Blog

donderdag 30 november 2017
Vakantiehuis Zeeland grote groepen
Tags: groepsreizen, groepsverblijf, jongeren groepsreis, groot vakantiehuis Zeeland
Informatie als je een groot vakantiehuis in Zeeland wilt huren.

Zeeland is één zeer populaire vakantiebestemming bij groepen. Niet alleen vriendengroepen weten Zeeland als vakantiebestemming te vinden, ook organisatoren van groepsreizen en familieweekenden waarderen Zeeland hoog. Er is dan ook veel vraag naar vakantiehuizen voor groepen in Zeeland. 

Het vinden van een geschikt en groot vakantiehuis in Zeeland is een hele uitdaging. Als je een vakantiehuis voor 8, 10, 12 of 14 personen in Zeeland zoekt, is er redelijk wat aanbod.  Vakantiehuizen in Zeeland voor grote groepen van 30, 40 en 50 personen zijn nauwelijks te vinden. Hier is mogelijk de suggestie om 2 of 3 grote vakantiehuizen naast elkaar te huren.

Groot vakantiehuis Zeeland huren in kader groepsreis.

Als je een groepsreis in Zeeland organiseert en op zoek bent naar een groot vakantiehuis of groepsverblijf, kijk dan eens naar de mogelijkheden in Ellemeet.  Hier zijn diverse grote vakantiehuizen en groepsverblijven te huur.  Een deze zijn ook geschikt als groepsaccommodatie voor jongereren. Verder kan je grote vakantiehuizen in Zeeland huren in plaatsen zoals Domburg, Renesse, Burg Haamstede, Kamperland en diverse andere plaatsen.

Op zoek naar vakantiehuis Zeeland voor jongeren groepsreis?

Als je een groepsreis voor jongeren organiseert en je bent op zoek naar een  jongeren groepsverblijf in Zeeland dan zal je zien dat het aantal mogelijkheden beperkt is.  Richt je met name op kampeerboerderijen en groepsverblijven met slaapzalen. Daar heb je de grootste kans een accommodatie in het kader van een jongeren groepsreis Zeeland te vinden.

Vakantiehuis grote groep.

Een andere website die interessant is voor een grote groep is de site vakantiehuizen 20 personen.  Hier vind je nagenoeg alle grote vakantiehuizen vanaf 20 personen binnen Europa.. Dus ook voor een 20 persoons vakantiehuis in Zeeland of elders in Nederland. Grote groepen doen er verstandig aan om bij een groepsreis veel aandacht te besteden aan accommodaties.
Een goede nachtrust doet wonderen.Geplaatst door: Webmaster op 05:54
Geen reacties
zaterdag 18 november 2017
Autoverzekeringen jongeren vergelijken
Tags: 19, 20 jarigen, autoverzekeringen jongeren vergelijken 18
Autoverzekeringen voor jongeren zijn duur.

Door autoverzekeringen voor jongeren te vergelijken, kan een jongere of jongvolwassene voor een WA verzekering als snel 150,00 euro per jaar besparen.  Voor een WA Plus verzekering kan dat op lopen tot wel 250 euro terwijl er voor een all risk verzekeringen voor een jongere wel tot 400 euro per jaar premie bespaard kan blijven??  Hier kan je autoverzekeringen jongeren vergelijken.

Hoe kan het dat je als jongere zoveel op je autoverzekering kunt besparen?

Jongeren tot 24 jaar worden door de autoverzekeraars ingeschaald in de hoogste risico klasse, zij betalen dus meer premie omdat zij de grootste kans maken een schade of ongeluk te veroorzaken.  En eigenlijk is het logisch, een beginnende bestuurder heeft nog geen rijervaring en inzicht op de weg, pas na de nodige kilometers ontstaat een inzicht. Hier vind je de goedkoopste autoverzekering 18, 19 en 20 jarigen.

Veel autorijden helpt ervaring op te doen.

Eigenlijk is er maar één manier om ervaring op te doen als startende automobilist, kilometers maken.  Houd je echter wel aan de maximale snelheid en ga vooral niet met alcohol op rijden . Dan komt het wel goed met je premie.  Ook een leuke besparing als je aan een jongeren vakantie wil deelnemen.


Geplaatst door: Webmaster op 06:06
Geen reacties
dinsdag 7 november 2017
Kiezen van je vakantie binnen Europa
Tags: tips , vakantie in Europa
8 factoren bij het kiezen van een vakantie in Europa

Het kiezen van een juiste vakantie is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Tegenwoordig vlieg je naar honderden schitterende bestemmingen over de hele wereld. Ook wil je na een jaar lang hard werken de juiste plek kiezen en wil je geen foute keuze maken. Hieronder hebben we een aantal tips bij het kiezen van de juiste plaats.

Hoe kies is de juiste plek in Europa?

1. Bepaal je budget. Een van de belangrijkste zaken is het bepalen van de hoeveelheid geld die je beschikbaar hebt voor je vakantie. Zo weet je welke vakanties wel of niet binnen je bereik vallen. Wellicht hoef je daarna helemaal niet meer te twijfelen over dat all-inclusive resort op Ibiza.
2. Zet de voorkeuren op een rijtje. Wil jij een week lang zonnen, wil je de natuur bezichtigen, wil je een week lang uitgaan of misschien meer culturen leren kennen? Filter op deze manier de vakanties.
3. Met wie ga je op vakantie? Een groepsreis? Ga je met een groep jonge vrienden? Dan zijn Mallorca, Ibiza of Kreta leuke bestemmingen. Ga je met het gezin of met je vrienden? Indien je met het gezin gaat kies dan een bestemming die voor iedereen leuk is. Met je vriendin kies je een plek waar jullie samen romantisch aan het water dineren, de zonsondergang bekijken en leuke tripjes kunnen maken.
4. Speur informatiewebsites af zoals Europa-vakanties.nl. Zo bekijk je veel bestemmingen en ontdek je welke het beste bij jou past.
5. Laat je verassen op het laatste moment. Er zijn veel organisaties waar je een vliegticket koopt naar een onbekende bestemming. Zo heeft KLM de Mystery Ticket. Pas wanneer je het vliegtuig instapt weet je waar je naartoe gaat. Hartstikke leuk om eens te doen, maar je moet er wel voor open staan!
6. Bekijk de beste deals en acties voor vakanties in Europa bij vakantieorganisaties. Laat je vakantie afhangen van de deal die jij tegenkomt en het meest aantrekkelijk is.
7. Vraag vrienden, kennissen en familieleden of zij de laatste jaren nog naar plekken zijn geweest die ze absoluut aan jou aanraden. Dit zijn onafhankelijke suggesties en je weet maar nooit welke bestemmingen ze aanbevelen.
8. Meld je aan bij nieuwsbrieven en social media van reisorganisaties en bekijk welke bestemmingen er langskomen. Wie weet kom je zo een plek tegen waar je eerst niet op kon komen, maar die je plotseling in je mailbox of op je tijdlijn tegenkomt.
Geplaatst door: Webmaster op 09:57
Geen reacties
maandag 16 oktober 2017
Glutenvrije producten kopen
Tags: chips, glutenvrije, glutenvrije producten, koekjes, tussendoortjes, groepsreis
Groepsreis geboekt en glutenintolerantie?

