Groepsreis boeken

Shoestring - India
Groepsreis?

Groepsreis boeken?

Bijvoorbeeld een avontuurlijke of culturele groepsreis naarBhutan, Australië, Costa Rica, Mexico of India? Jongeren of 50 plus groepsreis? Of liever een groepsreis boeken aan zee of dichter bij huis? Bijvoorbeeld een groepsreis naar Schotland, Frankrijk of Italië? Indien je een groepsreis wilt boeken, is het belangrijk goed uit te zoeken welk type groepsreis je wilt gaan doen. Ook als je een last minute rondreis wilt boeken, is het verstandig je vooraf goed te laten informeren.

Niet alleen de bestemming en het karakter van de groepsreis zijn belangrijk, maar ook het reisgezelschap waarmee je de groepsreis gaat maken. Ben je bijvoorbeeld zelf 40 of 50 jaar en singele dan kan het fijn zijn als je je aansluit bij een groepsreis met singles van 40 tot 50 jaar. En dat geldt ook als je Christen bent en een Christelijke reisorganisatie zoekt of een bepaalde thema groepsreis zoekt.

Houd je van wandelen en wil je per dag bijvoorbeeld 10 tot 20 kilometer wandelen dan is het prettig als je een wandel groepsreis boekt waar 10 tot 20 kilometer gewandeld wordt. Met andere woorden, kies het type groepsreis welke bij jouw ideale groeps vakantie past en kijk ook naar de samenstelling van de deelnemers aan de groepsreis. Op deze pagina vind je organisaties waar je een groepsreis kunt boeken zoals een avontuurlijke groepsreis. Je vindt hier informatie over de groepsreizen van onder andere Shoestring, Sawadee,  Goed Idee Reizen, Nivon, Koning Aap, Mambo Reizen, SNP Natuurreizen en Djoser.
Ook vind je hier informatie over een vakantiehuis voor groepen. Dat is als je zelf een groepsreis organiseert en en een groot vakantiehuis voor groepen zoekt.

Deze organisaties zijn gespecialiseerd in allerlei soorten groepsreizen.

Groepsreis Djoser Reizen

Groepsreis Djoser?

Djoser is de organisatie met het grootste aanbod groepsreizen. Indien je deel wilt nemen aan een groepsreis is de kans groot dat je deze in het aanbod van Djoser groepsreizen vindt.
Djoser organiseert al sinds 1986 groepsreizen. Djoser is misschien wel de bekendste reisorganisatie als het om duurzame groepsreizen gaat. Djoser houdt bij de samenstelling van haar groepsreizen actief rekening met mens, dier en milieu en levert zo een actieve bijdrage aan lokale werkgelegenheid.

Djoser organiseert groepsreizen naar bijna alle werelddelen en verre landen, denk daarbij aan groepsreizen naar bijvoorbeeld India, Nepal, China, Thailand, Nieuw Zeeland of Australië festival reizen maar ook bijvoorbeeld naar Benin, Ethiopië of Mali. Indien je een actieve en avontuurlijke wilt boeken met veel individuele vrijheid, zit je bij Djoser zeker goed.

Ook Djoser is lid van de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitsfonds Reizen.

Klik op de banner van Djoser om naar de website te gaan en een groepsreis uit te zoeken die er toe doet. Of vraag nu de brochure bij Djoser op voor nog meer informatie.

Groepsreis Sawadee Reizen

Sawadee, groot in avontuurlijke groepsreizen.

Groepsreis bij Sawadee Reizen boeken? Bijvoorbeeld een avontuurlijke groepsreis? Sawadee is sinds 1983 gespecialiseerd in groepsreizen en organiseert met name avontuurlijke groepsreizen. Een avontuurlijke groepsreis heeft een actief en verrassend karakter.

Een groepsreis van Sawadee heeft meestal een verrre bestemming, bijvoorbeeld Afrika, Azië, Noord-Amerika, Latijns Amerika, Nieuw Zeeland, het Midden Oosten, Europa en de Noord- en de Zuid Pool. Sawadee Naast de “standaard” groepsreizen organiseert Sawadee ook thema groepsreizen zoals safari reizen, poolreizen, wandelreizen, duikreizen en woestijnreizen.
Indien je een groepsreis bij Sawadee boekt, boek je een groepsreis met zekerheid.
Sawadee Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitsfonds Reizen

Klik op de banner van Sawadee Puur Reizen om naar de website te gaan en je favoriete groepsreis te bekijken en eventueel te boeken.

