Groepsreis Australië 2024 boeken?

Als je een groepsreis Australië 2024 wilt boeken, kan je hier de beste aanbiedingen vinden. Onder andere groepsreizen Australië Sawadee, Djoser en Koning Aap.

groepsreis Australië Agnes water

Informatie over Australië

Léés voor je een groepsreis Australië 2024 boekt, alles over dit indrukwekkende land. Dan begrijp je dat zelfs een groepsrondreis Australië van 28 dagen bij lange na niet voldoende is om alle belangrijke bezienswaardigheden van dit immense land te zien.
Lees hier alles over Australië


Sawadee, opwindende groepsreizen Australië 2024

Als je een uitdagende en indrukwekkende groepsreis Australië wilt boeken, moet je bij Sawadee Reizen zijn, ook voor een combi groepsreis naar Nieuw Zeeland en Australië. Sawadee verzorgt compleet verzorgde groepsreizen Australië, met name de 28 daagse groepsreis naar Australië waarbij je van Zuid naar Noord-Australië reist, spreekt velen tot de verbeelding.  

sawadee verre reizen

Kampeer groepsreizen Australië

Daarnaast organiseert Sawadee regelmatig spannende kampeer groepsreizen waarbij je de mooiste en ongerepte gebieden van Australië bezoekt en er volop ruimte is voor zwemmen, wandelen en veel plezier maken.  De groepsreizen Australië van Sawadee zijn geschikt voor nagenoeg deelnemers van alle leeftijden. De praktijk is dat er vooral actieve reizigers van 30 tot 55 jaar met de groepsreizen naar Australië en Nieuw Zeeland meegaan. De groepsreizen van Sawadee zijn echter ook geschikt voor jongeren en meestal ook voor senioren. Informeer voor het boeken naar de zwaarte van de groepsreis Australië.


Hier vind je het actuele aanbod groepsreizen Australië van Sawadee

koala in boom in Australië

De beste reisorganisaties groepsreizen Australië

Een avontuurlijke groepsreis Australië boeken? Vind hier jouw groepsreis Australië.
Als je van plan bent om een groepsreis of groepsrondreis Australië te boeken, is het belangrijk een solide en betrouwbare reisorganisatie uit te zoeken. Op deze pagina presenteren wij de beste specialisten op het gebied van groepsreizen naar Australië. Of je nu een voorkeur hebt voor Tasmanië, Zuid-Australië, Noord- of West-Australië, deze Australië reisspecialisten hebben alles in huis om voor een onvergetelijke groepsreis Australië te zorgen, met bezoek aan de mooiste Nationale Parken van Australië en steden zoals Sydney en Melbourne.


Ongerepte natuur tijdens jouw Sawadee groepsreis Australië

En voor die reizigers die van een ongerepte natuur en een “ruige vakantie” houden, je kunt je bij Sawadee ( zie onder ) opgeven voor een actieve kampeerreis door het westen van Australië, hier kan je naar hartelust over rotsen klauteren, zwemmen of snorkelen. Deze Australië groepsreis is bedoeld voor sportieve vakantiegangers die over een goede conditie beschikken.  Kortom, de mooiste en meest uitdagende groepsreizen Australië vind je hier, ook voor een privé rondreis Australië.

Sydney tijdens groepsreis Australië

Djoser, prachtige groepsreizen Australië

Groepsreis Australië 2024 via Djoser boeken.
Ook Djoser heeft een uniek aanbod groepsreizen 2024 Australië. Bij Djoser heb je de mogelijkheid een groepsreis Australië te combineren met Nieuw Zeeland, je boekt dan een 28 daagse groeps/rondreis Australië en Nieuw Zeeland. De afstanden in Australië is groot, er wordt daarom gebruik gemaakt van binnenlandse vluchten.  

30 daagse groepsreis mogelijk

Kies je bij Djoser voor een groepsreis Australië en Tasmanië dan boek je een 30 daagse rondreis. Djoser is een duurzame en ervaren reisorganisatie waarbij het avontuur en behoud natuur in evenwicht moet zijn.  Er wordt overnacht in luxe hotels maar je kunt ook een avontuurlijke groepsreis Australië boeken waarbij je overnacht in campings of een eenvoudige pub of pension. Bij Djoser heb je veel individuele vrijheid tijdens je groepsreis en je bepaalt dan ook zelf ( binnen de mogelijkheden van het reisprogramma ) wat je wel en niet wilt zien en beleven.


Engels sprekende reisleiding

Bij Djoser heb je tijdens de groepsreizen in Australië meestal te maken met een Engels sprekende reisleiding. Cultuur, natuur, avontuur en authenticiteit staan bij de groepsreizen en rondreizen van Djoser voorop. Djoser heeft een brochure beschikbaar met een overzicht en bijzonderheden van haar groepsreizen.  Daarnaast organiseert Djoser, net zoals de andere Australië groepsreis specialisten op deze pagina, regelmatig landenpresentaties. Zo krijg je een beter beeld van een bepaald vakantieland en reis en kan je een betere keuze maken.

kangoeroe in het wild

Koning Aap, 30 daagse groepsreis naar Australië

Koning Aap, specialist in culturele en avontuurlijke groepsreizen biedt een 30-daagse groepsreis naar Australië aan. Deze rondreis Australië kan je gerust “weergaloos”noemen.

Koningaap - Groepsreizen

Bergen, woestijnen en tropische regenwouden

Je bezoekt mooie stranden, indrukwekkende bergen, woestijnen en tropisch regenwouden tijdens jouw Koning Aap groepsreis Australië. Je maakt kennis met verschillende Aboriginal bevolkingsgroepen en ziet hoe deze mensen met heel weinig, héél gelukkig kunnen zijn. Je leert bij Kangaroo Dundee leer je hoe je baby kangoeroes kunt redden. Ontroerend en leerzaam. Overnachten doen we in fijne hotels en enkele mooi gelegen natuur campings met ingerichte en al opgezette tenten. Deze groepsreis Australië van Koning Aap heeft alles wat je je maar kunt wensen. Je bezoekt de mooiste Nationale Parken van Australié en bezoekt natuurgebieden zoals de Coorong en Kakadu. Nederlandse reisleiding en lokale gidsen begeleiden deze groepsreis. Een unieke ervaring die je leven verrijkt en je nooit meer zult vergeten. Kijk nu op welke groepsreizen Australië van Koning Aap je nog kunt inschrijven.

Informatie over deze fantastische groepsreis Australië van Koning Aap


Andere interessante groepsreizen

Op zoek naar een bijzonder mooie groepsreis? Boek een groepsreis Costa Rica.

costa rica regenwoud

Groepsreis Costa Rica

Als je van flora en fauna houdt en op zoek bent naar een bijzondere groepsreis 2024, kijk dan eens naar wat een groepsreis Costa Rica je te bieden heeft. Costa Rica, ( ligt naast Panama ), is éen van de landen waar men natuur echt belangrijk vindt er er alles aan doet om die natuur te beschermen. Dat heeft ertoe geresulteerd dat 2/3 deel van de natuur onder de categorie beschermde natuurgebieden valt en het eco toerisme er zéér belangrijk is. Costa Rica heeft lang geleden het leger afgeschaft en de regering streeft ernaar om 100 % CO2 neutraal te zijn. De natuur is er overweldigend, de nevelwouden en regenwouden zijn fantastisch. Kijk maar een wat een groepsreis Costa Rica je allemaal te bieden heeft. Ook voor een Eco vakantie!