Als je een groepsreis hebt geboekt, bijvoorbeeld bij Koning Aap, Djoser of Sawadee dan kan je aan de reisorganisatie doorgeven dat een glutenvrije dieet noodzakelijk is.
In de meeste westerse landen zal een glutenvrij ontbijt, lunch of diner geen probleem zijn maar in bijvoorbeeld Oostbloklanden, in Afrika of Azië kan het begrip "glutenvrij"  en "glutenintolerantie"   redelijk onbekend zijn en ben je bij een groepsreis afhankelijk van de glutenvrije producten die je zelf mee neemt. Iets om goed over na te denken vóór je je inschrijft voor een bepaade groepsreis.  Hieronder meer informatie en suggesties.

Glutenvrije vakantie boeken.

Misschien is het een goede suggestie om in plaats van een "standaard groepsreis" een glutenvrije vakantie te boeken. Dat is een vakantie in een hotel, gezondheidscentrum of kuuroord waarbij men de keuken mede heeft ingericht op mensen met een bepaalde voedselallergie zoals "glutenvrij"  gistvrij, lactosevrij of notenvrij.  Een allergie veroorzaakt door gluten, lactose, gist, noten of vlees kan behoorlijke gevolgen hebben. De hotels en kuuroorden die gespecialiseerd zijn in diëten, zullen gegarandeerd een goede maaltijd kunnen bereiden overeenkomstig jouw dieet wensen.
Hier vind je meer informatie over een glutenvrije vakantie.

Glutenvrije koekjes en toetjes.

Als je op vakantie bent, wil je natuurlijk ook lekker verwend worden.   wat dacht je van glutenvrije koekjes, toetjes en andere lekkernijen?
tegenwoordig kan je bijna alles glutenvrij koken. Ook heerlijke glutenvrije broodjes voor het ontbijt of lunch of hartige hapjes samen bij de open haard. 
Ook voor glutenvrije chips met zeezout of hartige crackers!

Hier vind je heerlijke, glutenvrije tussendoortjes.
Geplaatst door: Webmaster op 13:55
Geen reacties
maandag 25 september 2017
groepsreizen vrijgezellen
Tags: cultuur reizen, fox, Mambo, src reizen, groepsreizen vrijgezellen


Alles over groepsreizen vrijgezellen.

Als vrijgezel zet je wellicht wat vaker de bloemetjes buiten.
Uitgaan, op vakantie gaan, luxe reizen maken, het hoort een beetje bij het beeld wat veel mensen hebben van vrijgezellen.  Uiteraard zetten niet alle vrijgezellen vaak de bloemetjes buiten.  Het leven heeft immers ook veel serieuze kanten.  Zoals een groepsreizen voor vrijgezellen met bezoek aan cultureel erfgoed bijvoorbeeld. Een cultuur groepreis boek je bijvoorbeeld bij SRC Reizen, de reisorganisatie voor culturele en verre groepsreizen. Groepsreizen voor vrijgezellen die een andere behoefte hebben dan strandvakanties en citytrips naar New York, Londen of Amsterdam.
Veel vrijgezellen die in cultuur en verre reizen zijn geïntereresseerd boeken hun groepsreis bij SCR Reizen.

Groepsreizen vrijgezellen van Fox Reizen.Fox Reizen, een vakantie dochter van de bekende ANWB is ook een organisatie die verre en cultuurreizen organsiteert.  Fox Reizen organiseert single friendly groepsreizen voor vrijgezellen naar verre en bijzondere landen. Denk aan een groepsreis Zuid-Afrika, Mexico, Costa Rica, Nieuw Zeeland of Indonesië.  Aan deze verre reizen nemen veel vrijgezellen deel in met name de leeftijdsgroepen 40, 50 en 55 plus.  Veel van deze vrijgezellen hebben een hogere opleiding en gaan meerdere keren op buitenlands avontuur.

Mambo Reizen.


Singlereizen
Vrijgezellen tot ongeveer 35 jaar, boeken de groepsreis van hun leven bij Mambo Reizen.  Ook voor een vrijgezellen wintersport vakantie.
Aan de groepsreizen vrijgezellen van Mambo Reizen doen veel twintigers en begin dertigers mee. Met bestemmingen binnen en buiten Europa is er voor iedere wat wils.
De deelnemers aan de Mambo groepsreizen zijn meestal sportief, houden van avontuur en zijn maatschappelijk betrokken.  Een perfect gezelschap als je een avontuurlijke en serieuze groepsreis voor jongeren zoekt.

Geplaatst door: Webmaster op 15:07
Geen reacties
donderdag 14 september 2017
Overzicht single reisorganisaties
Tags: mambo reizen, single reisorganisaties, single reis kerstmis 2017
Single reizen worden aangeboden door single reisorganisaties.

Op de website duurzaam toerisme/single-reizen een overzicht van de single reisorganisaties die verantwoordelijk zijn voor bijna 90 % van alle single ( groeps ) reizen in Nederland en Europa.
De trend is dat er steeds meer 50, 55 en 60 plus single reizen georganiseerd worden en deze koopkrachtige groep meerdere keren per jaar een korte vakantie boekt.

Single reis met kerstmis 2017 boeken.