Groepsreis Koning Aap

Koningaap - Groepsreizen en Familiereizen

Een echte groepsreis bij Koning Aap boeken?

Koning Aap heeft meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van groepsreizen. Dit zijn groepsreizen en individuele reizen voor alleenstaanden, reizen voor gezinnen en bedrijfsuitjes.
Indien je een groepsreis bij Koning Aap boekt, boek je een bijzondere en avontuurlijke groepsreis bij een organisatie met een jarenlange ervaring.

Koning Aap biedt  groepsreizen aan in onder andere Afrika, Azië, Centraal Amerika, Latijns Amerika, het Midden Oosten en Oost Europa. Een groepsreis boeken bij Koning Aap betekent duurzaam op reis gaan.
Koning Aap maakt tijdens haar groepsreizen gebruik van kleinschalige accommodaties en restaurants die eigendom zijn van de lokale bevolking. Daarnaast voert Koning Aap een actief milieubeleid.
Koning Aap biedt geen groepsreizen aan die mensen, dieren of milieu op onaanvaardbare wijze schade berokkenen.

Als je een avontuurlijke en duurzame groepsreis wilt boeken, zit je bij Koning Aap goed. Ook is het mogelijk bij Koning Aap een groepsreis te boeken in combinatie met deelname aan een vrijwilligersproject.

Koning Aap en vrijwilligersprojecten

Met “Aap Helpt Mee” kun je een goepsreis verlengen door je als vrijwilliger op te geven. Koning Aap heeft projecten voor vrijwilligers in onder andere Thailand, Costa Rica, Cambodja, Sri Lanka, Zuid-Afrika en Nepal. Door je op te geven voor zo’n vrijwilligersproject, verleng je je groepsreis op een leuke manier en doe je de nodige praktijk ervaring op. Een groepsreis in combinatie met vrijwilligerswerk geeft zeker meerwaarde.

Koning Aap is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitsfonds Reizen. Je boekt je groepsreis bij Koning Aap dus met de nodige garanties.

Klik op de banner om naar de website van Koning Aap te gaan.

Groepsreizen en natuurreizen bij SNP

SNP Natuurreizen

Natuurvakantie boeken bij SNP Natuurreizen.

SNP Natuurreizen bestaat sinds 1996 en is onderdeel van de ANWB.

SNP Natuurreizen is gespecialiseerd in actieve natuurreizen en groepsreizen.

SNP is gespecialiseerd in actieve groepsreizen zoals wandelreizen, fietsreizen en themareizen.
SNP biedt zowel groepsreizen als individuele reizen aan. De groepen bij de groepsreizen van SNP zijn zelden groter dan 15 deelnemers en overdag verplaatsen deze groepen zich vaak wandelend of fietsend.

Voor overnachtingen wordt bij groepsreizen zoveel mogelijk gebruik gemaakt van kleinschalige accommodaties. SNP probeert duurzaamheid zoveel mogelijk in haar organisatie en groepsreizen te integreren. SNP steunt diverse internationale projecten zoals de Pan Parks Foundation.

SNP biedt natuur groepsreizen aan in Azië, Zuid-Amerika, Oceanië, Midden-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Afrika, het Midden Oosten en de Antarctische gebieden.

SNP is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitsfonds Reizen. Als je een groepsreis bij SNP boekt, boek je een verantwoorde groepsreis!
Klik op de banner van SNP Natuurreizen voor meer informatie.

Groepsreis Shoestring

Shoestring Avontuurlijke Groepsreizen
Shoestring: Avontuurlijke groepsreizen.

Avontuurlijke Groepsreis?

Shoestring is specialist in avontuurlijke groepsreizen.

Shoestring heeft als reisorganisatie duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Shoestring is al sinds 1999 gespecialiseerd in fair toerisme en organiseert groepsreizen naar onder andere Afrika, Azië, Midden-Oosten, Oost-Europa, Noord-Amerika, Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Men biedt ook behalve groepsreizen ook singlereizen aan. Ook de singlereizen van Shoestring worden zéér hoog gewaardeerd.

Ook Shoestring bevordert duurzaam en toerisme en maakt om die reden bijvoorbeeld gebruik van kleinschalige accommodaties.Shoestring is tegen foute souvenirs en geeft daarover voorlichting. Shoestring werkt samen met het IAFW (dierenrechten) en ECPAT.

Shoestring is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitsfonds reizen.  Een groepsreis bij Shoestrin boeken is duurzaam en zeker.

