Christelijke groepsreis

Vind hier jouw christelijke groepsreis of Bijbelse reis

Christelijk groepsreizen zijn rondreizen naar landen als Israël, Jordanië en Turkije. Veelal reizen met een Bijbels verhaal en vol met cultuur en avontuur. Maar een christelijke groepsreis kan ook een groepsrondreis Madeira, IJsland, Griekenland of zelfs Oostenrijk zijn. De kern van een christelijke groepsreis is dat je op reis gaat met andere gelovigen en de reis geheel verzorgd is. Bijna altijd met een gids en semi All In. Zeker een goed idee om deel te nemen aan zo een unieke rondreis. Christelijke groepsreizen en met name Bijbelse Reizen worden veel geboekt door 50, 55 en 60 plussers.


TUI GoedIdee Reizen banner

Goed Idee Reizen

Eén van de bekendste aanbieders van christelijke groepsreizen in Goed Idee Reizen, een concept van de bekende reisorganisatie TUI. Goed Idee Reizen is specialist in specifieke christelijke groepsreizen en Bijbelse Reizen. Deze reizen zijn bus- of vliegreizen en geschikt voor iedereen die wat meer van een land wil zien en het aangenaam vindt om dit te doen met een groep gelijkgestemden. Of je nu alleenstaand bent of met je partner of vriendin deel wilt nemen aan zo een christelijke groepsreis, iedereen is van harte welkom.


Hoeveel dagen een christelijke groepsreis boeken?

Als we naar het programma van Goed Idee Reizen kijken dan zien we dat je al vanaf 6 dagen deel kunt nemen aan zo een unieke groepsrondreis voor christenen. Je boekt dan bijvoorbeeld een 6 daagse bus groepsreis Duitsland, Harzgebergte of Normandië. Wie kiest voor een 8 daagse christelijke groepsreis kan bijvoorbeeld met de bus naar Tirol, Oostenrijk of met het vliegtuig naar Malta, Israël of Madeira.

uitkijken over nationaal park

Bijbelse groepsreizen

Veel mensen kiezen voor een Bijbelse groepsreis. Dat is een specifiek christelijke groepsreis waarbij Bijbelverhalen en de geschiedenis van het Christendom een grote rol spelen. Door Goed Idee Reizen worden 8, 11 en 15 daagse Bijbelse groepsreizen onder andere georganiseerd naar landen zoals Israël, Turkije, Malta en Jordanië. Altijd geheel verzorgd, met gids en binnen het kader van christelijke groepsreizen.


Last minute groepsreizen

Christelijke reizen kunnen soms ook als last minute groepsreis geboekt worden. Het is maar net wat er beschikbaar is. Overigens geldt dat voor ieder type christelijke vakantie. Bijvoorbeeld ook voor een cruise, christelijke stedentrip of huisjes op een christelijk vakantiepark. Indien er bij een christelijke groepsreis met gegarandeerd vertrek nog tot 30 dagen voor vertrek plaatsen beschikbaar zijn, worden die in de regel als “last minute” aangeboden. Je kunt je dan op het laatste moment nog inschrijven voor zo een unieke rondreis, cruise, stedentrip of ander type christelijke vakantie.


nieuwe vrienden single groepsreis

Ideaal voor 50 en 60 plussers.

Christelijke groepsrondreizen, zowel busreizen als vliegreizen, zijn ideaal voor 50, 55 en 60 plussers. Die groepsreizen worden dan ook gekenmerkt door serieuze deelnemers die aandacht hebben voor elkaar en met respect met elkaar omgaan. Dat geeft zo een christelijke groepsrondreis van bijvoorbeeld Goed Idee Reizen net dat extra’s. Je bent in aangenaam gezelschap.


TUI GoedIdee Reizen banner