Groepsreis 2023

Groepsreis 2023, waar naar toe?

Overweeg je deel te nemen aan een groepsreis 2023, wij hebben enkele suggesties voor je. Voor een avontuurlijke groepsreis binnen Europa of daarbuiten. Boek je groepsreis 2023 bijvoorbeeld via Djoser, Sawadee of Shoesting. Wat Sawadee en Shoestring betreft, zij hebben ook een aantrekkelijk aanbod single groepsreizen op het programma staan. Ook groepsreizen singles buiten Europa voor singles 45, 50 Plus.


Wanneer je groepsreis 2023 boeken?

Indien je bestemming Azië is en je wilt meedoen aan een groepsreis 2023 naar bijvoorbeeld Nepal, Thailand, Vietnam en Cambodja, Sri Lanka of India dan is het zaak om je verre groepsreis in de maand oktober, november of december 2022 te boeken. De meeste groepsreizen Azië vinden plaats in de eerste maanden van het nieuwe jaar. Ons advies is zeker niet op een last minute groepsreis 2023 Azië te wachten. Voor groepsreizen Midden- en Zuid-Amerika geldt eigenlijk hetzelfde advies. Voor groepsreizen Afrika 2023 geldt dat je deze bijvoorbeeld ook nog in maart of april 2023 kunt boeken, want je kunt bijvoorbeeld nog in juli of augustus meedoen aan een 22 daagse groepsrondreis Namibië, Zimbabwe, Botswana. Te boeken via Sawadee bijvoorbeeld.


natuurpracht Portugal

Groepsreizen 2023 binnen Europa

Onze verwachting is dat veel groepsreizen binnen Europa in 2023 geboekt zullen worden en dan met name groepsrondreizen Italië, groepsreizen Portugal en een groepsreis IJsland. Het mag duidelijk zijn dat een groepsreis IJsland een heel ander karakter heeft dan een rondreis Portugal of Italië. Het is een tegenstelling tussen cultuur en avontuur en natuur. Je kunt overigens ook een single groepsreis IJsland 2023 boeken. Onder andere te boeken via TUI, Sawadee en Crusj.


Groepsreizen 2023 met bestemming China

China is al jaren een bestemming voor avonturiers en mensen die van cultuur houden. China is veel meer dan de Chines Meer, het Rode Plein en de Verboden stad. Een groepsrondreis 2023 China is één groot avontuur. Te boeken bijvoorbeeld via Djoser, ANWB Reizen, TUI of Shoestring. Geloof het of niet. Het is ook mogelijk een all inclusive vakantie China te boeken. Deze vallen onder all inclusive reizen Azië


Verboden Stad China

Aanrader, groepsreis 2023, Australië

Hen je 3, 4 of 5 weken de tijd en zin in een opwindend en spannend avontuur? Boek dan een groepsreis 2023 Australië. Totaal niet te vergelijken met bijvoorbeeld een groepsrondreis China of Sri Lanka maat wel indrukwekkend te noemen. Je wereldbeeld zal na een groepsreis Australië veranderd zijn en dan nu Costa Rica.


costa rica regenwoud

Groepsreizen Costa Rica

Wie van de natuur, regenwouden, een bijzondere flora en fauna en mooie resorts houdt, moet zeker eens kijken naar de mogelijkheid in 2023 een groepsreis Costa Rica te boeken. Nevelwouden, wilde dieren, een vriendelijke bevolking en veel aandacht voor milieu en natuur maken Costa Rica, een bijzonder land. Twee derde deel van Costa Rica s beperkt natuurgebied, een natuurlijke levenswijze is geïntegreerd in de genen van de bewoners van dit prachtige land. Een groepsrondreis Costa Rica is een echte aanrader voor mensen die van een fantastisch mooie natuur houden. Een avontuur wat je nog lang bij zal blijven en een aanrader om je vakantie 2023 invulling te geven.