Groepsreizen Mambo Reizen, ook voor singles

Actieve en sportieve groepreis bij Mambo boeken?

Mambo Reizen is gespecialiseerd in sportieve vakanties en groepsreizen. Mambo biedt o.a. wandelvakanties, kayakvakanties, duikvakanties en surfvakanties aan. Een groepsreis bij Mambo Reizen is één groot avontuur. En een groepsreis is bij Mambo niet heel duur.

Men, Mambo Reizen,  richt zich vooral op sportieve, jonge reizigers tussen de 17 en 40 jaar. Tijdens Mambo Reizen is er veel aandacht voor natuur en cultuur. Duurzaamheid is voor Mambo Reizen belangrijk. Ook Mambo Reizen kiest voor kleinschalige accommodaties. Daarnaast wordt er vaak gereisd met het openbaar vervoer. Een groepsreis bij Mabo is spannend en bijzonder.
Mambo organiseert groepsreizen naar landen zoals Sri Lanka, Costa Rica, Panama, Thailand, Cuba, Marokko en Zuid-Afrika. Mambo Reizen biedt ook jongerenreizen en singlereizen aan.

Je boekt ook bij Mambo groepsreizen met zekerheid.
Mambo Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitsfonds Reizen

Klik op de banner van Mambo Reizen om naar de website te gaan.

Groepsreis boeken bij Christelijke Reisorganisatie Goed Idee

Goed Idee, groepsreizen voor mensen met een chistelijke achtergrond.

Christelijke groepsreis 50 Plus?

Wie graag wil reizen met een Christelijke reisorganisatie en verre reizen wil maken met een groep gelijkgestemden, vindt de ideale reis zeker bij Goed Idee. Deze Christelijke reisorganisatie organiseert onder andere groepsreizen naar Brazilië, Rusland ( Moskou ), China, Zuid-Afrika en Jordanië. Maar ook bijbelse reizen naar bijvoorbeeld Israël. Goed Idee richt zich met name op de groep 50 plussers. Er zijn ook Christelijke single reizen voor 50 plussers.

Goed Idee presenteert zichzelf als de grootste Christelijke reisorganisatie met de laagste prijzen. Kortom, als u een Christelijke reisorganisatie zoekt voor een verre groepsrondreis met andere gelovigen is Goed Idee Reizen zeker geen slecht idee.U kunt bij Goed Idee Bijbelse reizen, vaarreizen, busreizen en vliegreizen boeken maar ook deelnemen aan één van de single reizen, rondreizen, groepsreizen of actieve reizen. Reizen en groepsreizen voor christenen vanaf ongeveer 50 jaar! U kunt uiteraard ook een groepsreis bij Goed Idee Reizen boeken als u jonger bent en bijvoorbeeld 40 of 45 jaar bent.

Alle Reizen van de Christelijke Reisorganisatie “Goed Idee”.

TUI GoedIdee Reizen banner

Groepsreis yoga Ibiza

Yoga groepsreizen.

Houd je van yoga en ben je dol op Ibiza?

Dan is het deelnemen aan een yoga groepsreis Ibiza wellicht iets voor jou. Je slaapt in een luxe villa met zwembad en sauna in een groen gedeelte van Ibiza en gedurende de 7 daagse yoga reis in Ibiza kan je meedoen aan workshops en leuke activiteiten. Deze reis is ook te boeken als yoga weekend.

Je komt na een yoga groepsreis als herboren weer thuis.

Yoga retreat

Je kunt in plaats van een rondreis of “avontuurlijke “groepsreis ook een yoga retreat boeken.
Ook een yoga retreat Nederland.

Een yoga retreat is ook een groepsreis, maar heeft een meer spiritueel karakter.
Yoga retreats zijn met name bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan rust, inspiratie en bezinning, Bij yoga retreats voor groepen, beleeft je een yoga retreat met ander, bewust mensen. Je hebt echter veel tijd voor jezelf en dat heb je nodig want de opzet van zo een yoga retreat is juist om tot rust te komen en nieuwe krachten en energie op te doen.

Yoga retreats worden vaak gehouden op spa wellness locaties, vaak aan het strand of de zee.
Als je een verre reis wilt maken in combinatie met een retreat is een yoga retreat in Thailand wellicht een goed idee, in dit prachtige land, vind je de mooiste spa locaties voor een retreat.
Binnen Europa is Ibiza favoriet. Veel mensen, van jong tot oud, kiezen graag een yoga retreat op het spirituele eiland Ibiza.

