zinvol om de premies van autoverzekeringen goed met elkaar te vergelijken en zo de goedkoopste eruit te pikken!!

Outdoor activiteiten voor jongeren


Skydive in Nederland

Adventure Tickets, de kortste weg naar een spannend outdoor avontuur

Als jongeren groep kan je ook zelf een accommodatie boeken en leuke outdooractiviteiten laten verzorgen door een outdoorspecialist, "Adventure Tickets".
Bij Adventure Tickets kan je veel activiteiten inkopen, denk hierbij aan bungeejumpen, canyoning, duiken, hiken, kitesurfen, raften, paragliden en skydiven. Of je nu een actieve jongeren outdoor vakantie wilt boeken in Nederland, Portugal, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Schotland, Italië of Griekenland, bijna alles is mogelijk, ook voor groepen jongeren van bijvoorbeeld 18, 19, 20, 21 of 22 jaar. Een actieve en avontuurlijke jongeren vakantie boek je bij Adventure Tickets, specialist in spannende vakantie outdoor activiteiten en ook voor jongeren groepen, vriendengroepen en vriendinnengroepen. Voor een actieve wandelvakantie jongeren ga je naar onze website jongeren vakanties.

Jongerenvakanties Stichting VakantieKind


Stichting VakantieKind organiseert al ruim 20 jaar kinder- en jongerenvakanties.

Groepsvakanties voor kinderen en jongeren van 7 tm 17 jaar. Stichting VakantieKind richt zich hierbij vooral op iedereen waarvoor vakantie niet vanzelfsprekend is, het prettig is om even uit de gewone thuissituatie te zijn of het gewoon leuk vinden om leeftijdsgenoten op vakantie te gaan. Stichting VakantieKind biedt 4 verschillende vakanties. KinderDorp voor iedereen tussen de 7 en 13 jaar, TienerWoud voor tieners tussen de 10 en 14 jaar. Op JeugdCamping (voor 12 tm 16 jaar) kampeer je, samen met je groepsgenoten en de leiding. Tussen de 14 en 17 jaar, sportief, graag buiten en ga je een uitdaging niet uit de weg? Dan is de JongerenHike iets voor jou! Het is één van de leukste jongerenvakanties voor jongeren tussen de 14 en 17 jaar.

De JongerenHike eruit gelicht: je eigen spullen draag je mee in de backpack die je van ons te leen krijgt. Iedere avond zetten we op een andere camping onze tentjes op. Voor het slapen gaan nog even chillen of een spelletje spelen. De route vind je met behulp van kaart, kompas, het oplossen van puzzels of het zoeken naar foto’s. Met elkaar zorgen we voor het eten, wie weet is er een zwembad waar je even af kan koelen. Onderweg doen we spellen of doen we een toffe outdooractiviteit.

Is dit is voor jou? Op de website van Stichting VakantieKind vind je meer informatie. Hier staat ook alles over de kosten en de mogelijkheden om een tegemoetkoming in de prijs aan te vragen wanneer er weinig geld is.

Be More jongerenreizen en groepsreizen

Reizen die je laten ontdekken! Wil je het lokale leven écht leren kennen? Combineer vrijwilligerswerk met onvergetelijke excursies en ga mee op een 2-weekse groepsreis! Ontdek de wereld en kies een land in Azië, Afrika, Midden-Amerika of Zuid-Amerika. Ondersteun bij Engelse les op een school, help bij het aanleggen van een groentetuin of leer straatkinderen nieuwe vaardigheden. Wandel naar Machu Picchu, zwem met walvishaaien of spot wildflife in Afrika.

Be More wilt jou laten zien, voelen, proeven, ruiken en vooral laten ervaren hoe de wereld er uitziet buiten de voor jou bekende grenzen. Je leert het land écht kennen doordat je onderdeel bent van het lokale leven. Wil je een avontuur om nooit meer te vergeten, twijfel niet en neem een kijkje op de website van Be More.

Goedkope jongerenreizen Sunweb

Goedkope jongerenreis?  Sunweb!
Sunweb, bekend van tv heeft ook een groot aanbod jongerenreizen. Met name de strandvakanties van Sunweb in onder andere Spanje zijn vermaard en niet alleen om de lage prijzen die Sunweb voor haar jongerenreizen naar onder andere Spanje, Italië en Griekenland kan rekenen. En Sunweb heeft altijd een groot aanbod last minute jongerenreizen, ook aan de Spaanse Costa's en Ibiza. Ga naar de goedkope of last minute jongerenreizen van Sunweb en ontdek dat een leuke jongerenvakantie ook heel goedkoop kan.

Meer organisaties die groepsreizen voor jongeren organiseren

Eén van de organisaties die regelmatig groepsreizen voor jongeren in Europa organiseren is Nosun.
Bij Nosun kan je deelnemen aan een jongeren groepsreis in onder andere Tsjechië, Noorwegen, Portugal en Zwitserland.  Maar er worden ook jongeren groepsreizen georganiseerd naar Schotland, Spanje, Kroatië en andere landen in Europa. Omdat alle bestemmingen binnen Europa liggen, zijn deze jongeren groepsreizen betaalbaar. 

Ervaar jongerenreizen.nl biedt met name groepsreizen aan voor jongeren van 18 jaar tot 30 plus. De bestemmingen liggen in de hele wereld. Het kernwooord van deze jongeren groepsreizen is "genieten". Met Ervaar jongerenreizen.nl kan je deelnemen aan een groepsreis voor jongeren in onder andere Afrika, Amerika, Australië en Europa.

De reisorganisatie Het Andere Reizen organiseert bijzondere jongeren groepsreizen naar onder andere Nepal. India, Zuid Afrika en Zanzibar. Deze jongeren groepsreizen zijn meestal te combineren met vrijwilligerswerk. Er worden ook jongeren groepsreizen op maat georganiseerd. De groepsreizen bij Het Anderen Reizen zijn toeristisch, cultureel en net wat anders. Je ontdekt en ontmoet veel andere jongeren met dezelfde interesses als jij.

Wil je niet alleen op reis maar deelnemen aan een inspirerende jongeren groepsreis met leeftijdsgenoten in de categorie 18 tot en met 25 jaar en een groepsreis in Europa boeken? Dan is Ymca Jongerenreizen jouw partner. Men organiseert jongerenreizen voor kleine groepen welke begeleid worden door ervaren en betrokken vrijwilligers. Ymca is een wereldwijde organisatie. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan een groepsreis voor jongeren met bestemming Israël, Schotland of Hongarije. Zie voor het complete aanbod goepsreizen voor jongeren de website.

Dare2go.nl organiseert individuele reizen en groepsreizen voor jongeren in de leeftijdscategorie 18 tot 30 jaar. Je kunt bij deze betrokken reisorganisatie bijvoorbeeld een jongeren groepsreis boeken naar Afrika, Azië of Latijns Amerika en deelnemen aan een bepaald project in dat land. Zo maak je kennis met een andere cultuur, leer je de taal en leef je een bijdrage aan een land en regio.
Op de website van Dare2go.nl lees je alles over de vele mogelijkheden.

Naar de sauna

Het is ook voor jongeren aantrekkelijk om naar de sauna te gaan. Steeds meer sauna's hebben speciale tarieven voor jongeren en als je een last minute sauna pakt, krijg je extra korting.  Voor diegenen die interesse hebben in een sauna bezoek in Nederland of België, is de website last minute sauna.nl een aanrader.  Hier vind je de beste sauna aanbiedingen. En de sauna's met zwembad en wellness zijn ook ideaal voor een bezoek met je vrienden.

Ook voor een wellness weekend met sauna.