Groepswandelreizen

Groepswandelreizen, met een groep op reis

Informatie over groepswandelreizen.

Wie een wandelgroepsreis zoekt, vindt de leukste en meest avontuurlijke groepswandelreizen op deze pagina.  We hebben een overzicht voor je gemaakt waar, wanneer en bij wie je met een groep een leuke en onvergetelijke groepswandelreis kunt boeken.  

Hier vind je meer informatie over groepswandelreizen.

Favoriete wandelgroepsreizen hebben onder andere bestemingen zoals Frankrijk, Portugal, Griekenland, Schotland, Ierland en Turkije.  Maar je kunt je ook inschrijven voor een wandelreis of vakantie met een groep naar een verre bestemming zoals Zuid-Afrika, Vietnam of Canada.

Georganiseerde groepswandelreizen worden het hele jaar door georganiseers, zowel voor beginnende als geoefende wandelaars. Daarnaast kan je kiezen voor een bergwandeling of een groepsreiswandeling met singles.  Groepswandelreizen halen het beste in je naar boven. Je beleeft onvergetelijke avonturen, ervaart de pracht van het wandelen en de natuur en ontmoet leuke andere mensen. Hieronder een globaal overzicht van de mogelijkheden een georganiseerde groepswandeling reis te boeken. Ook voor groepswandelreizen met bagagevervoer.

Wandelen met Djoser

Djoser is al vele jaren gespecialiseerd in groepswandelreizen.  Populaire wandel bestemmingen zijn onder andere Schotland, Italië, Zuid-Afrika, Jordanië, de Azoren, Portugal en Marokko.  Bij Djoser is het ook mogelijk een gecombineerde wandel- en fietsvakantie te boeken, bijvoorbeeld naar Vietnam of Laos. Bij Djoser kan je een korte wandelgroepsreis boeken, bijvoorbeeld naar Portugal, Algarve, maar je kunt ook een verre en lange wandelgroepsreis boeken, bijvoorbeeld naar Azië of Zuid-Afrika.

Voor wandelaars die van pure natuur en in een lekker tempo wandelen houden.  Over ongebaande paden.  Een wandel vakantie met aandacht voor de regio, natuur en cultuur. Voor geoefende wandelaars en andere wandel- en fiets liefhebbers.
Djoser heeft geen specifiek aanbod single wandel groepsreizen.

SNP Natuur wandelgroepsreizenSNP Wandelvakanties Schotland

De wandelvakanties van SNP Reizen zijn ongekend populair bij wandelaars die van bijzondere wandelreizen houden. Als je deel neemt aan een wandelreis van SNP dan kan je je inschrijven voor bijvoorbeeld een wandelvakantie door de bergen, een wijn wandelvakantie, culturele wandelvakantie of tracking. Je kunt over nachten in een luxe 3 of 4 sterren hotel maar ook in een trekkershut op een heuvel of berg of in een kleine bed and breakfast. Kortom, er is altijd veel variatie in het aanbod!  SNP organiseert daarnaast wandelvakanties met kinderen en met de hond.  Iedereen moet tenslotte een leuke wandelvakantie kunnen vieren,
Populaire bestemmingen voor de groepswandelvakanties van SNP Natuurreizen zijn IJsland, Nepal, Griekenland, Noorwegen, Portugal, Frankrijk en Peru.  Deze wandelreizen gaan niet over de bekende gebaande banen maar door nog onontdekte plekken en plaatsen waar de natuur op zijn mooist is. Je hebt om deze wandelingen met plezier te kunnen maken wel goede wandelschoenen nodig.
Hier vind je goedkope wandelschoenen voor dames
Voor en uitgebreid assortiment heren wandelschoenen kijk je naar het aanbod wandelschoenen heren.


Sawadee wandel groepsreizen

Sawadee heeft een groot en unieke aanbod groepswandelreizen, o.a. naar Griekenland, Ierland en Frankrijk. Daarnaast tal van wandel bestemmingen binnen en buiten Europa.  Sawadee staat voor kleine groepen, cultuur, avontuur en fantastisch uitgestippelde wandelroutes.
Daarnaast heeft Sawadee een apart en uniek groepswandelprogramma voor singles.
Als je overweegt een georganiseerde groepswandelvakantie te boeken, kijk dan zeker ook bij her aanbod wandelreizen voor groepen van Sawadee.

Meer wandelgroepsreizen

Behalve de hier gepresenteerde wandel reisorganisaties voor groepen, Djoser, Sawadee en SNP Reizen zijn er meer reisorganisaties die fantastische wandelgroepsreizen organiseren,
Je vindt ze op de website duurzaam toerisme, wandelen.

Groepswandelreizen met NoSun

Met NoSun boek je een groepswandelreis in de mooiste gebieden van Europa, bijvoorbeeld Kroatië, Schotland of Frankrijk.  Wandelen in kleine groepen, veeal met bagage voor onderweg.  Om aan een wandel groepsreis van NoSun te kunnen deelnemen heb je een goede conditie nodig.

Groot overzicht wandelvakanties

Of je nu op zoek bent naar een individuele wandelvakantie of een groeps wandelwandelvakantie, het meest complete overzicht en wandeltips vind je op de website wandelvakantie overzicht.  Met aandacht voor wandelvakanties binnen en buiten Nederland.