Als je alleenstaand bent en met kerstmis 2017 in het gezelschap wilt zijn van gezellige singles, is ht nu tijd om je single kerstreis te boeken. Kerstmis is altijd op 25 en 26 december en valt dit jaar op de dagen maandag en dinsdag. Als je bijvoorbeeld vrijdag, zaterdag, zondag, maandag en dinsdag een kerstreisje boekt, hoef je mar één vrije dag op te nemen.  Kijk nu welke single reizen er met kerstmis 2017 boekbaar zijn.

Single reizen voor jongvolwassenen.

Ook jongvolwassenen tot 35 jaar kunnen met kerstmis een leuke groepsreis boeken. Mambo Reizen, specialist in actieve groepsreizen voor jongvolwassenen, heeft het hele jaar door een fanastisch programma voor jongeren tot 35 jaar.

Geplaatst door: Webmaster op 08:45
Geen reacties
zaterdag 9 september 2017
De beste jongerenreizen
Tags: beste aanbiedingen, reis voor jongeren, jongerenreizen
De beste reis voor jongeren

Je bent maar één keer jong, daar wil je natuurlijk ook van kunnen genieten. Een vakantie zonder je ouders is waar je al jaren op zat te wachten. Samen met je vrienden de vakantie van je leven! Genieten van de zon, feesten tot in de vroege uurtjes, opstaan en weer doorgaan! Dat is waar je naar uit hebt gekeken. Je wilt dan ook wel de perfecte reis voor jongeren uitzoeken, om optimaal te kunnen genieten. Chersonissos, Lloret del Mar of Sunny Beach de perfecte vakantie staat voor jouw en je vrienden al klaar!

Waar let je op bij een reis voor jongeren?

Door je enthousiasme dat je op vakantie gaat zonder je ouders zullen er vast wat dingen mislopen. Bij topvakantie-boeken.nl zullen we er voor zorgen dat je reis en je hotel zo goed mogelijk voor je geregeld is. Zodat je kunt genieten van je vakantie zonder je ouders! Maak samen met je vrienden een lijst naar welke bestemming je wilt gaan, of je een luxe hotel wilt of toch liever een camping. Dicht bij het strand of liever om de hoek bij de kroegen en discotheken. Zo wordt je reis voor jongeren al een stuk gemakkelijker om te plannen. Wil je bijvoorbeeld met het vliegtuig of lijkt je een bus reis weer leuker? Wordt het een vakantie om te feesten of juist lekker alle dagen bakken op het strand!

De beste aanbiedingen voor een reis voor jongeren

Vele aanbiedingen zijn er te vinden voor een jongeren reis. Maar vaak wel met kleine lettertjes waar je later problemen door krijgt. Laat je goed informeren over het gebied waar je je vakantie doorbrengt, je hotel of camping. Zo voorkom je ongewenste verassingen. Alleen bij jongerenreizen vind je de beste reis voor jongeren. Wacht niet langer en boek nu voordat het te laat is!
Geplaatst door: Webmaster op 09:41
Geen reacties
vrijdag 8 september 2017
Groepsreis wintersport nu met vroegboekkorting boeken
Tags: jongeren, jongvolwassenen, Mambo, snowcamp, vroegboekkorting, groepsreis wintersport
Groepswintersport boeken met vroegboekkorting.

Wie deel wil nemen aan een groepsreis wintersport zou wel eens veel financieel voordeel kunnen behalen door nu een groepsreis wintersport met vroegboekkorting te boeken.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vroegboekers van een wintersport groepsreis belonen met een korting. 
Met een beetje geluk bespaar je zo tot 100 euro op jouw wintersport groepsreis!

Zie hier de wintersport groepsreizen.

Wintersport groepsreizen voor jongeren en jongvolwassen,

Er zijn een aantal reisorganisaties die wintersport groepsreizen voor jongeren en jongvolwassen organiseren. Je kunt al meedoen aan zo een jongeren groepsreis wintersport als je 16 of 17 jaar bent. Ski ervaring is niet noodzakelijk.  Naast de traditionele wintersport vakanties zijn de zogenaamde "snowcamps" erg in trek. Dat is  voor jongeren de ultieme wintersport ervaring. Zie hier de snowkamp vakanties van Mamo Reizen, dé specialist in jongeren reizen voor de zomer en wintersport.  Mambo is naast specialist in jongeren reizen ook gespecialiseerd in groepsreizen voor jongvolwassenen.

Dat zijn actieve groepsreizen voor jongvolwassenen tot 35 jaar. Je kunt ook als jongvolwassene een groepsreis wintersport of snowcamp boeken.

Hier vind je de Mambo wintersport groepseizen

Een groepsreis wintersport boeken met vroegboekkorting.

Je boekt in september, oktober en misschien nog wel een groepsreis wintersport met vroegboekkorting of vrij van boekingskosten. Kijk nu welke wintersport groepsreizen je al kunt inschrijven.Geplaatst door: Webmaster op 11:19
Geen reacties
donderdag 20 juli 2017
Premies autoverzekeringen vergelijken
Tags: goedkoopste autoverzekeringen, premie autoverzekeringen

Besparen op je autoverzekering.


Als je met de auto op reis gaat en misschien wel met meer dan één auto omdat het een groepsreis betreft, kan het zeer lonen om de tarieven van autoverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Met het geld wat je op je autoverzekering kunt besparen, kun je een gedeelte van je groepsreis betalen of andere leuke dingen doen. Met een vergelijking op het internet kan je binnen enkele minuten de goedkoopste autoverzekering voor jou vinden.

Eén van de manieren om snel te kunnen zien hoeveel je op je autoverzekering kunt besparen, is de zogenaamde premie vergelijkings check.   Je voert jouw gegevens in en de gegevens van je auto met kenteken in en binnen 1 a 2 minuten heb je een overzicht gekregen van de goedkoopste autoverzekeringen.

Let er wel op dat de goedkoopste autoverzekering niet de beste autoverzekering hoeft te zijn want voorwaarden ten aanzien van verzekerde bedragen, eigen risico's en dergelijke kunnen aanzienlijk per autoverzekeraar verschillen.  Betrek in ieder geval bij een all riskverzekering of beperkt casco dan ook de voorwaarden bij de vergelijking. Geld besparen op je autoverzekering is fijn maar goede voorwaarden zeker ook.

Hier kan je de premie voor je autoverzekering berekenen.

Geplaatst door: Webmaster op 06:30
Geen reacties
vrijdag 14 juli 2017
Last minute groepsreizen Sawadee juli 2017
Tags: binnen Europa, groepsreis boeken, juli 2017, last minute groepsreizen Sawadee

Last minute groepsreis of familiereis boeken?


