Groepsreizen singles

Estivant, dé specialist in single groepsreizen
Op zoek naar een single groepsreis??? Estivant!

Eén van de bekendste reisorganisaties op het gebied van groepsreizen voor singles is Estivant. Veel van de deelnemers aan deze single reizen zijn hoger opgeleid. De deenemers aan de reizen van Estivant zijjn zowel single mannen als vrouwen. Deze prettige reisorganisatie organiseert al 15 jaar de leukste single groepsreizen voor actieve singles en eenoudergezinnen. De reisbestemmingen liggen voornamelijk in Europa maar Estivant heeft ook een prachtige single groepsreis in Curacao en andere verre bestemmingen.

Verder kun je bij Estivant een single wandel- of fietsvakantie in bijvoorbeeld Frankrijk, Zweden, of Tsjechië boeken maar ook gaan voor bijvoorbeeld een strandvakantie, culture vakantie, surfvakantie of wintersportvakantie. Vooral de culturele reizen worden veelvuldig geboekt door alleenstaanden met een hogere opleiding. Hoger opgeleiden hebben in de regel veel belangstelling voor cultuur. Je kunt het zo gek niet bedenken of Estivant heeft het in haar reisprogramma opgenomen.

Aan de single groepsreizen van Estivant doen veel 20-ers, 30-ers, 40-ers en 50-ers mee maar andere leeftijdsgroepen zijn ook van harte welkom. Als je een single groepsreis 55 + zoekt, zit je hier ook goed.

Bij Estivant is de prijs- kwaliteitsverhouding van haar single groepsreizen en vakanties voor eenoudergezinnen dik in orde. De gemiddelde waardering van de deelnemers is 8,4! Meer dan voldoende. Kijk nu bij welke single reis je je het meeste aangesproken voelt.


Mambo, actieve groepsreizen


Mambo reizen


Mambo Reizen, actieve groepsreizen voor reizigers tussen de 17 en 40 jaar.

Als je voor een actieve groepsreis kiest en tussen de 17 en 39 jaar bent, zijn de Mambo groepsreizen wat voor jou. De meeste deelnemers aan de groepsreizen van Mambo zijn single en houden van avontuur, cultuur en natuur. Of je nu een reis naar Thailand, Italië of Marokko wilt maken, bij Mambo ga je voor een top vakantie!

Groepsreizen voor singles die hoger opgeleid zijn
Er is veel vraag naar single reizen die bedoeld zijn voor singles met een hogere opleiding. De aantrekkelijkste reizen voor hbo-ers + vind je hier. Het gaat hier met nam om verre en culturele groepsreizen.

Sawadee, groepsreizen voor avontuurlijke singles
Single groepsreizen van Sawadee.

Wie als single voor avontuur gaat, gaat voor Sawadee.

Met maar liefst 135 single groepsreizen is Sawadee één van de grootste reisorganisaties op het gebied van single reizen. Vooral bewuste singles in de leeftijdscategorie 40+ en 50 + reizen met Sawadee. Sawadee staat dan ook voor duurzame groepsreizen en rondreizen, avontuurlijk, cultureel getint en met veel individuele vrijheid. Alleen op vakantie gaan is leuk maar met Sawadee reizen is leuker. En single reizen zijn een uitstekende manier om nieuwe vriendschappen op te doen want tijdens zo een fantastische groepsreis van Sawadee.

Met Sawadee maak je de leukste contacten. Sawadee organiseert onder andere groepsreizen voor singles naar Indonesië, Nepal, Nieuw Zeeland, Peru, Sri Lanka, Birma en vele andere landen.En als je sportief en avontuurlijk bent aangelegd, je kunt bij Sawadee ook deelnemen aan een trekking langs de toppen van de Himalaya.  Het hoogste punt van deze tracking op de Himalaya van Nepal is maar liefst 4130 meter. Kortom, een single groepsreis met bewuste gelijkgestemden vind je zeker bij Sawadee.

