Veel keuze in alleenstaande vakanties

Als je als alleenstaande een leuk vakantie zoekt, zit je op deze website goed. Hier vind je het grootste aanbod alleenstaande vakanties, zowel individuele vakanties, groepsreizen als single vakanties.

single reizen hoger opgeleiden

Tienduizenden alleenstaanden gaan jaarlijks mee met een groepsreis of singlereis. Het aanbod alleenstaande vakanties is zeer groot. Of je nu als single een alleenstaande vakantie zoekt voor de wintersport, zomervakantie, herfstvakantie of er een weekendje op uit wilt, je vindt hier alle soorten vakanties voor alleenstaanden en alleengaanden.

TUI groepsreizen jongeren banner

Ook als je een wellness vakantie of ander type relax vakantie zoekt.

Veel plezier bij het zoeken en boeken van jouw ideale single vakantie.

singles fietsvakantie

Alleenstaande vakanties met wellness

Alleenstaande vakanties met wellness?
Wellness reizen zijn zeer geschikt in het kader van alleenstaande vakanties. Ook als het een wellness groepsreis betreft. Wellness reizen zijn onderdeel van gezondheidsreizen waarvan ook bijvoorbeeld yoga vakanties,
detox vakanties en ayurveda vakanties deel uitmaken. Je kunt een wellness vakantie in Nederland boeken, bijvoorbeeld in een wellness hotel aan zee, maar ook bijvoorbeeld een wellness vakantie in Sri Lanka, India of Nepal boeken.

wellness behandeling

Bijna 90 % van de deelnemers aan wellness reizen zijn alleenstaanden. Als je een wellness vakantie boekt, is de kans dus groot dat je er veel andere alleenstaanden ( singles ) ontmoet. Dat geldt ook voor een sauna bezoek, yoga weekend of detox weekend. Kortom, alleenstaande vakanties met wellness zijn ideaal voor singles die van relax vakanties houden.

Boek nu je wellness hotel, relax vakantie of ayurveda vakantie en geniet van puur ontspannen.

puurenkuur single wellness banner

Wintersport voor alleenstaanden

Wintersport groepsreizen zijn zéér geschikt als alleenstaande vakantie. Sportieve singles die graag wintersport bedrijven kunnen zich in een wintersport groepsreis voor singles helemaal uitleven. Met name de alleenstaande wintersport vakanties naar Oostenrijk, Frankrijk en Italië zijn zeer gezellig en polulair. Wintersport vakanties zijn er voor alle leeftijden. Of je nu een alleenstaande van 20, 45, 50 of 60 bent, wintersport vakanties voor singles zijn toegankelijk voor alleenstaanden en alleengaanden van 20 tot 65+ en ouder.

wintersport met vrienden

Vind hier je wintersport reis voor alleenstaanden.

single wintersport villavibes

Single reizen, groepsreizen voor alleenstaanden

Als je als alleenstaande een groepsreis boekt waaraan andere alleenstaanden deelnemen, noem je dat een single reis. Single reizen zijn dus feitelijk groepsreizen voor alleenstaanden. Op onze website single reizen vind je het grootste aanbod single reizen, ook voor jongeren, senioren en hoger opgeleiden Je kunt hier ook wintersport vakanties voor alleenstaanden boeken, bijvoorbeeld naar Oostenrijk, Frankijk of Italië. Single reizen zijn meestal gerelateerd aan leeftijdsgroepen. Zo zijn er single| alleenstaande vakanties voor alleenstaanden van 20 tot 35 jaar, 30 tot 45, 50 tot 65 en 65 + reizen. Ook zijn er alleenstaande vakanties voor hoger opgeleiden.

crusj single groepsreizen banner

Deze single reizen zijn in feite groepsreizen. De groepen zijn meestal niet groter dan 18 tot 20 personen, gemiddeld bestaat het aantal deelnemers een een single groepsreis uit 12 tot 14 personen.

Hier vind je alle informatie over single reizen en het aanbod.

shoestring single banner

Als alleenstaande een wandelvakantie groepsreis boeken

Wandel vakanties zijn ideaal in het kader van alleenstaande vakanties. Veel deelnemers aan wandelvakanties zijn alleenstaand en wandelen met andere singles is niet alleen een sportieve maar ook een sociale ervaring. Het aantrekkelijke van wandelen met andere alleenstaanden is dat je volop tijd hebt om elkaar te leren kennen, en een dergelijke vakantie ook geschikt is als invulling van een dagactiviteit of weekend activiteit.

selfie tijdens wandelvakantie voor singles

Er zijn ook alleenstaande wandel vakanties in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje of Portugal te boeken waarbij wandelen gecombineerd wordt met fietsen. Single wandelvakanties zijn groepsreizen waarbij wandelen dus centraal staat. Op de pagina actieve reizen van de website single reizen vind je veel informatie over alleenstaande vakanties waarbij wandelen of fietsen centraal staat .

Meer alleenstaande vakanties

Op de website alleenstaande reizen vind je nog een groter aanbod alleenstaande vakanties. Daar vind je met name ook een groter aanbod alleenstaande vakanties voor jongeren en 50 en 65 plussers.

crusj single zeilvakanties banner