Waar kan je een goedkope groepsreizen boeken?

Goedkope groepsreis 2024? Goedkope groepsreizen heb je in alle soorten en maten. Wij hebben al die goedkope groepsreizen op deze site verzameld. Zowel individuele groepsreizen, single rondreizen als avontuurlijke reizen met een groep.

Goedkope groepsreizen singles

Ook als alleenstaande kan je een goedkope groepsrondreis boeken. Bijvoorbeeld via TUI, Estivant, Sawadee of ANWB single groepreizen. Met mogelijkheden dicht bij huis of ver weg. Van 3 dagen tot wel 4 weken. Er zijn specifieke single groepsreizen 30, 40, 50, 55 en 60+


Goedkope groepsreizen binnen en buiten Europa.

Boek een last minute groepsreis. Last minute groepsreizen, binnen en buiten Europa, zijn tot wel 15 tot 20 % goedkoper. Ook voor 7 of 14 daagse groepsreis 2024. Bij een 20 tot 28 daagse groepsreis Canada, Australië, India, Indonesië, of andere verre groepsrondreis, kan je dat een besparing opleveren van honderden euro’.


Goedkope groepsreizen binnen Europa.

De goedkoopste rondreizen voor groepen in 2024 vind je binnen Europa. Wat dacht je van een groepsreis Portugal, Ierland, Frankrijk of Noorwegen? Minder lang reizen is goedkoper. Zeker niet minder gezellig. Kies voor een groepsreis die aansluit bij je interesses en budget. Ook onder de 1.000 euro is er volop aanbod groepsreizen binnen Europa.


Goedkope groepsreis Nederland

De goedkoopste groepsreizen boek je natuurlijk in eigen land. Wist je dat er ook single groepsreizen Nederland bestaan? Dan ga je samen met andere vrijgezellen op pad. Samen fietsen, wandelen of koken bijvoorbeeld. Ook ideaal in het kader van een gezellig weekendje weg Nederland met een leuke groep.


Goedkope groepsreizen Sawadee, Djoser

Niet alleen TUI, Sawadee, Shoestring en Djoser hebben een groot aanbod goedkope groepsreizen en groepsrondreizen in haar pakket. Wie op zoek is naar aanbieders van goedkope groepsreizen, in en buiten Europa, kan deze zeker op deze website vinden. Hier vindt u een overzicht van reisorganisaties en internetaanbieders die goedkope groepsreizen aanbieden. Ook goedkope groepsrondreizen voor jongeren, senioren en singles.

singles fietsvakantie


Goedkope groepsreis dichtbij of ver weg.

Of je nu een goedkope groepsreis binnen Europa zoekt of met een verre bestemming, Er is veel mogelijk. Bijvoorbeeld goedkope groepsrondreizen India, Zuid-Afrika, Nepal of Vietnam. Of als je voor weinig geld een groepsreis dicht bij huis zoekt, bijvoorbeeld naar Portugal of Frankrijk. Je vindt deze hier.
Zoek en vergelijk de aanbiedingen en goedkope groepsreizen van onder andere TUI, SIMI Reizen, Sawadee, Djoser en andere aanbieders van goedkope en last minute rondreizen voor groepen.

djoser banner

Goedkope groepsreizen Shoestring

Je kunt zeker wel een last minute groepsreis bij Shoestring vinden. Ook last minutes groepsreizen Shoestring en met een speciaal single aanbod groepsrondreizen. Of je nu 30, 40 of 50 plusser bent. Shoestring heeft voor iedereen wel een passende rondreis in haar pakket welke je als individu kunt boeken. Alle groepsreizen van Shoestring zijn goed en volledig verzorg. Boek bijvoorbeeld een goedkope, last minute groepsreis met bestemming Noorwegen, Lapland, Jordanië, Schotland, Mexico of Ierland.


Goedkope groepsaccommodatie huren

Je kunt als je zelf je groepsreis organiseert, een goedkope groepsaccommodatie huren.
Huur bijvoorbeeld een 30 persoons groepsaccommodatie in de Ardennen voor een 20 persoons groepsaccommodatie in Frankrijk. Als je een groepsaccommodatie op basis zelfvoorziening huurt en zelf je activiteiten voor de groep organiseert, ben je altijd goedkoper uit.

Goedkope groepsreizen voor jongeren bij SIMI

Bij SIMI Reizen vind je een uniek aanbod jongeren groepsreizen. Daarnaast heeft SIMI goedkope groepsreizen voor jongvolwassen, tot 35 jaar, in haar pakket. Boek bijvoorbeeld een goedkope jongeren groepsreis Slovenië, Kroatië of Frankrijk via Simi Reizen. SIMI is ook een aantrekkelijke partij als je een goedkope, jongeren single reis wilt boeken. Veel deelnemers aan de jongeren en jongvolwassenen groepsreizen van Simi zijn jonger en vrijgezel. Deelname aan deze goedkope groepsreizen van Simi Reizen is tot 35 jaar.


Groepsreizen Koning Aap

Alle aanbiedingen Koning Aap

Interessante groepsreis boeken? Koning Aap, interessante en ook goedkope groepsreizen met bestemmingen over de hele wereld. Deze reisorganisatie werkt met landenspecialisten en bevlogen reisleiders.  Dat maakt iedere groepsreis Koning Aap uniek.  Of je nu een groepsrondreis naar Peru, Zuid-Afrika, Costa Rica of Mexico boekt, iedere reis is zorgvuldig geselecteerd en je verdwijnt niet in het massa toerisme.

wandelen aan de kust

De groepsreizen van Koning Aap zijn anders. Of je nu 30, 40, 50, 60 of 70 bent. Iedereen voelt zich hier thuis. Koning Aap heeft regelmatig aanbiedingen met betrekking tot verre rondreizen. Laat je inspireren en bekijk nu de individuele rondreizen en groepsrondreizen Koning Aap. Ook voor goedkope rondreizen.

koningaap groepsreizen banner

Goedkope groepsreizen bij Sawadee

Goedkope groepsreis bij Sawadee boeken.

Alle groepsreizen van Sawadee

Goedkope groepsreis via Sawadeee boeken? De bekende reisorganisatie Sawadee heeft een aantal goedkope groepsreizen in haar verre reizen pakket. En Sawadee heeft ook een groot aanbod groepsreizen voor singles en éénoudergezinnen. Hierbij hanteert men verschillende leeftijdscategoriën zodat je als single en/of alleenstaande ouder je het makkelijkst aansluiting vindt bij jouw leeftijdsgroep. Sawadee heeft ook zogenaamde budgetreizen, dat zijn goedkope groepsreizen die maximaal 1.000 euro kosten. Maar Sawadee heeft ook bij 20 groepsreizen die in de prijsklasse 1.000 tot 2.000 euro vallen. In principe kan dus iedereen bij Sawadee een relatief goedkope groepsreis boeken. Ga nu naar het aanbod Sawadee groepsreizen en ontdek jouw ideale en betaalbare groepsreis.


Goedkope groepsreizen Djoser

Djoser, duurzame groepsrondreizen.

Overzicht goedkope groepsreizen Djoser


Djoser is een reisorganisatie welke duurzaamheid met een hoofdletter D schrijft. Dat Djoser duurzaam toerisme belangrijk vindt, vind je terug in alle rondreizen en groepsreizen. Djoser legt met name de nadruk op fietsreizen, wandelgroepsreizen, eco toerisme, avontuurlijke rondreizen en alles wat met de natuur te maken heeft.  Naast reizen voor alleenstaanden, heeft Djoser ook unieke rondreizen voor gezinnen, echtparen, jongeren, ouderen en cultuurliefhebbers.

groepsreis wandelvakantie

Als je een aanbieding groepsreis bij Djoser weet te bemachtigen, weet je dat je in een al niet te grote groep reist en dat het “Fair Trade” gehalte groot zal zijn. Veel reizigers die een rondreis bij Djoser boeken hebben al eerder met deze fijne reisorganisatie geboekt en gaan op herhaling. Voor een duurzame en avontuurlijke rondreis moet je bij Djoser zijn.


djoser banner

NRV goedkope groepsreizen verre bestemmingen

Goedkope groepsreizen naar verre bestemmingen. Indien u een groepsreis naar een verre bestemming wilt maken, bijvoorbeeld naar Thailand, Indonesië, Maleisië, Cambodja of Sri Lanka, is NRV reizen een reisorganisatie die uit de vergelijkende onderzoeken regelmatig als goedkoopste naar voren. Dat geldt niet alleen voor groepsreizen maar ook voor privé reizen.

snp wandelvakanties banner

Maar ook als u een goedkope groepsreis naar bijvoorbeeld China, Cuba of Botswane zoekt, komt NRV er bij vergelijkingsonderzoeken goed uit. Ga nu naar de website van NRV en kijk of uw ideale en goedkope groepsreis in haar reguliere programma en last minute aanbod voorkomt. NRV Reizen heeft overigens ook regelmatig goedkope groepsreizen voor singles.

Bijvoorbeeld goedkope single rondreizen naar bestemmingen in het Midden Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.


Vriendenweekend

Goedkope groepsreizen kunnen ook voor een weekend geboekt worden, ideaal voor bijvoorbeeld een vriendenweekend. Ook jongeren zijn bij een dergelijke vriendenweekend van harte welkom.

wijnproeverij single reis

Peter Langhout, goedkope groepsreizen

een goedkope groepsreis bij Peter Langhout boeken.

Peter Langhout organiseert al vele jaren goedkope groepsreizen. Of u nu een busreis, cruise, stedentrip of strandvakantie wilt boeken, Peter Langhout heeft het grootste aanbod groepsreizen in haar pakket. Ook groepsreizen voor jongeren, singles, wandelvakanties en fietsvakanties. Boek nu een bus groepsreis naar bijvoorbeeld Londen of Parijs, boek een cruise naar bijvoorbeeld Italië, Spanje of Frankrijk of boek een ander type vakantie. Kijk welke aanbiedingen van Peter Langhout jou het meeste aanspreken.

villavibes jongeren banner

Zelf een goedkope groepsaccommodatie boeken

Indien je geen behoeft hebt aan een groepsreis op maat of door een reisorganisaties samengestelde reis, kan je natuurlijk ook zelf een goedkope groepsaccommodatie boeken, vervoer en eten regelen en uitjes en excursies plannen. Je hebt dan wel een accommodatie nodig om in te kunnen overnachten,. Je vindt hier een groepsaccommodatie goedkoop voor 20 personen.