Groepsreis op maat boeken

Groepsreis op maat? Er zijn reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in “groepsreizen op maat”. Een groepsreis op maat kan een studiereis zijn, een groepsreis op maat met een maatschappelijk karakter, een stedenreis of een culturele reis. Groepsreizen op maat zijn meestal kleinschalig. Er worden voor zowel particulieren, bedrijven, non-profit organisaties en overheden groepsreizen op maat samengesteld.

Edgeplore, bijzondere groepsreizen op maat

Boek bijvoorbeeld een bijzondere groepsreis op maat bij Explore Ook voor Incentive reizen en personeelsuitjes met overnachting.

U kunt uw gewenste groepsreis op maat samen samenstellen met de reisorganisaties die hieronder zijn vermeld.


djoser banner

Groepsreis op maat Zuid India

GoZuidIndia, voor een onvergetelijke groepsreis op maat door Zuid India. Ook aantrekkelijk in het kader van een jongeren groepsreis

Van toerist naar reiziger. Voordelige en verantwoorde groepsreizen op maat!

GoZuidIndia werkt non-profit, ondersteunt al 20 jaar diverse NGO-projecten en biedt ter plaatse werk aan mensen uit de zgn. ‘onaanraakbare’ kaste.
Je gaat tijdens jouw rondreis door het tropische zuid-India, met zijn rijke cultuur en natuur, het land niet alleen zien maar ook “ervaren”.
Zo gebruik je o.a. regelmatig lokaal vervoer, verblijf je bij Indiase families / B&B, krijg je een eigen Indiase smartphone met veel handige Apps te leen en gebruik je ons netwerk van kennissen.

Bekijk de site voor de mogelijkheden.

Of nog beter: bel ons en kom langs om je groepsreis op maat door Zuid India te bespreken.


Travelworld groepsreizen op maat

Voor een individuele rondreis, een groepsreis of groepsrondreis op Maat is Travelworld de juiste organisatie.  Met bestemmingen over de hele wereld en altijd tegen de scherpste prijzen en met de beste service.


Organisaties waar u een groepsreis op maat kunt boeken

Groepsreis op maat via startpagina zoeken.

Op de website groepsreizen startpagina.nl kun je reisorganisaties zoeken die groepsreizen en rondreizen op maat aanbieden. Deze startpagina is de belangrijkste informatiebron voor het zoeken en boeken van een groepsreis, groepsrondreis of groepsreis op maat.

streetfood Indonesië

Beckers Groepsreizen.

Indien u op zoek bent naar een kleinschalige organisatie voor het samenstellen en organiseren van uw groepsreis is Beckers Groepsreizen een ideaal reisbureau.

Beckers Groepsreizen is gespecialiseerd in stedenreizen op maat en op maat samengestelde groepsreizen naar verre bestemmingen zoals Cuba, Vietnam en Cambodja en Zuid Afrika. Betaalbare groepsreizen op maat met persoonlijke aandacht. Voor wie een passie voor reizen heeft.

Duketravel, al 25 jaar groepsreizen op maat.

Duketravel is een reisorganisatie die al meer dan 25 jaar groepsreizen op maat verzorgt. Hierbij kan Duketravel ook wintersport groepsreizen op maat voor u verzorgen.

Duketravel is met name gespecialiseerd in groepsreizen op maat in Europa. Indien u een idee heeft over een bepaalde groepsreis op maat, kan Duketravel een en ander samen met u concreet maken. Je kunt ook een watersportvakantie Nederland  bij deze reisorganisatie boeken. Ook voor een groep.


Sophustravel, groepsreis op maat vanaf 10 personen.

Voor een luxe groepsreis op maat of goedkope groepsreis op maat is Sophustravel uw ideale reispartner. Sophus Travel is gespecialiseerd in groepsreizen en groepsreizen op maat vanaf 10 personen. Men heeft als specialiteit onder andere muziekreizen, religieuze reizen en culinaire reizen.

Voor een gewone of bijzondere groepsreis op maat is Sophustravel graag uw reispartner.

ritueel op Bali bij de tempel

Diogenesreizen, grote diversiteit groepsreizen op maat.

Met een ervaring van meer dan 17 jaar mag Diogenesreizen zich specialist in groepsreizen op maat noemen. Diogenesreizen is onder andere gespecialiseerd in groepsreizen op maat voor senioren, orkesten, scholen en hogere onderwijsinstellingen.

Voor een groepsreis op maat kunt u kiezen uit meer dan 100 bestaande bestemmingen binnen en buiten Europa. Daarnaast kan Diogenesreizen uw beoogde groepsreis met collega’s, vrienden of familie concreet maken en een specifieke groepsreis op maat voor uw groep samenstellen.

Vakantiewoningen in Nederland.

Er zijn diverse organisaties waar u een vakantiewoning in Nederland kunt boeken, hier enkele suggesties:

Een vakantiehuis in Zeeland huren


Kupers Reizen, ook voor groepsreizen op maat voor bedrijven.

Kupers Reizen biedt groepsreizen op maat aan voor onder andere bedrijven, sportverenigingen en koren.
Hierbij is men met name gespecialiseerd in stedenreizen.

U kunt bijvoorbeeld een groepsreis op maat boeken naar Berlijn, Wenen, Londen of Parijs. Maar Kupers Reizen organiseert bijvoorbeeld ook voetbalgroepsreizen op maat en groepsreizen naar andere sportwedstrijden en evenementen.  Bij Kupers Reizen is uw bijzondere groepsreis op maat in goede handen.

snorkelen koraal

Travelworld

Voor een individuele rondreis, een groepsreis of groepsrondreis op Maat is Travelworld de juiste organisatie.  Met bestemmingen over de hele wereld en altijd tegen de scherpste prijzen en met de beste service.