Informatie groepsreizen voor singles
Groepsreizen voor singles zijn in.

Groepsreis voor singles? Bijvoorbeeld single reizen voor hoger opgeleiden of een 30+, 40+ of 55+ single reis?
Hier vind je reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in het organiseren van groepsreizen voor singles. Een groepsreis voor singles kan avontuurlijk, cultureel, sportief, spiritueel of heel divers zijn. Bijvoorbeeld een wandelvakantie, fietsvakantie, culturele reis, wintersportvakantie of actieve groepsreis . Er zijn ook yoga en wellness single groepsreizen.

Groepsreizen voor singles ( ook wel single reizen genoemd ) zijn altijd gezellig en je leert tijdens zo een groepsreis veel nieuwe mensen kennen. Hieronder de leukste single reizen. Groepsreizen voor singles, ook specifieke voor hoger opgeleiden,  worden georganiseerd naar landen binnen Europa, bijvoorbeeld naar Frankrijk of Italië, maar er worden ook avontuurlijke en verre groepsreizen voor singles georganiseerd naar bijvoorbeeld Azië, Afrika, Midden Amerika of Zuid-Amerika.

Groepsreizen voor singles  zijn geschikt voor singles van alle leeftijden ofschoon bepaalde singles reisorganisaties zich wel richten op singles in bepaalde leeftijdsgroepen. Voorbeelden hiervan zijn jongeren single groepsreizen en single vakanties voor 30plussers, 40plussers en 55 plussers. Er zijn ook singlereizen 18 plus.Overigens hoef je geen single te zijn om aan een singles groepsreis deel te nemen maar de praktijk wijst uit dat de meeste deelnemers aan singles groepsreizen alleenstaanden zijn.


Fox, 43 unieke groepsreizen voor singles


Single maar niet alleen

Fox Reizen, groot in groepsreizen voor singles.

Fox Reizen, meer dan 40 single groepsreizen.

Met meer dan 40 groepsreizen voor singles in onder andere Bali, Thailand, IJsland, Nepal, New York, Jordanië, Ceylon, Turkije en vele andere landen heeft Fox groepsreizen, ook voor singles, voor ieder wat wils. De single reizen van Fox onderscheiden zich door de ongedwongen manier van reizen ( samen reizen en niet alleen ), het delen van belevenissen en de grote vrijheid tijdens de groepsreis. Je maakt als het ware deel uit van een groep maar kunt binnen de mogelijkheden je eigen programma opstellen.

Je kunt kiezen voor een actieve single groepsreis, culturele groepsreis, stedentrip of strand single groepsreis maar ook bijvoorbeeld deelnemen aan een wandel- of fietsvakantie voor singles. Ook bij Fox Reizen nemen veel hoog opgeleide singles deel aan de culture groepsreizen en verre rondreizen.

Bij Fox Reizen kan je via het forum al in contact komen met je single medereizigers voor je vakantie is begonnen. Zo is de reis al begonnen voor je vakantie. Bij Fox single groepsreizen kom je alle leeftijden tegen, van 20 +, 30+, 40+, 50+  tot 60 +. Die diversiteit maakt een groepsreis extra interessant. Je hebt bij Fox Reizen bijna altijd, als single, een tweepersoonskamer voor jezelf!

Overige reisorganisaties die single groepsreizen organiseren


Single vakanties


Cirkel reizen voor singles.

Cirkel vakanties is gespecialiseerd in groeps- en individuele reizen voor singles. Ze organiseren singles reizen voor de zomervakantie en wintersport singles reizen. Cirkel reizen heeft single reizen voor jongeren maar ook 30+ers, 40+ers en 50plussers komen ruim aan bod binnen het beschikbare single programma. Via de links hieronder krijg je een goede indruk van de mogelijkheden .

Cirkel vakanties
Single reizen
Wintersport voor Singles

Zeilvakanties voor singles vanaf 17, 18 jaar.

Voor een avontuurlijke en bijzondere single groepsreis boek je een zeilvakantie bij Amorgos. Je kunt onder andere een single zeilvakantie boeken naar Griekenland, Italië, Turkije of Kroatië. De meeste deelnemers aan deze geweldige zeilvakantie zijn jongeren vanaf 17, 18 jaar. Indien je van zeilen houdt en andere jongeren wilt ontmoeten in een ongedwongen sfeer is deze single groepsvakantie van Amorgos jouw ideale groepsreis.

Single Zeilvakanties ( kijk hier voor meer informatie ).
Wellness, yoga, mindfulness voor singles, Puur en Kuur


Puur en Kuur, yoga en welness reizen voor singles.

Puur en Kuur is één van de grootste wellness reisorganisaties van Nederland. Thema's zijn behalve wellness, fitness, detox, thalasso, ayurveda, yoga, anti-stress en mindfulness. Puur en Kuur biedt ook wellness en yoga groepsreizen aan. Deze wellness en yoga reizen ( in Nederland vaak weekenden ) zijn ook zéér geschikt voor singles. Want ook als je single op reis gaat, kan je onbekommerd en onbezorgd van wellness. Bijvoorbeeld in een spa en wellness resort in Spanje, Frankrijk of Italië. Boek nu een yoga of wellness weekend voor singles in Nederland, bijvoorbeeld in Vlodrop of Bad Nieuweschans. Of ga op avontuur en boek een yoga/wellness vakantie bij Puur en Kuur in de Ardennen, Spanje, Finland of Ibiza. Je kunt bij Puur en Kuur vooraf de samenstelling van de groep vragen, bijvoorbeeld naar de leeftijden van de deelnemers aan de groepsreizen en de status single ja/nee. Zo kan je een Puur en Kuur groepsreis boeken met andere singles en niet singles. 

Single vakanties en groepsreizen Kras
Kras organiseert als één van de grootse reisorganisaties prachtige single reizen. Singele reizen voor alle leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een single groepsreis binnen Europa of bijvoorbeeld eens naar Azië, Australië of Zuid-Afrika zou willen. Bij Kras Reizen vind je de leukste single reizen. De single groepsreizen van Kras zijn ook nog eens betaalbaar.

Kras Singles aanbiedingen

Single rondreis de idyllische Cycladen

Single groepsreizen alleenstaande ouders Koning Aap


Koningaap - Familiereizen
Ben je alleenstaande ouder met thuiswonende kinderen en zin in een verre groepsreis met andere single parents met kinderen? Koning Aap, al vele jaren gespecialiseerd in duurzame en actieve groepsreizen, heeft een speciaal reisprogramma voor single parents. Het gaat hier om compleet verzorgde groepsreizen naar onder andere Bali, Thailand, Sri Lanka, India, Vietnam, Kenia en vele andere verre landen. De deelnemers aan deze actieve en verre reizen zijn mensen die natuur, cultuur en respect voor alles wat leeft , ( in grote lijnen ) als onderdeel van hun leven zien. Je reist dus met gelijkgestemde single ouders. Boek nu de reis van je leven en ontdek waarom de actieve en duurzame groepsreizen van Koning Aap zo hoog gewaardeerd worden!

SNP groepsreizen voor singles die van de natuur houden


SNP Natuurreizen

Natuurreizen van SNP


SNP, van de ANWB, organiseert fantastische natuur groepsreizen die zeer geschikt zijn voor singles. Of je nu een wandelvakantie, fietsvakantie, wintersportvakantie of cultuurvakantie wilt boeken, bij de SNP zijn nagenoeg alle groepsreizen geschikt voor singles. De deelnemers hebben belangstelling voor natuur en cultuur, zijn veelal hoger opgeleid en zijn op zoek naar bijzondere belevenissen. Bij de SNP krijg je waar voor je geld. Alle groepsreizen zijn compleet, met veel aandacht voor details. Bij SNP draairt alles om jouw vakantie. De single groepsreizen van SNP worden hoog gewaardeerd.

Kijk nu welke groepsreis van de SNP jou het meeste aanspreekt en boek een reis die je nooit meer zult vergeten. Je kunt bij SNP ook een ( single ) groepsreis in Europa boeken, bijvoorbeeld een wandelvakantie Frankrijk, Kreta, Spanje, Turkije of Italië. Je kunt voordat je boekt naar de samenstelling van de groep vragen. Zo kan je je aansluiten bij een groepsreis die het beste bij je past.

Wandel groepsreizen singles

Eén van de meest populaire groepsreizen voor singles zijn de zogenaamde wandel reizen.  Wandelen is gezond, ontspannend en verbindt. Er zijn meerdere reisorganisaties die wandelreizen voor alleenstaanden organiseren waaronder Kras Reizen en Estivant.  Via de website van Kras kan je een wandel reis boeken speciaal georganiseerd voor singles.  Bij Kras Reizen hanteren ze verschillende leeftijdsgroepen voor de single wandel vakanties,de meest populaire is die van 40 tot 55 jaar.  

De afstanden variëren van zo een 5 tot 15 kilomter per dag. Er is echter altijd veel tijd voor ontspanning en gezelligheid. Ter voorbereiding van een wandel vakantie behoort onder andere voldoende oefening en het aanschaffen van goed zittende wandelschoenen.  Met je nieuwe wandelschoenen oefenen voor de vakantie is zéér aan te raden.  Schoenen moeten altijd ingelopen worden. 

Simi Reizen, single groepsreizen jongeren

Simi Reizen is gespecialiseerd in single groepsreizen voor jongeren. Er zijn maar weinig reisorganisaties die zich wat singlereizen op jongeren richten, vandaar dat de vraag naar deze jongeren groepsreizen groot is. Simi reizen zelf stelt dat jongerenreizen zo ie zo vaak worden geboekt door singles en haar jongerenreizen in feite ook toegankelijk zijn voor niet singles. En dat zorgt nu juist voor een fijne, ongedwongen sfeer. De jongeren single groepsreizen van Simi Reizen, waar dus voornamelijk single jongeren aan deelnemen zijn betaalbare groepsreizen. Er zijn onder andere single reizen naar Kroatië, Slovenië, Frankrijk, Noorwegen en de Verenigde Staten. Je kunt kiezen voor een actieve groepsreis, bijvoorbeeld met raften, een bergwandeltocht, kanoraften of canyoning maar ook gaan voor een single strandvakantie in bijvoorbeeld Kroatië.

Mr. Yeti, Avontuurlijke groepsreizen voor actieve Singles

We kennen je probleem, je wilt graag op vakantie maar jouw vrienden hebben een relatie of je partner gaat liever niet of naar een zonnige bestemming. Met Mr. Yeti vertrek jij als single op een actieve groepsreis. We trekken met circa 8 reizigers en 1 Nederlandstalige reisbegeleider Europa in. Denk maar eens aan bestemmingen als Zweden, Noorwegen, IJsland, Schotland, Ierland en Kroatië. Ruim 95% van onze reizigers boekt de groepsreis alleen. Geen reden om je dus single te voelen! We gaan niet eeuwig lang in de rij aanschuiven bij de 'bekende' attracties, maar zoeken juist het avontuur op. Mr. Yeti staat niet direct bekend om de populaire zonnige bestemmingen, maar geeft dat garantie voor een toffe vakantie? 

groepsreizen voor singles 50 plus

De 50 plus groep wordt steeds groter en bijna 1/3 van deze 50 plussers is single | alleenstaand. Vandaar dat er veel groepsreizen voor singles van 50 plus worden georganiseerd. Indien u single bent en op zoek naar leuke reizen en uitstapjes voor 50 plussers, kijkt u hier, single reizen voor 50 plussers.