Sawadee heeft vandaag, 14 juli 2017, nog 64 last minute groepsreizen, rondreizen en familiereizen beschikbaar met een gegarandeerde vertrekdatum in juli 2017.
Ook heeft Sawadee een uniek aanbod last minute jongerenreizen, ook met reisgenoten uit vele andere landen.

Hier vind je alle last minute groepsreizen Sawadee juli 2017.

Hieronder ook last minute singlereizen en een ouder vakanties.
We geven hier een overzicht van een aantal interessante last minutes, zowel last minute groepsreizen, familiereizen en singlereizen binnen Europa als in landen als China, Australië, Suriname, Tanzania, Indonesië, Zuid-Amerika en India.

Met korting een last minute groepsreis bij Sawadee boeken.

Als je nu een last minute rondreis of groepseis bij Sawadee met een vertrekdatum in juli 2017 kiest, kan je rekenen op een leuke last minute korting. 
Zo krijg je op de 23 daagse rondreis door China met vertrekdatum 15 juli een korting van rond de 70 euro en op de 30 daagse groepsreis van Sawadee naar Laos en Cambodja van 15 juli ( morgen vertrek ) een last minute korting van 100 euo. Toegegeven, het is kort dag, maar nog mogelijk.

Last minute groepsreizen en rondreizen Sawadee binnen Europa.

Ook als je een last minute groepsreis, rondreis of familiereis van Sawadee binnen Europa boekt, valt er veel te genieten. Als we naar de de last minute rondreizen en groepsreizen van juli kijken, zijn er op dit meetmoment van 14 juli 2017 nog 26 last minute groepsreizen beschikbaar.

Zo kun je een last minute groepsreis in juli 2017 naar IJsland, Bulgarije, Engeland, Spanje of de Dolomieten boeken. Je kunt kiezen voor een last minute groeps wandelvakantie met een internationale groep of een andere rondreis of groepsreis binnen Europa boeken..

Hier vind je de last minute groepsreizen en rondreizen met een vertrekdatum juli 2017 van Sawadee binnen Europa.

Bij Sawadee heb je een enorm aantal mogelijkheden om jouw ultieme droomreis in de praktijk te brengen.
Boek nu je last minute groepsreis of rondreis bij Sawadee.

Meer last minute groepsreizen.

Er zijn meer reisorganisaties die aantrekkelijke last minute groepsreizen aanbieden. Voorbeelden zijn Djoser, Mambo Reizen ( ook last minute groepsreizen voor jongeren ), Fox groepsreizen, Simi Groepsreizen ( voor jongeren)

Je vindt hier deze last minute groepsreizen.

Geplaatst door: Webmaster op 08:05
Geen reacties
dinsdag 4 juli 2017
Verschillen in tarieven vliegtickets
Tags: low budget maatschappijen, vliegtickets goedkoop
Verschillen vliegtickets

Je zult je erover verbazen hoeveel vliegmaatschappijen vliegtickets aanbieden. Ook de prijzen kunnen erg verschillen. Dit heeft met meerdere aspecten te maken. Allereerst bestaan er verschillen tussen de vliegmaatschappijen. Tegenwoordig bestaan er een aantal low-budget vliegmaatschappijen die vliegtickets voor stuntprijzen kunnen aanbieden. Maar je hebt ook nog altijd de 'traditionele' firma's. Het is voor de traditionele firma's, die vaak lange vluchten aanbieden, lastig om de vliegtickets goedkoop aan te kunnen bieden. Het is voor hen moeilijk om dan de winst te behouden, wanneer ze tickets voor stuntprijzen te koop zetten. Door het grote aanbod aan vliegmaatschappijen is de concurrentiestrijd onderling toegenomen. Elke maatschappij probeert met aantrekkelijke prijzen de klant naar zich toe te trekken.

Goedkope vliegtickets

De low-budget maatschappijen doen dit op een slimme manier. Omdat zij op ongunstige vliegtijden reizen, hoeven ze minder landingsrechten te betalen. Ook staat een vliegtuig van deze maatschappijen korter aan de grond dan een vliegtuig van een 'traditionele' partij. Zo kunnen deze low-budget vliegmaatschappijen meerdere vluchten aanbieden en vliegen ze in totaal meer uren dan een traditionele vliegmaatschappij. Mede dankzij deze aspecten zijn zij in de mogelijkheid om de vliegtickets goedkoop aan te bieden.

Vol geboekt vliegtuig

Je vraagt je af hoe deze goedkope tickets dan nog voor winst kunnen zorgen. Vliegmaatschappijen hebben een database met gegevens over de passagiers die niet op komen dagen. Bijvoorbeeld als er minder mensen deelnemen aan een groepsreis. Zo kunnen ze voor vluchten vooraf berekenen hoeveel procent van de passagiers het vliegtuig niet halen. De maatschappijen verkopen daarom enkele stoelen dubbel. Dit is een risico die ze graag nemen. In de meeste gevallen gaat dit goed. Maar wanneer het vliegtuig uiteindelijk toch overboekt is, brengen ze zichzelf in de problemen. Ze zullen de passagiers een goed alternatief moeten aanbieden. Voor de passagier zelf is het natuurlijk erg vervelend. Houd in je achterhoofd dat deze situatie kan voorkomen.

Geplaatst door: Webmaster op 04:58
Geen reacties
donderdag 29 juni 2017
Jongerenvakantie als je minder geld of andere problemen hebt
Tags: vakantie jongeren weinig geld, Stichting VakantieKind

Stichting VakantieKind, 

Soms is vakantie niet de normaalste zaak van de wereld, er is geen geld of er spelen andere problemen. Of wil je juist graag eens wat anders dan met het gezin/ouders op vakantie. Voor die kinderen en jongeren zijn er de vakantieweken van Stichting VakantieKind. Samen met leeftijdsgenoten lekker buiten zijn, spellen spelen in het bos. Slapen in houten huisjes, een groepstent of kamperen met je eigen tent. Iedereen is anders, komt ergens anders vandaan. Van elkaar leren, nieuwe vrienden maken en vooral veel gezelligheid!

