Is een groepsreis wat voor jou?

Een groepsreis boeken, niet voor iedereen geschikt.

Je overweegt een groepsreis te boeken maar twijfelt of dat wel bij je past. Een terechte afweging want niet ieder persoon is geschikt voor deelname aan een groepsreis, groepsrondreis, groepswandelreis of single reis voor groepen. Stel jezelf de volgende vragen. Bij te vaak Nee is een groepsreis boeken waarschijnlijk minder geschikt voor jou.


Dit zijn de vragen

  • Ik vind het fijn om tijdens mijn vakanties in het gezelschap van anderen te zijn?
  • Ik heb niet veel privacy nodig?
  • Ik luister graag naar anderen als ik relax?
  • Ik vind het fijn om samen met anderen te eten?
  • Ik vind het fijn als mijn vakantie voor me uitgestippeld en verzorgd wordt?
  • Ik pas me graag aan?

Te vaak Nee. Dan géén groepsreis doen.


genieten in de natuur van Canada

Je bent single en overweegt een single groepsreis te boeken.

Een single groepsreis is een samengestelde reis speciaal voor vrijgezellen. Tal van organisaties zijn gespecialiseerd in single groepsreizen ook met verre bestemmingen in Azië of Afrika. Indien je het prettig vindt om met gelijkgestemden avonturen te beleven en samen op reis te gaan, is zo een single reis mogelijk wat voor jou. Maar ook bij dit type groepsreizen geldt dat je deel neemt aan een georganiseerde reis met vastgesteld programma met weinig tot geen eigen inbreng. As je niet “zo een volgzaam type bent” en liever zelf je reis plant en organiseert is ook zo een type groepsreis niets voor jou. Kies dan een ander type reis uit, die vind je bijvoorbeeld in de categorie last minute zonvakanties of wintersport reizen. Daar kan je een individuele vakantie boeken.


wandelvakantie voor singles

Een ouder groepsreizen

Heb je een 1 ouder gezin? Zoek je groepsreizen voor alleenstaande ouder gezinnen? Helaas zijn er géén specifieke groepsreizen of rondreizen voor alleenstaande ouder gezinnen. Wel kun je via de genoemde reisorganisaties op deze pagina familie rondreizen boeken. Vaak zijn dat avontuurlijke en spannende familie reizen. Voor gezinnen met kinderen en natuurlijk ook voor een ouder gezinnen.


Djoser groepsreizen.

Veel individuele vrijheid bij de groepreizen van Djoser. Misschien toch een uitzondering. De groesreizen van Djoser zijn avontuurlijk, sfeervol en worden compleet georganiseerd. Echter wel met maximale vrijheid én optimale privacy. Misschien toch wat voor jou? Voor als je op korte termijn wat wilt boeken, dit zijn de groepsreizen Djoser voorjaar 2024.