Verder zijn binnen Europa vooral Italië, Duitsland, Frankrijk en Spanje populair als het om yoga- en ayurveda retreats gaat.

Hier vind je alles over yoga reizen en retreats.

Groepsreizen alleenstaande ouders

Koningaap - Familiereizen

Groepsreis als alleenstaande ouder boeken?

Een aantal groepsreizen ( single parents )zijn specifiek bedoeld voor alleenstaande ouders met kids. Met name Mambo Reizen heeft prachtige groepsreizen voor single ouders met kids samengesteld, bijvoorbeeld naar India of Nepal. Je vindt deze groepsreizen voor single parents op de website singlereizen. Hier vind je zeer uitgebreide informatie over reizen voor singles en de reisorganisaties die deze unieke en betaalbare

alleenstaande ouders vakanties aanbieden.

Groepsreis eenoudervakantie

Groepsreis als eenoudergezin?

Ook voor alleenstaande ouders zijn er volop gegelegenheden om met andere single ouders op vakantie te gaan. We noemen dit eenoudervakanties. Kinderen horen daar natuurlijk ook bij.

Je kunt bijvoorbeeld een eenoudervakantie boeken naar de zon ( bijvoorbeeld Spanje, Griekenland of Italië ) een kampeervakantie boeken ( bijvoorbeeld in de Ardennen ) of een wintersport vakantie boeken ( bijvoorbeeld in Oostenrijk of Italië). Eenoudervakanties zijn er voor single ouders van alle leeftijden en voor kinderen tot maximaal 18 jaar.

In sommige gevallen is het ook mogelijk een eenoudervakantie te boeken, met kinderen tot 21 jaar.

Alleen op vakantie gaan

Alleen op vakantie, voldoende mogelijkheden.

Groepsreizen worden vaak geboekt door alleenstaanden en mensen die niet alleen op vakantie willen gaan. Er zijn echter ook genoeg mensen die wel alleen op vakantie willen gaan en geen deel willen uitmaken van een groep. Zo zijn citytrips zeer geschikt voor individuen en is een strandvakantie ook zeker een optie. Alleen op vakantie gaan, is veel flexibeler dan een groepsreis. Je kunt van dag tot dag je eigen programma bepalen en hebt minder te maken van een slecht humeur van een reisgenoot.

Daarom bieden wij informatie over vakanties met groepen en alleen gaande vakanties. Bijvoorbeeld over groepsreizen, single reizen en alleenstaande reizen.

Estivant, 15 jaar ervaring in single groepsreizen

Groepsreizen singles Estivant.

Een groepsreis als single boeken?

Als er één reisorganisatie is met passie voor single groepsreizen is het Estivant. Al meer dan 15 jaar organsieert deze symphatieke reisorganisatie singlereizen en reizen voor éénoudergezinnen. Er is voor de laatste categorie een speciaal reisprogramma voor alleenstaande ouders met kids.Estivant is er met name voor actieve en avontuurlijke singles.

Boek bijvoorbeeld , via Estivant single groepsreizen, een actieve vakantie in de Ardennen of Pyreneën, ga surfen in Italië, fietsen in Frankrijk of wandelen in Marokko, Kroatië of ons eigen land Nederland. Waar in Europa je ook naar toe wilt, Estivant heeft het in het reisaanbod. Alleen voor verre reizen is Estivant niet gespecialiseerd ofschoon ze wel prachtige single groepsreizen organiseren naar onder andere Curacao, Marokko en andere mooie vakantielanden. Kijk nu binnen het aanbod single groepsreizen van Estivant welke groepsreis jou het meeste aanspreekt en ervaar zelf hoe leuk is om met een gelijkgestemde groep singles op pad te gaan.

Sable Tours Groepsreizen

Ben je op zoek naar een unieke ervaring? Dan is een groepsreis naar Zuid Afrika wellicht geschikt! Bij Sable Tours vind je diverse groepsreizen naar Zuid Afrika. Een reis die voor een blijvende herinnering zal zorgen samen met je reisgenootschap. Geniet 2, 3 of 4 weken lang van de meest bijzondere uitzichten en ervaringen. Bekijk de big 5 tijdens een safari door één van de vele natuurreservaten in Zuid Afrika en omgeving. De groepsreizen zijn vanaf 6 personen en hebben afwisselend een maximum van 10 tot 16 personen. Het is ook mogelijk om met een eigen groep te reizen en de reis op maat samen te stellen.

Bekijk de website van Sable Tours voor meer informatie.