Groepsreizen jongvolwassenen, groot aanbod op deze website

Groepsreis als jongvolwassene boeken? Overzicht groepsreizen jongvolwassenen. Onder andere groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen bij TravelAround, Sawadee en Mambo. Zowel binnen als buiten Europa. Voor jongeren en jongvolwassenen die op zoek zijn naar een actieve groepsreis of goedkope groepsrondreis met leeftijdsgenoten, gezelligheid en veel avontuur.

Groepsreis jongvolwassenen, tot 35 jaar

Je kunt mee doen aan een bijzondere groepsreis jongvolwassenen tot ongeveer 35 jaar. Eén en ander verschilt per jongeren of jongvolwassenen reisorganisatie, zowel binnen als buiten Europa.


Groot aanbod jongvolwassenen groepsreizen.

Hier vind je het grootste en leukste aanbod groepsreizen jongvolwassenen. Ook last minute groepsrondreizen en groepsreizen voor jongeren in de leeftijd van  20 tot 30 jaar. Enkele reisorganisaties hanteren een leeftijdscategorie van 18 tot ongeveer 35 jaar. Als je een jongvolwassene bent en mee wilt met een groepsreis voor jongvolwassenen, kun je op deze website kiezen uit tal van soorten groepsreizen. Ook last minute groepsreizen jongvolwassenen.


Groepsreizen jongvolwassenen

Sawadee, groepsreizen jongvolwassenen 22 tot 35 jaar.

Sawadee is gespecialiseerd in gezellige en avontuurlijke groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen in de leeftijdsgroep van 22 tot 35 jaar. Met bestemmingen in bijvoorbeeld Finland, Marokko, Costa Rica, Colombia, Bali, Zuid-Afrika en Mexico zit er altijd wel een interessante groepsreis voor jongeren of jongvolwassenen bij. Zie hier de jongvolwassenen groepsreizen Sawadee


Groepsreis jongvolwassenen naar Ierland?

Deze topper van Mambo Reizen, Ierland, is voor avontuurlijke jongvolwassenen die van avontuur, natuur, cultuur en aangenaam gezelschap houden. Een top 10 groepsreis. Dit is één van de jongeren en jongvolwassenen groepsreizen van Mambo. Andere bestemmingen zijn onder andere Zweden, Bulgarije, Noorwegen, Kroatië en Italië. Maar, ook in Azië, Amerika en Canada heeft Mambo Reizen een aantrekkelijk aanbod groepsrondreizen jongeren en jongvolwassen.


Mambo, groepsreizen jongeren en jongvolwassenen

Mambo, voor actieve groepsreizen jongeren en jongvolwassenen, in de leeftijdsgroep van 18 tot 35 jaar. Soms tot iets ouder. Met bestemmingen onder andere Griekenland, Ierland, Bali, Costa Rica, Zweden, Portugal en Nepal. Voor jongeren en jongvolwassenen die met elkaar een leuk avontuur willen beleven. Je kunt bij Mambo de samenstelling van de groep en leeftijden zien, voor je boekt. Handig als je met leeftijdsgenoten op vakantie wilt gaan.


Wat voor soort groepsreizen voor jongvolwassenen zijn er?

Je kunt hierbij denken aan een zeilvakantie in Griekenland, surfvakantie in Kroatië, strandvakantie in Spanje, uitgaansvakantie in Ibiza, outdoorvakantie in de Ardennen of wintersportvakantie in Italië of Oostenrijk. Maar je kunt ook denk aan groepsreizen voor jongvolwassenen naar verre bestemmingen, bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika, India, Nepal, Zuid Amerika of Nieuw Zeeland.

ontspannen op vakantie tijdens groepsreizen jongvolwassenen

Groepsreizen voor jongvolwassenen zijn razend populair en supergezellig. Soms zijn het goedkope groepsreizen en soms wat duurder. Je ontmoet er nieuwe vrienden en vriendinnen en maakt spannende, inspirerende en leuke avonturen mee. s ‘avonds gezellig wat drinken in een bar, discotheek of bij het kampvuur, jij bepaalt hoe je ideale groepsreis er uit ziet. Hieronder vind je de reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in groepsreizen voor jongvolwassenen. Ook  voor een weekend met je vrienden, een zogenaamd vriendenweekend.


Per organisatie hebben wij vermeld wat voor soort groepsreizen ze aanbieden en voor welke jongeren groepen deze geschikt zijn. Ook voor spannende outdooractiviteiten. Veel plezier bij het zoeken en boeken van de leukste groepsreizen voor jongvolwassenen.

TUI groepsreizen jongeren banner

Avontuurlijke en verre groepsreizen voor jongvolwassenen 18-35 jaar van Mambo

Mambo, actieve groepsreizen jongvolwassenen. Avontuurlijke groepsreizen jongvolwassenen binnen Europa alsmede naar verre bestemmingen, boek je via Mambo Reizen, specialist in groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen. Met altijd een groot aanbod last minute groepsreizen jongvolwassenen. Bij Mambo kunnen jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar zich inschrijven voor deelname aan één van de fantastische groepsreizen. Zowel groepsreizen binnen Europa als buiten Europa.


