Groepsreizen Djoser voorjaar 2024

Deelnemen aan een Djoser groepsreis in voorjaar 2024?

Wist je dat Djoser meer dan 135 groepsreizen voor voorjaar 2024 heeft? Hieronder fiets- en wandel groepsreizen, rondreizen en familiereizen. We lichten er een aantal voor een groepsreis in bijvoorbeeld april of mei 2024 uit. Ook ideaal voor een groepsreis meivakantie 2024.


Fiets groepsreizen Djoser voorjaar 2024.

Wie aan een fietsvakantie individueel met een groep denkt, ziet wellicht mogelijkheden in Nederland of Duitsland. Met name fietsvakanties Duitsland met bagagevervoer zijn mateloos populair. Bij Djoser fiets je met een groep gelijkgestemden buiten de “gebaande paden”. Wat dacht je van een groepsfietsvakantie Vietnam & Cambodja, Polen, Italië, Portugal of Marokko? Boek een groepsreis 2024 bij Djoser waarbij fietsen centraal staat en boek voor een duur van 8 dagen tot wel 18 dagen. Ook voor de meivakantie 2024.


djoser banner

Familie groepsreizen Djoser voorjaar 2024.

Veel mensen die een actieve of culturele groepsreis boeken, kennen Djoser van groepsreizen waaraan veel 40 en 50 plussers meedoen. Djoser staat echter ook bekend om de actieve familie reizen en groepsrondreizen. Met bestemmingen binnen onder andere Griekenland, Marokko, Jordanië, Vietnam en Egypte kan je deze reizen omschrijven als avontuurlijke gezinsgroepsreizen. Je als familie in het voorjaar 2024 deelnemen met een familie groepsreis 8 dagen maar 15 dagen met andere families op reis gaan, kan ook. Altijd onder begeleiding van een ervaren gids en met aangenaam reisgezelschap. Een aantal van de familie reizen zijn ook te boeken voor bijvoorbeeld de Herfstvakantie of Kerstvakantie 2024.

Orang Oetang Borneo Indonesië

Een wandelvakantie als groepsreis voorjaar 2024 boeken

Djoser biedt voor het voorjaar 2024 ruim 20 wandelgroepsreizen aan. Meestal wandelvakanties binnen Europa. Ga bijvoorbeeld met een gelijkgestemde groep wandelen in Wales, Op Madeira, in IJsland, Schotland of Andorra. Maar ook een 8 daagse wandelgroepsreis 2024 in het Lake District Engeland is mogelijk. Veel van deze wandelgroepsreizen kan je ook in de maanden juni, juli of augustus boeken of in de herfstvakantie 2024.