Groepsreizen jongvolwassenen

Groepsreizen jongvolwassenen, groot aanbod op deze websiteBrunotti Snowcamp
Overzicht groepsreizen jongvolwassenen.

Jongvolwassenen en op zoek naar een groepsreis?

Hier vind je het grootste en leukste aanbod groepsreizen jongvolwassenen. Groepsreizen voor jongeren in de leeftijd van  20 tot 30 jaar. Enkele reisorganisaties hanteren een leeftijdscategorie van ongeveer 16 tot 35 jaar. Als je een jongvolwassene bent en mee wilt met een groepsreis voor jongvolwassenen, kun je op deze website kiezen uit tal van soorten groepsreizen. Ook last minute groepsreizen jongvolwassenen.

Je kunt hierbij denken aan een zeilvakantie in Griekenland, surfvakantie in Kroatië, strandvakantie in Spanje, uitgaansvakantie in Ibiza, outdoorvakantie in de Ardennen of wintersportvakantie in Italië of Oostenrijk. Maar je kunt ook denk aan groepsreizen voor jongvolwassenen naar verre bestemmingen, bijvoorbeeld naar Zuid-Afrika, India, Nepal, Zuid Amerika of Nieuw Zeeland.

Groepsreizen voor jongvolwassenen zijn razend populair en supergezellig. Je ontmoet er nieuwe vrienden en vriendinnen en maakt spannende, inspirerende en leuke avonturen mee. s 'avonds gezellig wat drinken in een bar, discotheek of bij het kampvuur, jij bepaalt hoe je ideale groepsreis er uit ziet. Hieronder vind je de reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in groepsreizen voor jongvolwassenen. Ook  voor een weekend met je vrienden, een zogenaamd vriendenweekend.

Per organisatie hebben wij vermeld wat voor soort groepsreizen ze aanbieden en voor welke jongeren groepen deze geschikt zijn. Ook voor spannende outdooractiviteiten. Veel plezier bij het zoeken en boeken van de leukste groepsreizen voor jongvolwassenen.

Avontuurlijke en verre groepsreizen voor jongvolwassenen 18-38 jaar van Mambo


Avontuurlijk op vakantie met Mambo Reizen

Mambo, actieve groepsreizen jongvolwassenen.

Avontuurlijke groepsreizen jongvolwassenen binnen Europa alsmede naar verre bestemmingen, boek je via Mambo Reizen, specialist in groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen. Met altijd een groot aanbod last minute groepsreizen jongvolwassenen. Bij Mambo kunnen jongvolwassenen in de leeftijd van 18 tot 39 jaar zich inschrijven voor deelname aan één van de fantastische groepsreizen. Zowel groepsreizen binnen Europa als buiten Europa.

Bij Mambo kan je kiezen uit actieve groepsreizen en cultuur, sufreizen, wintersportreizen, strand en overige reizen. Boek bijvoorbeeld een cultuur groepsreis in Toscane, ga raften of hydrospeeden in de Italiaanse Dolomieten of boek een natuurvakantie in Zweden. En voor diegenen die met andere jongvolwassenen een verre groepsreis willen maken, de jongvolwassenen groepsreizen naar Thailand, Costa Rica, Cuba en Zuid-Afrika zijn om je vingers af te likken. Veel avontuur, cultuur en ontspanning in deze verre en avontuurlijke groepsreizen voor jongvolwassenen. Kijk nu welke jongerenreizen van Mambo jouw interesse hebben. Er is altijd wel een jongeren groepsreis met korting te boeken.

Compleet overzicht groepsreizen jongvolwassenen


Zeilvakanties en zeilcursussen

Op deze pagina vond je een groot aanbod groepsreizen voor jongvolwassenen, voor verschillende doelgroepen en naar heel verschillende bestemmingen.

Nog meer groepsreizen voor jongvolwassenen vind je hier,  onder andere surfvakanties, zeilvakanties en outdoor activiteiten.

Single groepsreizen jongeren Cirkel Reizen


Singlevakanties

Single en op zoek naar een groepsreis met deelnemers tussen 20 en 35 aan?

Als je single bent, is het misschien ook een goed idee om deel te nemen aan een single groepsreis voor jongvolwassenen. Cirkel Reizen organiseert single groepsreizen in de leeftijd van 20 tot 35 jaar. Bestemmingen zijn onder andere Spanje, Italië, Kroatië, Marokko, Sri Lanka en Thailand. Naast deze single zomer groepsreizen organiseert Cirkel Reizen ook single wintersport groepsreizen voor jongvolwassenen tot 20 tot 35 jaar.

Wintersportbestemmingen zijn Oostenrijk en Italië. In Oostenrijk zijn de top winterbestemmingen zelf Tirol en Salzburgerland. De ultieme wintersportbestemmingen van Europa, verblijf in uitstekende ( en gezellige hotels ) natuurlijk in de buurt van vele discotheken en andere uitgaansmogelijkheden. Je kunt hier ook een hotel boeken met zwembad. De groepsreizen voor jongvolwassenen van Cirkel Reizen zijn zeer divers, er gaan veel singles mee die van cultuur, natuur, sportieve activiteiten én gezelligheid houden. Cirkel Reizen biedt ook regelmatig last minute groepsreizen voor jongvolwassenen aan. 


Single wintersport Cirkel Vakanties - 468x60

Simi Reizen, prachtige groepsreizen jongvolwassenen 16-35 jaarJeugdreizen en jongerenkampen

Simi Reizen is toonaangevend in actieve groepsreizen voor jongvolwassen. Met leuke activiteiten, natuur en cultuur. Ze organiseren ontzettend leuke groepsreizen voor jongeren van 16-18 jaar en jongvolwassenen in de leeftijd van 19-23 en 23-35 jaar. Daarnaast organiseren ze spannende en zeker ook ontspannende schoolreizen, werkweken en zomerkampen voor jongeren en jongvolwassenen. Ook wandelreizen voor jongeren, outdoorvakanties en single jongerenreizen.

Wat Simi Reizen zo aantrekkelijk maakt is dat het aanbod groepsreizen voor jongvolwassenen zéér divers is. Of je, als jongere, nu een actieve vakantie met spannende outdoor activteiten zoekt, een natuurvakantie, een rondreis door bijvoorbeeld Ierland, Noorwegen & Zweden of de Verenigde Staten, bij Simi Reizen is het programma groepsreizen voor jongvolwassenen altijd verrassend en zéér compleet. En bij Simi Reizen zijn nagenoeg alle excursies en activiteiten in de prijs inbegrepen. De jongeren en jongvolwassenen die eerder een groepsreis bij Simi Reizen hebben geboekt, geven SIMI gemiddeld een 8.8.
Overigens biedt Simi ook singlereizen voor jongeren aan en is er bijna altijd een extra laag geprijsd aanbod last minute groepsreizen voor jongeren en jongvolwassenen. Ga met Simi Reizen zeekajakken, raften, mountainbiken, rotsklimmen of canoying of neem deel aan één van die andere groepsactiviteiten voor jongvolwassenen. Ga nu naar de website en het aanbod van Simi Reizen en boek als jongvolwassene een fantastische groepsreis naar bijvoorbeeld Kroatië, Zweden, Noorwegen, Lapland Amerika of een ander vakantieland.

Wandelvakanties jongeren en jongvolwassenen

Ben je een jongvolwassene en houd je van wandelen?


Wandelvakanties voor jongeren en jongvolwassenen zijn zéér populair.

Zeker als die wandelvakanties gecombineerd kunnen worden met andere activiteiten voor jongeren zoals fietsen, surfen, bergbeklimmen en andere outdoor activiteiten. Jongeren vanaf 16 jaar kunnen deelnemen aan wandelvakanties.
Populaire bestemmingen zijn Portugal, Ierland, Portugal, Kroatië, Frankrijk en Italië.
Met apart programma voor jongeren die single zijn.

Beachmaster, goedkope groepsreizen voor jongvolwassenen
Als je een jongere bent tussen de 18 en 30 jaar en op zoek bent naar goedkope groepsreizen voor jongvolwassenen, dan heeft Beachmaster wellicht het aanbod waar jij naar op zoekt bent. Beachmaster biedt ment name partyvakanties, strandvakantie en surfvakantie groepsreizen voor jongeren aan met als bestemmingen Portugal, Kroatië, Griekenland, Spanje, Turkije en andere landen. De jongeren groepsreizen van Beachmaster zijn echt budgetreizen. Vervoer vindt veelal plaats met luxe bussen en naar de meest populaire bestemmingen voor jongeren. Denk bij Spanje bijvoorbeeld aan de Costa Brava of Lioret de Mar en bij Griekenland aan Kreta. En altijd dichtbij de leukste uitgaansmogelijkheden. Vaak verbijf je in een appartement of hotel met eigen zwembad. En natuurlijk heb je gratis wifi. Voor diegenen die voor een party vakantie kiezen. Beachmaster biedt ook goedkope jongvolwassenen groepsreizen aan waarbij je overnacht in een hotel met bar en discotheek, bijvoorbeeld in Kreta of Spanje. Je boekt al een jongeren groepsreis bij Beachmaster vanaf 299,- euro.