In de bijstand, een uitkering of schulden? Stichting VakantieKind biedt de mogelijkheid om met een relatief kleine eigen bijdrage toch vakantie te vieren. Geen pretpark, dierentuin of andere grootse activiteiten, wel lekker naar het bos of de zwemplas. Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de omgeving, zelf te zorgen voor heerlijke maaltijden, het werven van fondsen maar vooral de inzet van vele vrijwilligers lukt het Stichting VakantieKind al ruim 20 jaar om deze vakanties te organiseren.

Kijk gerust eens op de website of neem contact op. Ook als je minder budget hebt, zijn er bij ons mogelijkheden om met andere jongeren op vakantie te gaan. En wijs gerust mensen in je omgeving op deze mogelijkheid!


Geplaatst door: Webmaster op 08:11
Geen reacties
vrijdag 24 maart 2017
Surfvakantie, goed idee voor groepsreis
Tags: groepsreis, surfvakantie
Surfvakantie; het beste als groepsreis
Was je toch al van plan om met surfvakantie te gaan? Boek dan een groepsreis. Het is niet alleen oergezellig, maar vooral ook leerzaam. Je leert van anderen en dat is altijd meegenomen. Of ben jij degene die de meeste kneepjes van het vak intussen weet? Dan kunnen anderen weer van jou leren. In een groep ben je nooit alleen en er is altijd iemand met wie je het het beste kunt vinden.

Toch liever alleen?
Misschien ben je gewend om alles altijd alleen te doen. Er bestaan nu eenmaal van die avonturiers die helemaal alleen met vakantie gaan en volop weten te genieten, zij hebben daar niemand anders voor nodig. Maar ook al zit het niet direct in je aard; je surfvakantie als groepsreis doorbrengen zal je echt verbazen hoe leuk dit kan zijn. Probeer het gewoon een keer.

Twee weten er meer dan één
Met een georganiseerde groepsreis ben je veelal verzekerd van een deskundige reisleider. Maar is die reisleider er niet altijd bij en laat hij (of zij) de volleerde surfers veelal hun eigen gang gaan, dan zul je het van je reisgenoten moeten hebben. Twee weten er meer dan één en dat is wel zo praktisch bij een onbekende baai of een onverwachte storm met metershoge golven. Om maar even enkele avontuurlijke momenten van een surfvakantie te noemen.

(Ver)ken je plaats in de groep
Binnen een groep ontstaat er altijd een soort hiërarchie. Je hoeft je niet per se beter te voelen dan de rest, zodra jij meer ervaring hebt. Maar je kunt met jouw ervaringen van een eerdere surfvakantie anderen wel verder op weg helpen. Je zult vanzelf je plaats in de groep (ver)kennen, dat gaat geheel automatisch. Je reisgenoten zullen het op een zelfde manier ervaren. Verken en erken, dan wordt het beslist een geslaagde vakantie.

De gezelligheid van een groepsreis
Samen doe je verschillende ervaringen op. Vooral wanneer dit op een plek is die niemand van de groep eerder heeft ontdekt. De reisleider zal jullie enigszins informeren, maar laat de rest aan jullie eigen belevenis over. Hier zul je helemaal merken, hoe het is om met een groep je surfvakantie door te brengen. Gezelligheid gegarandeerd. Boek jij ook binnenkort voor een oergezellige en leerzame surfvakantie?
Geplaatst door: Webmaster op 11:04
Geen reacties
vrijdag 24 februari 2017
Fietsvakantie individueel of met groep
Tags: groeps fietsvakantie, individuele fietsvakantie, fietsvakantie
Een fietsvakantie is een fantastische invulling van je vakantie als je sportief bent aangelegd en ook nog eens van fietsen houdt.  Je kunt een individuele fietsvakantie boeken, maar ook gaan voor een groeps fietsvakantie.
In het laatste geval fiets je met een groep gelijkgestemden door de mooiste denkbare gebieden, eet en slaap je samen in een hotel of andere gelegenheid en beleef je als individu en groep de leukste avonturen.

Een groeps fietsvakantie is populair bij groepen van alle leeftijden, populaire bestemmingen zijn onder andere de Ardennen, Duitsland, Luxemburg, Frankijk en Italië.
Op de website duurzaam toerisme, pagina fietsvakantie, lees je alles wat er mogelijk op het gebied van fietsvakanties.  Ook voor een kampeervakantie op de fiets.
Geplaatst door: Webmaster op 10:24
Geen reacties
maandag 20 februari 2017
Groepswandelvakantie boeken
Tags: groepswandelvakantie
één van de meest geboekte wandelvakanties zijn de zogenaamde groepswandelvakanties.  Hierbij ga je via een reisorganisatie of zelf geboekte groepsreis met een groep gelijkgestemden wandelen.  Er zjn groepswandelvakanties voor singles, gezinnen, hondenbezitters, bergbeklimmers en meer.  Als je een groepswandelvakantie kunt boeken heb je dus binnen het wandelsegment keuze uit diverse tthema's.

Of je nu een groepswandelvakantie naar Italië, IJsland, Nepal, Schotland of Frankrijk wilt boeken, op de website wandelvakantie-overzicht.nl vind je veel informatie.
Ook als je een trekking met bagagevervoer in bijvoorbeeld de Himalaya van Nepal wilt boeken.
Geplaatst door: Webmaster op 09:16
Geen reacties
donderdag 16 februari 2017
wandelvakanties in de bergen
Tags: bergen, groepsreis, wandelvakantie
Wie een wandelvakantie als groepsreis wil boeken, heeft diverse leuke mogelijkheden.  Populaire wandelbestemmingen voor de bergsport zijn onder andere Nepal,  Schotland, Italië, Oostenrijk en Zwitserland.  Maar er zijn nog veel meer fantastische wandelvakantie bestemmingen voor liefhebbes van bergen en pretti gezelschap.  Om aan een berg wandelvakantie mee te kunnen doen, heb je behalve een goede conditie, enige ervaring met bergwandelen en de juiste spirit een goede bergsport reisorganisati nodig.  Die zijn er gelukkig genoeg en kan je onder andere vinden op de pagina wandelvakantie van duurzaam-toerisme.com.
Hier vind je meer duurzame manieren om alleen of als groep op vakantie te gaan.
Geplaatst door: Webmaster op 12:56
Geen reacties
vrijdag 13 januari 2017
Goedkope groepsreizen 2017, NRV Reizen
Tags: NRV groepsreizen, goedkope groepsreizen
Op zoek naar een goedkope groepsreis voor 2017?
Bijvoorbeeld een goedkope groepsreis boeken naar Java & Bali, Thailand, Noord-India, Sri Lanka of Vietnam?
NRV Reizen is specialist in verre, avontuurlijke én goedkope groepsreizen.