Bij Mambo kan je kiezen uit actieve groepsreizen en cultuur, sufreizen, wintersportreizen, strand en overige reizen. Boek bijvoorbeeld een cultuur groepsreis in Toscane, ga raften of hydrospeeden in de Italiaanse Dolomieten of boek een natuurvakantie in Zweden.

n voor diegenen die met andere jongvolwassenen een verre groepsreis willen maken, de jongvolwassenen groepsreizen naar Thailand, Costa Rica, Cuba en Zuid-Afrika zijn om je vingers af te likken. Veel avontuur, cultuur en ontspanning in deze verre en avontuurlijke groepsreizen voor jongvolwassenen. Kijk nu welke jongerenreizen van Mambo jouw interesse hebben. Er is altijd wel een jongeren groepsreis met korting te boeken.

single reis vriendschap | Groepsreizen jongvolwassenen

Compleet overzicht groepsreizen jongvolwassenen

Op deze pagina vond je een groot aanbod groepsreizen voor jongvolwassenen, voor verschillende doelgroepen en naar heel verschillende bestemmingen.

Nog meer groepsreizen voor jongeren vind je hier,  onder andere surfvakanties, zeilvakanties en outdoor activiteiten.


Single groepsreizen jongeren Cirkel Reizen

Single en op zoek naar een groepsreis met deelnemers tussen 20 en 35 aan?

Als je single bent, is het misschien ook een goed idee om deel te nemen aan een single groepsreis voor jongvolwassenen. Deze worden georganiseerd in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. Bestemmingen zijn onder andere Spanje, Italië, Kroatië, Marokko, Sri Lanka en Thailand. Naast deze single zomer groepsreizen worden er ook single wintersport groepsreizen voor jongvolwassenen tot 20 tot 35 jaar georganiseerd.


Wintersport singles, ook voor jongvolwassenen

Wintersportbestemmingen zijn Oostenrijk en Italië. In Oostenrijk zijn de top winterbestemmingen zelf Tirol en Salzburgerland. De ultieme wintersportbestemmingen van Europa, verblijf in uitstekende ( en gezellige hotels ) natuurlijk in de buurt van vele discotheken en andere uitgaansmogelijkheden. Je kunt hier ook een hotel boeken met zwembad. De wintersport groepsreizen voor jongvolwassenen zijn zeer divers, er gaan veel singles mee die van cultuur, natuur, sportieve activiteiten én gezelligheid houden.


crusj single lastminute reizen

Groepsreis jongvolwassenen Thailand?

Zin in een groepsreis Thailand?

Thailand is een prachtig land in Zuid-Oost Azië en heeft alles wat je van een bijzonder vakantieland kunt verwachten. Je vindt in Thailand imposante tempels, bergen, rivieren, regenwouden en stranden. Thailand is ideaal voor een actieve vakantie zoals duikvakantie, wandelvakantie of bergbeklim vakantie en je vindt er ook vele grotten en mystieke plekken.

Thailand is zéér in trek als vakantieland bij jongeren en jongvolwassenen.

selfie tijdens wandelvakantie voor singles

Wandelvakanties jongeren en jongvolwassenen

Ben je een jongvolwassene en houd je van wandelen?

Wandelvakanties voor jongeren en jongvolwassenen zijn zéér populair.

Zeker als die wandelvakanties gecombineerd kunnen worden met andere activiteiten voor jongeren zoals fietsen, surfen, bergbeklimmen en andere outdoor activiteiten. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan wandelvakanties.


Populaire bestemmingen zijn Portugal, Ierland, Portugal, Kroatië, Frankrijk en Italië.
Met apart programma voor jongeren die single zijn.

Mambo organiseert groepswandelreizen met ander activiteiten voor jongvolwassenen.

villavibes wandelvakanties banner

GOGO jongeren reizen, goedkope groepsreizen voor jongvolwassenen

Groepsreizen jongvolwassenen van GOGO.

Als je een jongere bent tussen de 18 en 30 jaar en op zoek bent naar goedkope groepsreizen voor jongvolwassenen, dan heeft GoGo jongeren reizen wellicht het aanbod waar jij naar op zoekt bent. Men biedt met name partyvakanties, strandvakantie en surfvakantie groepsreizen voor jongeren aan met als bestemmingen Portugal, Kroatië, Griekenland, Spanje, Turkije en andere landen.


Budgetreizen

De jongeren en jongvolwassenen groepsreizen van GOGO jongeren reizen zijn echt budgetreizen. Vervoer vindt veelal plaats met luxe bussen en naar de meest populaire bestemmingen voor jongeren. Denk bij Spanje bijvoorbeeld aan de Costa Brava of Llioret de Mar en bij Griekenland aan Kreta. En altijd dichtbij de leukste uitgaansmogelijkheden. Vaak verblijf je in een appartement of hotel met eigen zwembad. En natuurlijk heb je gratis wifi. Voor diegenen die voor een party vakantie kiezen. GOGO biedt ook goedkope jongvolwassenen groepsreizen aan waarbij je overnacht in een hotel met bar en discotheek, bijvoorbeeld in Kreta of Spanje.


Citytrip New York in kader groepsreis

Ga mee met een groepsreis naar New York!

Als je als jongvolwassene een echt avontuurlijke reis wilt maken, boek dan een citytrip New York als groepsreis of individele reis. New York is voor jongeren de stad om te zijn. Met zijn vele bezienswaardigheden, enorme bioscopen, discotheken, parken en universiteiten is deze stad een echte jongerenstad waar je zo maar in kunt verdwalen.

Je kunt meedoen met een citytrip New York van 4 dagen maar als je tijd en geld genoeg hebt, kun je ook een 5, 6 of 7 daagse citytrip New York boeken.
Je ontmoet tijdens zo een groepsreis New York vele andere jonge mensen.

villavibes jongeren banner
 


Meer inspiratie voor je volgende groepsreis voor jongvolwassenen: