Duurzaam reizen met toffe bestemmingen

Duurzaam reizen is een snelgroeiende branche. Mensen beginnen bang te worden voor reizen vanwege de bezorgdheid over hun impact op het milieu. Er zijn echter bepaalde bestemmingen die de moeite nemen om duurzaam te zijn en vooruit plannen.

Zuid-Amerika is de beste plek om op een duurzaam avontuur te gaan. Het continent staat vol met natuurlijke wonderen, diverse culturen en prachtige architectuur. Er zijn daar zoveel glorieuze dingen te doen, het is moeilijk om ze allemaal in één artikel samen te vatten. Maar we gaan toch een poging doen om jou de juiste vakantie op te sturen.

De redenen waarom je een luxe vakantie in Zuid-Amerika zou moeten overwegen

Zuid-Amerika is een continent dat veel verschillende bestemmingen biedt voor toeristen met verschillende interesses. Van de weelderige regenwouden in Brazilië tot de ongerepte stranden in Chili, Zuid-Amerika herbergt vele natuurlijke wonderen en diverse culturen.

Colombia el bosque del Palmas

Hoe je de beste vliegtickets vindt voor een luxe vakantie naar Zuid-Amerika

Online kun je het beste prijzen vergelijken om de meest voordelige tickets te krijgen. We hebben de prijzen voor een vlucht van Amsterdam naar Sao Paulo beoordeeld en vastgesteld dat de goedkoopste optie uit zal komen op een gemiddelde prijs van € 500 voor alleen een heen vlucht. Vaak heb je ook de mogelijkheid om jouw verblijf tegelijk met je vliegticket te boeken. Dit scheelt over het algemeen veel geld. Bekijk ook altijd eerst de reviews van jouw bestemming om te kijken of de vakantie bij jou zal passen.

Welke landen staan bovenaan voor een luxe vakantie?

Luxe reizen is altijd een ultieme onderbreking geweest van de eentonigheid van het dagelijks leven. Luxe bestemmingen zijn vaak duur en moeilijk te bereiken, maar dat weerhoudt luxe reizigers er niet van om op zoek te gaan naar de beste bestemmingen. Zoals je misschien wel vermoedt, zijn er verschillende bestemmingen die tot de meest luxueuze ter wereld behoren. Bekijk namelijk eens een luxe reis in Peru voor mooie bergen, het bijzondere oerwoud, de mooiste zandstranden en de bekende bestemming – Machu Picchu. Deze bezienswaardigheden kun je in één lange vakantie zien.

prachtige natuur in Peru

Ook kun gaan voor een luxe reis in Colombia waar je veel culturele bestemmingen kunt bezoeken, het oerwoud in kunt gaan om één te worden met de natuur of één van de vele feestlocaties kunt langs gaan voor een echt leuke tijd.

Wat is de beste tijd van het jaar om in Zuid-Amerika te verblijven?

De beste tijd om Zuid-Amerika te bezoeken is tijdens het droge seizoen. De beste tijd van het jaar om Zuid-Amerika te bezoeken is tijdens het droge seizoen, dat loopt van december tot april. Dit komt omdat het niet alleen de goedkoopste, maar ook de minst regenachtige en warmste maanden zijn. Neem anders eerst contact op met een travel agent of vraag aan jouw vrienden die al een keer naar Zuid-Amerika zijn geweest wat het beste voor jou kan zijn.