Je boekt al een goedkope groepsreis van 17 dagen naar Java & Bali onder de 1.000 euro, een 17 daagse groepsreis Thailand rond de 1100 euro en een 15 daagse groepsreis Noord-India rond de 1100 a 1200 euro.
De groepsreizen van NRV Reizen hebben in de regel een Nederlandse reisleiding, met interessante excursies, cultuur, fijne hotels, kortom kwaliteit.

Op dit moment ( 13 januari 2017 ) zijn er enkele groepsreizen NRV te boek met extra kassakorting.  Dit is een korting die bovenop de eventuele vroegboekkorting komt.
Ondanks het feit dat de groepsreizen en rondreizen van NRV zéér gunstig geprijsd zijn en veel reizen gegarandeerd, reis je op basis van de SGR en ANVR voorwaarden.
Goedkope en zekere groepsreizen dus.

Kijk nu welke groepsreizen NRV jouw belangstelling hebben en boek vandaag nog de reis van je leven.
Geplaatst door: Webmaster op 10:20
Geen reacties
woensdag 11 januari 2017
Groepsreizen voor alleenstaande ouders met kinderen
Tags: groepsreizen alleenstaande ouders met kinderen
Alleenstaande ouders met kinderen kunnen zich inschrijven voor een groepsreis welke speciaal is georganiseerd voor single parents.  Deze zogenaamde 1 ouder groepsreizen zijn georganiseerde reizen voor single ouders met kinderen tot ongeveer 18 jaar.

Je kunt bijvoorbeeld bij Cirkel Vakanties als alleenstaande ouder een groepsreis met kinderen boeken naar Costa Rica, Cuba, Sri Lanka of Thailand. Dit zijn groepsreizen met kinderen naar verre bestemmingen.  Je kunt natuurlijk als alleenstaande vader of moeder ook een groepsreis dichter bij huis boeken, bijvoorbeeld naar de Ardennen, naar Frankrijk, Italië of Kroatië.

Het leuke van deze 1 ouder gezinnen groepsreizen is dat de kinderen er met kinderen kunnen spelen en reizen die in een gelijksoortige situatie zitten, ze hebben allemaak te maken gehad met scheiding of overlijden. Dat schept al snel een band.  Daarnaast worden er tijdens deze groepsreizen excursies georganiseerd die afgestemd zijn op 1 ouder gezinnen.  Kortom, een fantastische groepsrondreis voor ouder en kind.
Je vindt deze groepsreizen voor alleenstaande ouders onder andere op onze website eenoudervakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 09:09
Geen reacties
zondag 25 december 2016
Nieuw aanbod jongerenreizen
Tags: Dynamic Holland, jongerenreizen 2017
Jongerenreizen zijn groepsreizen, gericht op jongeren.  Daarbij heb je bijvoorbeeld de leeftijdsgroep 18 tot 25 en 30 tot 40 jaar ( de zogenaamde jongvolwassenen ). Op de website groepsreizen hadden we al een uniek aanbod jongerenreizen zoals wandelreizen, outdoor vakantie, ski vakanties en zeilreizen.
Met de uitbreiding van het aanbod jongeren groepsreizen van DynamicHolland zijn er nog meer mogelijkheden gekomen.  Ook voor een verre, avontuurlijke reis met andere jongeren buiten Europa.
Op de website groepsreizen vind je nu het uitgebreiden aanbod jongerenreizen 2017.
Geplaatst door: Webmaster op 07:22
Geen reacties
donderdag 22 december 2016
Favoriete groepsreizen 2017
Tags: groepsreizen 2017, rondreis India
Het groepsreis seizoen 2017 staat weer voor de deur. In 2017 worden de keuzes wat betreft groepseizen en rondreizen mede gemaakt op basis van de veiligheid van de landen en gebieden. De terroristische aanslagen hebben ook in de sector toerisme diepe sporen achtergelaten. Honderden onschuldige mensen lieten in 2016 het leven hierdoor. Gelukkig zijn er nog voldoende landen waar het veilig is en die de moeite waard zijn om te bezoeken. Niet alleen vanwege de pracht van een land maar ook omdat de bewoners de inkomsten uit toerisme hard nodig hebben. Boek in 2017 bijvoorbeeld een rondreis India of ga naar Costa Rica, Sri Lanka, Schotland of Portugal. Met name in India en Sri Lanka zijn ze heel blij me toeristen.  Daar is het leven heel anders dan in het westen en staat bij veel mensen overleven centraal. Duurzaam toerisme, eco toerisme, het past in het principe van verantwoord en leuk op groepsreis of rondreis gaan.
Op de startpagina groepsreizen vind je de mooiste groepsreizen 2017. Je vindt er ook safarireizen, singlereizen, jongerenreizen en christelijke groepsreizen/
Geplaatst door: Webmaster op 05:18
Geen reacties
zondag 18 december 2016
Groepsreis 2017 nu boeken
Tags: festivalreizen, safarireizen, groepsreizen 2017
Voor wie in 2017 met een groep op vakantie wil, is het nu tijd om je te oriënteren, de meeste reisorganisaties zoals Djoser, Mambo, SNP Natuurreizen en Sawadee hebben hun groepsreis programma 2017 klaar en de reizen kunnen dus al geboekt worden.  Populaire bestemmingen voor de groepsreizen 2017 zijn Nepal, Thailand, Costa Rica, Cuba, Australië, Marokko, Nieuw Zeeland en China.  Maar ook groepseizen binnen Europa kunnen zich op een prettige belangstelling verheugen. Daarnaast staan met name safarireizen en festivalreizen zeer in de belangstelling.
Een goede manier om je op een groepsreis 2017 te oriënteren is om eens te gaan kijken bij een landenpresentatie van één van de groepsreis- en rondreis reisorganisaties.
Via een videopresentatie met uitleg over de reis word je een stuk wijzer.
Kortom, als je overweegt een verre groepsreis in 2017 te boeken, het is nu tijd om je te oriënteren.
Geplaatst door: Webmaster op 07:05
Geen reacties
zaterdag 3 december 2016
Groepsreizen singles wintersport
Tags: singles, wintersport, groepsreizen
Wintersport groepsreizen zijn razend populair.
Wat niet iedereen weet, is dat er ook leuke single wintersport groepsreizen georganiseerd worden. Deze groepsreizen voor singles zijn alleen toegankelijk voor singles. Als je alleenstaand bent, lekker wilt wintersporten en leuke andere singles om je heen wilt hebben, een ontzettende leuke en sportieve groepseis.
Reisorganisaties die deze single wintersport groepsreizen in onder andere Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Zwitserland organiseren zijn Cirkel Reizen, Estivant en One2gether travel.
Je vindt een overzicht van deze reisorganisaties op onze pagina groepsreizen singles wintersport.
Geplaatst door: Webmaster op 08:16
Geen reacties
dinsdag 1 november 2016
Groepsreizen voor singles kerstmis 2016
Tags: groepsreizen, single reizen Kras kerstmis, alleenstaande reizen
Veel mensen die deelnemen aan groepsreizen zijn single.
Met name rond de periode rond kerstmis worden er voor de groep alleenstaanden veel groepsreizen georganiseerd. Kras Reizen, van Tui, is bij uitstek de reisorganisatie welke gespecialiseerd in
alleenstaande reizen en groepsreizen voor singles.

Met name in de kerstperiode worden er tientallen single reizen georgansieerd waaronder wandel groepsreizen en winter sport reizen. Deze single kerstreizen zijn er voor alleenstaanden van alle leeftijden.
Omdat het aanbod groepsreizen van Kras zo groot is rond kerstmis, is er altijd wel een single groepsreis te vinden die aansluit bij je eigen leeftijdsgroep. Zo zijn er alleenstaande reizen voor bijvoorbeeld 30 tot 45 jarigen en 40 tot 55 jaar. Maar ook voo 55+ en 60 + heeft Kras de ideale single groepsreis met kerst.

Kijk nu welke single groepsreizen Kras Reizen met kerstmis organiseert.
Geplaatst door: Webmaster op 07:47
Geen reacties
donderdag 6 oktober 2016
Alles voor je vriendenweekend
Tags: vriendenweekend, groepsreis vrienden
Wil je een groepsreis maken met je vrienden?  Bijvoorbeeld in het kader van een vriendenweekend?  Veel activiteiten zijn geschikt voor een weekend. Ook voor een grote vriendengroep.
Je vindt op de website vriendenweekend uitjes alles over het organiseren van een vriendenweekend.
Geplaatst door: Webmaster op 13:38
Geen reacties
donderdag 29 september 2016
Vakantie om te ontgiften
Tags: detox vakantie, groepsreizen, vakantie lichaam ontgiften
Vakanties om te ontgiften zijn in. Je lichaam ontgiften met detox kuur, sapkuur of sapvasten, het is de nieuwe trend in gezondheids vakanties. Detox vakanties zijn meestal groepsreizen en groepsvakanties. De grootte van de groep varieert van 10 tot 20 personen en binnen de groepsactiviteiten heb je je eigen detox of ontgiftigings programma. Zo heb je de gezelligheid van een groep en je persoonlijke afslankplan.
Hier vind je alles over het boeken van een detox vakantie. Ook voor een raw food vakantie.
Geplaatst door: Webmaster op 10:53
Geen reacties
maandag 12 september 2016
yoga retreat als groepsreis
Tags: groepsreis, groepsreizen, ibiza, thailand, yoga retreat
Wie op zoek is naar een active groepsreis en tevens behoefte heeft aan veel rust en ontspanning, zou eens aan een yoga retreat kunnen denken. Bij een yoga retreat ben je in het kader van een groepsreis lekker bezig met yoga, ademhalingsoefeningen en workshops en heb je tegelijktertijd voldoende tijd voor jezelf, Een periode om echt weer helemaal in je energie en tot kracht te komen.
Als je een yoga retreat binnen een groepsreis boekt, maak je deel uit van een groep van ongeveer 8, 9 a 12 personen. Je bent met gelijkgestemden, maakt nieuwe vrienden en eet met elkaar. Het eten tijdens een yoga retreat is voortreffelijk, gezond en smaakvol, bijvoorbeeld vegan delight of ayurvedisch.
Polulaire landen om een yoga retreat te boeken zijn Thailand, India en Sri Lanka.  Binnen Europa is vooral Ibiza zeer gewild maar Frankrijk, Portugal, Italië en Griekenland zijn ook zeer gewild.
Je boekt een yoga retreat naar Thailand vanaf ongeveer 2000 euro, een retreat met yoga in Ibiza boek je al vanaf ongeveer 1200 euro.
Yoga groepsreizen zijn gezonde en gezellige groepsreizen.
Geplaatst door: Webmaster op 15:46
Geen reacties
donderdag 1 september 2016
welllness weekend Nederland
Tags: sauna, wellness hotel met spa, wellness weekend nederland
Een wellness weekend in Nederland is ook voor groepsreizen geschikt. Een wellness hotel met spa en zwembad biedt vele mogelijkheden voor een wellness groepsreis. Bijvoorbeeld in Fontana Resort Bad Nieuweschans in Groningen waar je een bron vindt die over echt mineraalwater en verschillende sauna's beschikt. Je vindt hier verder fitnessruimtes, een solarium, kruidenbaden, een binnenbad, grote tuin en vele rustruimten. Wellness groepsreizen komen steeds meer in en zowel dames als heren vinden deze wellness reizen geweldig. Voor diegenen die een wellness weekend in Nederland willen boeken en willen weten wat er allemaal mogelijk is. De pagina wellness weekend Nederland van de website duurzaam-toerisme.com biedt uitgebreide informatie.
Geplaatst door: Webmaster op 07:40
vrijdag 19 augustus 2016
skydiving in Nederland
Tags: groepsreizen avontuurlijk, skydiving nederland, vriendenweekend, vriendinnenweekend
Skydiving is een vorm van parachute springen waarbij je, met een instucteur, op 3 a 4 kilomter hoogte,uit een vliegtuigje springt en een vrije val maakt. Een ultieme ervaring.
Skydiving is ook in Nederland mogelijk. Als je wilt sky diven in Nederland kan dat in de buitenlucht onder andere in Zeeland en op Texel. Daarnaast is er in Nederland ook een mogelijkheid tot indoor skydiving, namelijk in het indoor skydiving centrum in Roosendaal.
Skydiving is ideaal als je iets unieks zoek voor een persoonseelsuitje, personeelsdag, familiedag, vriendenweekend of vriendinnenweekend. Ook voor groepsreizen met een avontuurlijk karakter.
Geplaatst door: Webmaster op 09:32
Geen reacties
maandag 15 augustus 2016
Yoga weekend met spirituele agenda
Tags: spirituele agenda, yoga weekend
Op onze website yoga weekend komt ook een spirituele agenda. 
Op deze spirituele agenda komen spirituele activiteiten waaronder yoga, meditatie- en ayurveda activiteiten die voornamelijk plaats zullen vinden in Nederland en België.  Deze activiteiten zijn ook geschikt voor groepen.
ten aanzien van de te plannen yoga weekenden, deze worden ook buiten Nederland en België gehouden en zijn toegankelijk voor iedereen die kennis wil maken met yoga.

 
Geplaatst door: Webmaster op 12:37
Geen reacties
maandag 8 augustus 2016
Goedkope vliegtuigtickets
Tags: goedkope vliegtuigtickets, groepen, last minutes
Als je met een groep op groepsreis gaat en er vliegtuigtickets gekocht moeten worden, biedt de informatieve pagina goedkope vliegtuigtickets wellicht uitkomst.
Via goedkope vliegtuigtickets.com kun je de tarieven van vliegtuigtickets van alle airlines met elkaar vergelijken en er de goedkoopste uit halen. De geavanceerde zoekfuncties zorgen ook voor de beste aanbiedingen op het gebied van vliegtuigtickets voor groepen en last minute tickets.
Er kan ook vergeleken worden op de voorwaarden en combi mogelijkheden boeken goedkope vliegtuigticket + hotel + huurauro. 
Geplaatst door: Webmaster op 12:51
Geen reacties
zondag 31 juli 2016
Groepsreis in Hongarije boeken
Tags: bed and breakfast Hongarije, groepsreis Hongarije, huis kopen in Hongarije
Wie een goedkope groepsreis zou willen boeken en veel behoefte heeft aan ruimte, rust en natuur, zou eens aan Hongarije kunnen denken. In Hongarije kan je voor weinig geld met een groep op vakantie en het leven is er veel goedkoper dan in Nederland of België. Je kunt in Hongarije een georganiseerde groepsreis boeken of zelf een goedkope groepsreis samenstellen. Overnachten kun je in een groepsaccommodatie, een bed and breakfast of pension, of bij één van de vele particulieren die een gedeelte van hun huis of boerderij aan toeristen verhuren. Hongarije is een land voor watersporters en zonaanbidders. Denk aan het Balantonmeer en het Tiszameer. Het is een mooi land om een groot vakantiehuis te huren of kopen, een huis kopen in Hongarije is erg goedkoop. Dan kan je zelf groepsreizen in Hongarije organiseren en de groep in je eigen groepsaccommodatie laten slapen.
Geplaatst door: Webmaster op 14:56
Geen reacties
woensdag 27 juli 2016
Een ouder vakantie
Tags: eenoudervakantie, groepsreis, vakantie alleenstaande ouders
Een éénoudervakantie is een groepsreis voor alleenstaande ouders die met andere alleenstaande ouders en kids een vakantie vieren. Er zijn 4 reisorganisaties die zich hebben toegelegd op het aanbieden van eenoudervakanties, te weten Maris Life, One2gethertravel, Cirkel Reizen en Estivant Reizen.
Deze 4 reisorganisaties bieden uitstekend verzorgde eenoudervakanties aan, ook in Nederland en België. In principe kan je een eenoudervakantie boeken als je kinderen nog geen 18 jaar zijn. Bij One2gethertravel hebben ze aparte reisprogramma's gemaakt voor alleenstaande ouders met kinderen tot 21 jaar. Met name de actieve reizen in Zweden ( vol met avontuur  zijn geweldig om als ouder en kind mee te maken.

Ben je alleenstaande ouder en heb je tips ten aanzien van eenoudervakanties?  We horen ze graag.


Geplaatst door: Webmaster op 12:33
Geen reacties
vrijdag 10 juni 2016
Duurzaam inkopen
Tags: duurzaam inkopen, mvo, startpagina
Wie zelf een duurzame groepsreis wil organiseren en tevens voor de inkoop van voeding en gebruiksproducten zorgt, kan wellicht de nodige informatie vinden op de startpagina duurzaam inkopen. Ook reisorganisaties die duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen ( mvo ) hoog in het vaandel hebben staan, kunnen hier hun voordeel mee doen. Heb jij tips voor duurzaam leven of duurzaam reizen?  We horen ze graag.
Geplaatst door: Webmaster op 07:37
Geen reacties
woensdag 8 juni 2016
De mooiste safarireizen
Tags: families met kinderen, groepsrondreizen safari, safarireizen, singles
Op onze website duurzaam toerisme bieden wij uitgebreide informatie over safarireizen, de meest avontuurlijke reizen, ook voor groepen. U vindt hier reisorganisaties die gespecialsieerd zijn in safarireizen, onder andere naar Zuid-Afrika, Kenia en Namibië. Er zijn ook safari groepsrondreizen voor singles en families met kinderen. Heb je zelf eerder meegedaan aan een safarireis en wil je je ervaring delen? Je kunt op dit bericht reageren.
Geplaatst door: Webmaster op 14:52
Geen reacties
zaterdag 4 juni 2016
Blog over nieuws groepsreizen
Tags: avontuurlijke groepsreizen, blog groepsreizen, reisgenoot zoeken, reisgenoten zoeken
Op deze nieuwe blog vind je binnenkort nieuws over nieuwe groepsreizen, aanbiedingen en last minutes. Ook bestaat er een mogelijkheid om een oproep te doen voor het vinden van een reisgenoot of reisgenoten. Bijvoorbeeld een avontuurlijke groepsreis naar Nepal, Vietnam, India of Australië. Je kunt wellicht ook een reisgenoot vinden voor een individuele groepsreis of rondreis die jij gaat organiseren. Dat geldt ook als je een single groepsreis wilt organiseren en medereisgenoten zoekt.
Je kunt op de meeste berichten van deze blog over groepsreizen reageren zonder eerst in te loggen.
Geplaatst door: Webmaster op 07:12
Geen reacties