Christelijke reizen en groepsreizen

Christelijke reizen zijn groepsreizen voor Christenen.

Deze christelijke reizen met een groep hebben vaak een “Bijbels” karakter. Vandaar dat christelijke groepsreizen naar bijvoorbeeld Israël en Jordanië populair zijn.

TUI GoedIdee Reizen banner

Bijzondere groepsreizen

Christelijke groepsreizen, bijzonder. Niet alleen omdat het reisgezelschap uit mensen bestaat met een christelijke identiteit maar ook omdat de bestemmingen vaak Geloof en cultuur gerelateerd zijn. Het zijn reizen waarbij geschiedenis, geloof en beleving centraal staan.


Christelijke groepsreizen, grote variatie.

Wie aan Christelijke reizen denkt, denkt wellicht aan bijbelreizen naar Israël of naar Vaticaanstad. De laatste voor mensen met een katholiek geloof. Maar Christelijke reizen kunnen een heel ander karakter hebben. Denk maar aan een vakantiepark waar zondagsrust heerst of een cruise georganiseerd door een christelijke reisorganisatie.  Christelijke reizen kunnen zeer gevarieerd zijn, van camping voor christenen tot luxe cruises en verre groepsreizen. Eén ding is zeker, mensen met een christelijke achtergrond voelen zich vaak thuis bij een christelijke reisorganisatie


wandeling in het bos

Géén alleenstaanden groepsreizen

Groepsrondreizen voor christenen zijn géén specifieke alleenstaanden groepsreizen. Iedereen kan aan zo een christelijke vakantie deelnemen. Uit de praktijk blijkt wel dat veel deelnemers single zijn en 50 of 55 plussers.


Christelijke groepsreizen voor 50 en 60 plussers.

Er worden met name voor mensen in de leeftijdscategorie 50 tot 70 jaar groepsreizen georganiseerd waarbij de Christelijke uitgangspunten van bijvoorbeeld zondagsrust centraal staan. Ook worden er christelijke jongerenreizen georganiseerd en christelijk reizen voor singles. Kortom, als je gelovig bent en bij voorkeur op vakantie gaat met andere christenen, geef je dan op voor één van de vele christelijk reizen voor groepen.

single reis zonvakantie

Géén reizen voor feestvierders

Christelijke groepsreizen zij in de regel géén reizen voor mensen die willen feesten en uit hun dak willen gaan. Het zijn over het algemeen géén jongeren of jongvolwassenen groepsreizen ook al zijn er wel reisorganisaties die christelijke jongeren reizen organiseren. Veel deelnemers aan deze niet traditionele reizen zijn senioren.


TUI GoedIdee Reizen banner