Groepswandelreizen, met een groep op reis

Groepswandelvakantie 2024 of groepswandelreis 2025 boeken? Als je met een groep tijdens je vakantie wilt wandelen, boek je een groepswandelreis. Hier vind je een compleet overzicht groepswandelreizen 2024 en binnenkort 2025. Zowel groepswandelreizen binnen eigen land, de Benelux, binnen Europa en verre wandelreizen.

snp wandelvakanties banner

Informatie over groepswandelreizen.

Wie een wandelgroepsreis zoekt, vindt de leukste en meest avontuurlijke groepswandelreizen op deze pagina.  We hebben een overzicht voor je gemaakt waar, wanneer en bij wie je met een groep een leuke en onvergetelijke groepswandelreis kunt boeken.


Iedereen kan zich inschrijven

In principe kan iedereen aan een groepswandelvakantie mee doen. Wel is het verstandig je in te schrijven bij een groepsreis met gelijkgestemden en een wandelafstand en zwaarte die bij je conditie en wandelervaring past.

wandelweekend singles

Favoriete wandelbestemmingen Europa

Favoriete wandelgroepsreizen hebben onder andere bestemmingen, zoals Frankrijk, Portugal, Griekenland, Schotland, Ierland en Turkije.  Maar je kunt je ook inschrijven voor een wandelreis of vakantie met een groep naar een verre bestemming zoals Zuid-Afrika, Vietnam of Canada.


Laat je groepswandelreis organiseren

Georganiseerde groepswandelreizen worden het hele jaar door georganiseerd, zowel voor beginnende als geoefende wandelaars. Daarnaast kan je kiezen voor een bergwandeling of een groepsreiswandeling met singles.  Groepswandelreizen halen het beste in je naar boven. Je beleeft onvergetelijke avonturen, ervaart de pracht van het wandelen en de natuur en ontmoet leuke andere mensen. Hieronder een globaal overzicht van de mogelijkheden om een georganiseerde groepswandeling reis te boeken. Ook voor groepswandelreizen met bagagevervoer.

wandeling in het bos

Wandelen met Djoser, avontuurlijke groepswandelreizen

Djoser is al vele jaren gespecialiseerd in groepswandelreizen.  Populaire wandel bestemmingen zijn onder andere Schotland, Italië, Zuid-Afrika, Jordanië, de Azoren, Portugal en Marokko.  Bij Djoser is het ook mogelijk een gecombineerde wandel- en fietsvakantie te boeken, bijvoorbeeld naar Vietnam of Laos. Bij Djoser kan je een korte wandelgroepsreis boeken, bijvoorbeeld naar Portugal of de Algarve, maar je kunt ook een verre en lange wandelgroepsreis boeken, bijvoorbeeld naar Azië of Zuid-Afrika.


djoser banner

Wandelen voor natuurliefhebbers

Voor wandelaars die van pure natuur en in een lekker tempo wandelen houden.  Over ongebaande paden.  Een wandel vakantie met aandacht voor de regio, natuur en cultuur. Voor geoefende wandelaars en andere wandel- en fiets liefhebbers.
Djoser heeft geen specifiek aanbod single wandel groepsreizen.

groepsreis wandelvakantie | Groepswandelreizen

SNP Natuur wandelgroepsreizen

De wandelvakanties van SNP Reizen zijn ongekend populair bij wandelaars die van bijzondere wandelreizen houden. Als je deel neemt aan een wandelreis van SNP dan kan je je inschrijven voor bijvoorbeeld een wandelvakantie door de bergen, een wijn wandelvakantie, culturele wandelvakantie of tracking. Je kunt over nachten in een luxe 3 of 4 sterren hotel maar ook in een trekkershut op een heuvel of berg of in een kleine bed and breakfast. Kortom, er is altijd veel variatie in het aanbod! SNP organiseert daarnaast wandelvakanties met kinderen en met de hond.  Iedereen moet tenslotte een leuke wandelvakantie kunnen vieren.


Populaire bestemmingen voor de groepswandelvakanties van SNP Natuurreizen zijn IJsland, Nepal, Griekenland, Noorwegen, Portugal, Frankrijk en Peru.  Deze wandelreizen gaan niet over de bekende gebaande banen maar door nog onontdekte plekken en plaatsen waar de natuur op zijn mooist is. Je hebt om deze wandelingen met plezier te kunnen maken wel goede wandelschoenen nodig.

snp wandelvakanties banner

Sawadee wandel groepsreizen

Sawadee heeft een groot en unieke aanbod groepswandelreizen, o.a. naar Griekenland, Ierland en Frankrijk. Daarnaast tal van wandel bestemmingen binnen en buiten Europa.  Sawadee staat voor kleine groepen, cultuur, avontuur en fantastisch uitgestippelde wandelroutes.
Daarnaast heeft Sawadee een apart en uniek groepswandelprogramma voor singles.
Als je overweegt een georganiseerde groepswandelvakantie te boeken, kijk dan zeker ook bij het aanbod wandelreizen voor groepen van Sawadee.


Meer wandelgroepsreizen

Behalve de hier gepresenteerde wandel reisorganisaties voor groepen, Djoser, Sawadee en SNP Reizen zijn er meer reisorganisaties die fantastische wandelgroepsreizen organiseren,


shoestring single banner

wandelweekend singles | Groepswandelreizen

Groot overzicht wandelvakanties

Of je nu op zoek bent naar een individuele wandelvakantie of een groeps wandelwandelvakantie, het meest complete overzicht en wandeltips vind je op de website wandelvakantie overzicht.  Met aandacht voor wandelvakanties binnen en buiten Nederland.

Groot vakantiehuis voor groepsreis huren?

Ben je op zoek naar een groot vakantiehuis? Bijvoorbeeld een vakantiehuis voor 20 personen aan zee, in de Ardennen of in Zweden??
Ideaal om tijdens een groepswandel vakantie in te overnachten.

Groepswandelvakantie met de hond

Er zijn reisorganisaties waarbij je de mogelijkheid hebt, om een wandelvakantie met honden te boeken.
Deze wandelreizen zijn gezellig, zowel voor de mensen als voor de honden.
Tip: De hond vindt wandelen heerlijk maar waardeert het ook als er een speeltje voor de hond mee gaat. Denk aan een bal of frisbee.


Overnachten met je hond in een hotel

Honden hotels zijn hotels waar honden welkom zijn. Als je een groepsvakantie boekt, zal je meestal in een hotel met hond overnachten, dat zijn hotels die zijn ingericht op een overnachting met honden. De meeste hotels met hond liggen aan de kust of in de bossen. Er zijn ook hotels en honden pensions die op het platteland liggen.